נועה ....כנסי רגע .....

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif לא צריך שישלמו לי

בוא נשאל אותך על דרך האנלוגיה: נניח שאתה מתנדב באיזו עמותה או עובד באיזה מקום ואתה רואה שהבוס מתעלם ממך באופן קבוע אבל מתלהב מעובד אחר כל הזמן, מתייחס אליו, נותן לו כלים ואתה בכלל מבין שהעובד הזה נחות ממך (ואני מתנצל אם זה נשמע מתנשא). אז אתה מבין או שהבוס נחות כמותו ולכן הוא מוצא איתו שפה משותפת, או שבשעות הלילה יש ביניהם מפגשים אינטימיים... כך או כך, סביבת העבודה לא נעימה ולכן עברתי לעבודה עצמאית שנותנת לי את כל הכלים שאני רוצה ואני לא מרגיש שמישהו שם מעדיף נחותים ממני. אם תרצה תרגום לתפוזית, תגיד לי

kdr

New member
מכיר את המתואר

דעתי על תפוז ידועה, אני לא מתכוון לרדת לרמות כאלה באף מעשה או רעיון ואני עושה לא מעט. הבעיה כפי שאני רואה אותה, יש אנשים שאוהבים שיורקים להם בפרצוף, הם ממשיכים להגיד שזה גשם ולא חושבים אפילו על מטריה (מחשבה תפוזית). אנשים כאלה אכן יכולים לפרוח בסביבה טובה. לגבי מפגשים אינטימיים, הגיע הזמן לנגוס באיזו פיצה או משהו, צריך להעיר את דובי החורף.

kdr

New member
צריך רק לוודא שאריאלה לא תגיע

זותי תבוא עם כל הסכינים שלה ותחתוך את הפיצה קטן קטן, אחרי זה תערבב בסיר הכשפים ותכין משהו מסדנת האפיה. מתי יש לה זמן לחשמנאי ? טוב שחנוכה מגיע !

Master Stav

New member
החלטות שונות , מטרות שונות

מסקנות שונות אבל שמח לראותךך פה ....

תמר105

New member
אני לא יודעת...

אם זה בגלל שהבלוג אמור לעלות רשמית מחר או איזשהי בעיה אצלי במחשב, ניסיתי להכנס מספר פעמים ורואים רק חצי תצוגה. הזזת הסרגל התחתון חושפת עוד פחות. אנסה אח"כ ממחשב אחר. בכל אופן שיהיה בהצלחה

פנומן 72

New member
שימי לב לרזולוציה

אם את עובדת ברזולוציה של 800X600 את תראי שליש מסך... תעברי ל- 1024X768.

kdr

New member
טוב, אז אני אחליף מחשב

במרבית המקרים עם צמצום גודל הפונט מופיע מידה בצדדים שלא ראיתי קודם.

למעלה