נועה כבר גדלה!

ronitfin

New member
נועה כבר גדלה!

שלום לכולם, הרבה זמן לא כתבתי, אבל קראתי את כל הדברים היפים שכתבתם. אז ככה היום יש לי משהו חשוב לציין, נועה שלי היא עכשיו בת שנה. היא עומדת, ומסכימה לצעוד לפעמים צעד אחד או שניים. מותק! מחר ב``ה נעשה לה מסיבה גדולה עם כל המשפחה. אבל... עליה וקוץ בה, הגדולה, שהיא בת שנתיים מתחילה לעשות בעיות, היא הייתה פרח, ילדה נוחה שכייף להיות איתה, ובשבוע האחרון היא הפכה ל.... קראתי לי בערך 50 פעם אחרי שהשכבתי אותה במיטה, התחילה להרטיב למרות שנגמלה, ומסה הרבה פעמים להרביץ לאחותה, דבר שבכלל לא מתאים לה. ביום חמישי שעבר הייתי כבר גמורה, ממש בכיתי, הרגשתי שאני כבר מאבדת את הסבלנות, ושילדים זה ממש אבל ממש קשה! השבוע התחיל להתייצב מעט, כולי תיקווה שכך ימשך, אבל עם היום הולדת מחר, אני לא יודעת איך שירה שלנו תתמודד, כל יום הולדת שנשמעת באופק היא מכריזה שזו היום הולדת שלה! נו נו, לא יודעת, נחכה למחר בברכה, ובתקווה, רונית

עופריקו

New member
רונית...

הבעיה של אחים הייתה ותהיה תמיד בעיה של קינאה .. אולי הית בתקופה של ריגרסיה של שירה שקשה לה פתאום כל צומת הלב מופנה לקטנה,פחד טיבעי של ילדים לכן חשוב לתת גם לה הרגשה טובה ביום ההולדת של נועה...והזמן פה הוא גם מרפא עם הזמן הם מבינים שבעצם אבא ואמא אוהבים את גם אותם באופן שווה... מאחל לכם שתעברו את הגל בקלות.. ו.....מזל טוב כמעט שכחנו לנועה.... עופר שמחכה ומחכה

ronitfin

New member
חן חן

אני מקווה ששירה תתגבר, ואני מצידי משתדלת לעזור לה. ואכן אני מקווה שהגל יחלוף, כי... אין לי כמעט עוד כח. תודה רבה על המזל טוב, ו..עופר, למה את מחכה? ומה שזה לא יהיה אני מקווה שלא תצטרך לחכות הרבה. בברכה רונית

עופריקו

New member
רונית....

מחכה כבר אמצע שבוע 39 אומר משהו ? ואי החודש הכי ארוך זה התשיעי אוףףףף נו כבר עופר שעדיין מחכה ;-)

לי28

New member
מזל טוב....

אכן הזמן עובר מהר.. הימים, השבועות, החודשים והשנים טסים לנו כבורחים בין הידים. אצלי יש הפרש גילים של שנה וחודשים הגדול בן 4 הקטנה עוד מעט בת 3 והקנאה כמובן קימת {בנוסף למריבות}. יום הולדת.. שייך לבעל השמחה, מה שאני נוהגת לעשות: ביום השמחה מעירים מוקדם את ילד יום הולדת בשיר אני והזעטוט {שלא חוגג}, הזעטוט מגיש לבעל השמחה מתנה {שהכינותי מראש}, כנתינה ליום ההולדת וכמובן הכי חשוב לזכור לתת נשיקה. אז המון המון מזל טוב ממני... וכמובן שולחת נשיקה ענקית לנועה וגם לאחותה. לי

ronitfin

New member
את יודעת

ממש לא חשבתי לומר לארגן ששירה תיתן מתנה לנועה, חשבתי שנועה קטנה ולא כל כך מבינה, יום ההולדת הוא יתר ציון בשבילנו, שהינה חלפה לה השנה הראשונה, וגם מזכרת של תמונות, וסתם מפגש משפחתי נחמד. ושירה היום קמה על רגל שמאל, ובכלל לא היה לה שום חשק לשיר, אבל הרעיון ממש נחמד, אלי להבא אוכל לאמץ אותו. היא בכתה ולא רצתה שאלביש אותה, נועה דווקא קמה שמחה, ונעמדה בלול שלה קוראת וצוחקת. נו.. לפחות אחת קמה עם מצב רוח שמחתי לשמוע שייש עוד משפחות עם הפרש גיליים קטן, היו אנשים שחשבו שאני לגמרי לא נורמאלית, עד היום הסתדרתי עד..כבר ספרתי לכם, השבוע שעבר, אבל אני כמובן לא אכנע, ואמשיך הלאה, בתקווה לטוב יותר. הרבה הצלחה לך לי בגידול הילדים וכול טוב בברכה רונית

אמיר.

New member
הפרש קטן. :)

אפשר לחשוב.... (במקרה שלי .... 7,5.5, 4, 2) ובכלל לא כל כך נדיר, בטח בראשונים בטח אצל דתיים ובכלל. לענין - כבר כתבו שזו קנאה.. קצת צומי אישי (טיול לבד לגינה, פעם אבא פעם אמא... סיפור משחק וכו` יכול לעזור המון) העיקר ....... אושר, עושר, כושר, והמוווווווווון ילדים... (לספר לכם על מכרים שלנו שיש להם 7 מתחת לגיל 5 ???) (היתה שם שלישיה באמצע...)

ronitfin

New member
אבל אמיר

אצלך יש שנתיים הפרש בין כל ילד, אצלי זה פחות, מה גם שאני בהריון, לא מתוכננן אבל הריון, אז יהיו לי ב``ה שלוש שנתיים ו שנה, אז.. אפשר לחשוב! כל טוב והרבה הצלחה ורק נחת בברכה רונית

אמיר.

New member
איזה יופי !!!!

(זה יותר קרוב לשנה וחצי ...) אבלללללל כל הכבוד לך רק שיהיה לך בקלות. רק אושר והמון נחתתתתת אמיר. (מקנא בתפוקה)

למעלה