נוסע למקום רחוק...

גל ים..

New member
נוסע למקום רחוק...

נוסע למקום רחוק לחשוב אחרת נוסע למקום רחוק לחפש רק אותך נוסע לאן שתיקח אותי הרוח כדי למצוא את עצמי שוב איתך... נוסע למקום לא ידוע אוסף זכרונות שק דמעות לא יודע לאן תישא אותי הרוח אך יודע שמחר כבר מתחיל יום חדש.. נוסע לאן שתיקח אותי הרוח צפון דרום מערב או מזרח אך יש פינה שאת שם מחכה לי יודע שרק שם בטוח איתך.. נוסע למקום לא ידוע אוסף זכרונות גם את שק הדמעות יודע אי שם את מחכה לי חושב רק על מבט חיבוק זה הכל.. גל שיר שנכתב בנעליי גבר על מנת להלחין אותו.. הזכויות שמורות.

sahr12

New member
אם אני אלחין אותו...

זה יהיה שיר מזרחי...חחחח ניתן לפנטום לנסות... בקר אור גלגול..

גל ים..

New member
האמת מחפשת מלחין לשיריי...

ומה איכפת לי אם זה יהיה מזרחי ...תחשוב על יואב יצחק שר את השיר הזה...נשמע לא רע...! בוקר מקסים סער נשמה ענקית אתה!!! חוץ מזה שפנטום שונא אותי בגלל הדעות הימניות קיצוניות שלי...וואלה סת´בכתי על הבוקר. גל

בוקר טוב...

את טועה - אני ממש לא שונא אותך.... לא מסכים איתך זה הכל... אם הייתי שונא את כל מי שיש לו דעה ימנית הייתי שונא חלק גדול ממשפחתי ואפילו אותי מידי פעם... חחחחחח... אבל בהלחנה אני חלש ביותר - אז עדיף לך לפנות ליואב יצחק... הומייה...הומייה...

sahr12

New member
Y...Y הרגת אותי...חחחחחח

נשמה ענקית??????עוד לא הגעתי לרמה הזו... ופנטום לא שונא אותך ,הוא רק לא מסכים איתך...שונא זו מילה קשה.. בשביל נשמה גדולה כמו שלו.....:) אני אלחין תשיר בדיסק הבא שלי..

גל ים..

New member
בקיצור פנטום וסער אתם אחראים

שהשיר הזה יולחן........פנטום אני שמחה שאנחנו לא שונאים ..לרגע היה נדמה לי שכן לפי הכתיבה העצבנית שלך עליי..אבל תמיד אמרתי שיש לך דם מרוקאי כמו לסער.... חוץ מזה שאתה באמת נשמה סער (יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע)..... גל

sahr12

New member
למי יש דם מרוקאי???אה??אה???

תסתובבי רגע!.....
יש לי דם כחול......חחחחחחח

למעלה