נוסעת לצימר......

yummy orange

New member
נוסעת לצימר......

צריכה את החופשה כמו אוויר לנשימה. החבר המדהים שלי מביא וויאגרה כי אני רוצה וצריכה הרבה סקס, (ומה לעשות, אתם מתעייפים כי זו באמת עבודה קשה.....) יש לו זין מדהים אבל אני לא יכולה לגמור מחדירה. הפעם, בגלל הויאגרה אני נחושה לגמור רק מחדירה (לפחות לקראת הסוף). ממה שהבנתי זה עניין של זמן (חדירה ממושכת) וצורת חשיבה, כלומר אני צריכה לרכז את מרכז הנאתי בתוך הנרתיק. האם זה הכל או שישנן עוד טכניקות שיעזרו לנו? התנאים יהיו אופטימאליים, אז חבל לפספס. הבנתי גם שברגע שגומרים פעם אחת, אז הרבה יותר קל לגמור כך שוב. האם זה נכון? נו, כל בנות המזל שגומרות מחדירה, תגלו לי.

שגיתא

New member
בד"כ כן כי ... ../images/Emo140.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

כי ברגע שנהנית ממשהו וזה לא קרה לך לגמרי בהפתעה, (כמו להנות מלהרטב מהגשם שאת זה קשה בארץ לתכנן), הרבה יותר קל לגוף שלך לשחזר את החוויה ולהעזר בזכרון של התחושות, והזכרון המנטלי להגיע לנקודת השיא של אותה הנאה שבמקרה הזה, גמירה מחדירה, אבל לצערי לא כל הנשים נהנות מחדירה, כי הנרתיק שלהן פחות רגיש למגע, לפחות לא מעביר תחושות לשאר הגוף כמו שנוגעים לך באיזור אחר שגורם לך הנאה מינית בכל מקרה תהנו מהחופשה בלי קשר אני חושבת שכשנורא משתדלים על משהו ולא משתחררים ונהנים ונתנים לדברים לקרות, זה עובד הפוך על הפוך ואז לא נהנים, שגיתא

למעלה