נוסעת ללונדון

hilapo

New member
נוסעת ללונדון

שלום לכולם אני נוסעת ללונדון{אהובתי-פעם שלישית} ביום שלישי -רציתי לשאול שוב לגבי מכתב שאמרתם שצריך לקחת מרופא שיש לי סוכרת אני לוקחת איתי אינסולין בתוך העט ועוד 1 ספייר-מחטים בודדים להחלפה. והכל יהיה בתיק הידני איתי אני לא שמה כלום במזוודה...בנוסף אני נוסעת עם ישראייר ככה שזאת גם חברה ישראלית ....חשבתי אולי אפשר יהיה לקחת את הכרטיס סוכרתי של אייל שקיבלתי...או שחייב מכתב מרופא? תודה,הילה

רצוי מכתב מסודר מרופא באנגלית.

כרטיס אייל הישראלי עשוי לא לעזור לך בחו"ל. כאשר בשדה התעופה הבריטי יתפלאו על המחטים שאת נושאת או אם חס וחלילה
תצטרכי טיפול רפואי ואף אחד לא ידע שאת סוכרתית, כמה ואיזה אינסולין את מקבלת. תתקשרי למרפאה הם יפקססו לך או ישלחו לך בדואר עד יום שלישי זה יגיע. כמו כן ממליצה לך לקחת על כל צרה שלא תבוא, אם יש לך, עוד עט או מזרקים פשוטים. בנוסף תסתכלי בשאלות הנפוצות שלנו יש כל מיני המלצות לנוסעים לחו"ל ובקישורים יש רשימה של כל רופאי הסוכרת המומחים בחו"ל.

hilapo

New member
היי..הייתי אצל הרופא משפחה שלי

והוא נתן לי מכתב עם כמה מילים באנגלית שמציינות שיש לי סוכרת טייפ 1 ושאני משתמשת באינסולין ו freestyle . האם זה מספיק?

למה לא לפנות למרפאת הסוכרת?

הם הרבה יותר בקיאים בנושא מרופא המשפחה וינחו אותך בהתאם.

עדי 5

New member
הילה,נסיעה טובה.תעשי חיים

תשובה כבר קיבלת. לי נותר רק לאחל לך שתסעי בכיף ותחזרי בשלום

hilapo

New member
הי עדי-תודה

מגיע לך מזל-טוב שמעתי באמת שילדת אורנה באה אלינו עם נועה וזיוי אחרי שביקרה אותך... רק נחת

עדי 5

New member
תודה רבה

תכירו את דרור שנולד ב22-3-04 בראש חודש ניסן. במהלך ההריון הייתי פה בפורום שלכם בגלל סוכרת ההריון שהיתה לי. כנראה שמרתי יפה כי דרור נולד די קטן במשקל 3100ק"ג ולא כפי שחששו קרוב ל 3700 ק"ג.

hilapo

New member
איזה מתוקקקקקקקקקקקקק../images/Emo95.gif

ממש בונבוני.

King of pain

New member
איחולים ...

להילה - הצלחה , הנאה ובריאות במסע ... ( עכשיו תהיי hilasham ? ) לעדי - מזל טוב ... לפי הרוגע , השלווה והנחמדות הבולטת - ניתן לראות בקלות שמדובר במזל דגים ...
... ולכולם - שבת שלום , סוף-שבוע נעים ופורח , וחג שמח מאוד ...
...

עדי רואים שהיית מתוקה.......

הילד פשוט ללקק את האצבעות
המון
וברכות כיאה ל-
החדשה שלך. איך אתם מסתדרים בנתיים?

עדי 5

New member
../images/Emo140.gifתודה מתוקה

דרור באמת מתוק . איך מסתדרים? לא קל עם חמישה ילדים אבל בגדול כיף. אני מחכה שהחופש יגמר וכולם יחזרו ללימודים וישאירו אותי ואת דרור לבד בבית.

יש לך מינשא?

פתרון אדיר במיוחד עם 5 ילדים. מה שדרור זקוק כרגע זה רק להרגיש אותך ואת דדיך
את מכניסה אותו למנשא ולו טוב וחם ונעים לך יש שתי ידיים חופשיות בשביל להקריא סיפור לחתוך סלט או סתם לתת תשומת לב למישהו אחר שבטח זקוק לה. את יכולה להניק תוך כדי, ללכת לדואר, לגינה, לנדנדות ולהיות פנויה לכל אלה שזקוקים לך בלי שדרור יוצא נפסד. מבטיחה לך מנסיון הלכתי לסידורים ככה ואף אחד לא ראה כלום
. בדיוק ראיתי אמא בגינה עם ילד בן שנה+ שרץ והתנדנד ולקח את כל תשומת ליבה ואפרוח קטן בן שבועות בודדים בגינה ישן במנשא. נראה שבילד השני אי"ה המנשא לא ירד ממני

עדי 5

New member
תודה על הטיפ

יש לי שני מנשאים ואני לא אוהבת אותם. עכשו קיבלתי מבת דודתי מנשא מהדור החדש,אלה שנקשרים בצורות שונות ומשונות. נראה אם לדרור יהיה נוח בו. בכל אופן מחר כולם עפים מהבית לבית ספר ומתחיל לי חופש על באמת

למעלה