נוסטלגית פורום...

נוסטלגית פורום...

פעם, שהצטרפתי לנוער לפני שנה וקצת הדבר שהכי הרבה התלהבתי ממנו היה הפורום. הדבר שהדהים אותי איך שהגעתי לנוער מרצ זה האנשים באמת אחלה חברה, נדהמתי לראות איזה אנשים רציניים שאפשר לדבר איתם ובמיוחד פינה מיוחדת לזה- הפורום. ללא ספק הפורום גרם לי להעמיק בקשר שלי לנוער מרצ, הפורום היה דומה לפורום פילוסופיה של השמאל, העמקנו, ואני כפעיל חדש התרשמתי. לאחרונה לאחר שגם לי דיי נמאס לקרוא את כל ההודעות המתנצחות שנמצאות בפורום בזמן שימניים ברובם איוולים לחלוטין מטרידים ללא הפסקה את הפורום, אני חושב מה היה קורא לי היום אם הייתי מצטרף לתנועה - לא הייתי מתרשם. אותו עומק שאני ראיתי אז שקיים היום לפחות באותה רמה אם לא יותר, לא הייתי רואה היום, היום הייתי סתם רואה עוד פורום אקטואליה. ברמה החינוכית, לא הייתי מקבל את העשרה הנהדרת שבהתעמקות בדעותי ושמיעת דעות קרובות לשלי שבאמת גורמות לי לחשוב ולא סתם להתנצח. מנהלי הפורום שאותם אני מכבד מאוד הגיעו להחלטה שגויה לחלוטין לדעתי, הם הפכו את הפורום לפורום אקטואליה, אין בו שום דבר מעניין והיום אני מבקר בו כמעט ורק בגלל שאני רוצה להתעדכן מההודעות שפה ושם באמת מעניינות אותי. אני חושב שצריכים רפורמה וזה לא קשה כלל לעשות אותה, למנהל פורום יש אפשרות לדאוג לזה שאנשים מסויימים לא יוכלו לכתוב בפורום, הגיע הזמן למלאות את הרשימה... יהיה טוב, איתי נ.ב כמו כל ההודעות שלי שלא צויין בהם אחרת אני לא מעוניין לשמוע תגובות של אנשי ימין להודעה ואני מבקש ממנהלי הפורום לדאוג לזה, תודה.

tali_le

New member
איתי...

האם לדעתך אין מקום לפורום כבמה אידאולוגית לתנועה? אני מסכימה שהיום זה מוגזם אבל שי מקום לדיונים אידיאולוגיים ובנוסף: הכול כאן נקבע ע"פ הדיון שנעשה בפורום לפני חודשיים ואז הביעו את דעתם חברי הפורום. במידה ואין רצון מצד חברי הפורום (שהינם גם פעילי התנועה) בפתיחת הפורום הוא ייסגר לאנשים מבחוץ. זה תלוי רק בכם. טלי

למעלה