נוסטלגיישן

rastotman

New member
נוסטלגיישן

אני מחפשת שירים, והחלטתי להוריד שירים שאתם דיברתם עליהם, זה טוב לידע כללי, והטעם שלכם די טוב. בכל מיקרה, חיפשתי את המילה שיר בפורום ולא מצאתי המון שירים [מממ.. מנועי חיפוש- מוות להם!], אבל זכיתי בקצת נוסטלגיה, וקצת חזרה בזמן לתקופה שעוד לא נולדתי בה. הנוסטלגיה הראשונה הייתה קורט אומר שהוא עוזב אותנו לטובת המוזיקה- אני מקווה שהמוזיקה לא נעלבה מזה שאתה פשוט לא יכול בלעדינו. אח``כ הגעתי להודעה של חתולית- לאן היא נעלמה? אני זוכרת את הצרחות שהיו אז על הודעות ללא פואנטה, ולא בגלל שההודעות האלה העלימו הודעות אחרות או סתם הציקו- אלא בגלל שלקח איזה חצי שעה לפתוח כל הודעה. ואז הגעתי לזמנים שבהם אני הייתי יצור מחוסר אינרטנט, ולמרבה הפלא העולם עדין סבב על צירו- אשקה כתבה אז משהו על שיר האונס, בטח בהקשרים של אונס ערבי יהודי, אבל לא משנה עכשיו, בטח אף אחד לא זוכר. ד``א [מעולם לא השתמשתי בראשי תיבות האלה] אני אוהבת את השיר הזה, הייתי רוצה לראות את כל המחזמר [אמא`לה, מה אני אומרת??] אם היה אפשר להוריד אותו מהאינטרנט או משהו. די אנד. נוסטלגיה איז גוד..

JUVENTINI

New member
את מתכוונת למחזמר ``באבי`` ?

או מאמי .. לא זוכר ממש .. אם כן אז הוא ממש ממש טוב ! שמעתי את הדיסק הזה ... זה אופרת רוק ... דיסק מדהים !

N0

New member
בטח שאפשר...

יו זה ממש אחלה שיר, הזכרת לN0 הוא רץ להוריד אותו מנאפסטר... תורידי נאפסטר ותחפשי אותו יש שם הכל (אפילו ניסים סרוסי) 7 מגה של שיר... ( מאמי - האונס ) N0

rastotman

New member
נאפסטאר או נפסטר- זאת השאלה

אפשר להוריד את כל האופרת רוק [לא מחזמר, יא נק שכמותי] מהנאפסטר? ממתי אפשר להוריד דברים כאלה ממנו? אם אפשר אני מוכנה לנסות להחיות את המכשיר הדבילי הזה עוד פעם, אם לא אני אחייה עם הסטיילייט למרות שאין בו ממש שירים בעיברית.

למעלה