נוסטלגיה..

dwante

New member
נוסטלגיה..

פתאום נתקלתי בפורם הזה ונזכרתי אך האהבתי פעם את ה WWF איזה עלילה איזה יופי זה היה אז פתאום ערוץ 5 הפסיק לשדר וגם אני הפסקתי להתעניין אולי גם בגלל שגדלתי (עכשיו אני בן 18) הייתי גם בהופעה שלהם בארץ ומה זה התאכזבתי שמיסטר פרקפט לא היה יכול לבוא בגלל שאבא שלו היה חולה זה לפחות מה שהכרוז אמר.. קראתי את ההודעה הראשית על כל התאחדויות WCW וכו השאלה שלי האם מיסטר פרפקט לקס לוגר היטמן אנדרטייקר וכו עדין מתאבקים? וגם שמעתי שכבר ההתאבקויות זה לא כמו שהיה פעם..

HBK RULZ 4 EVER

New member
ברוך השב

מגניב שאנשים שהפסיקו לראות את זה פתאום חוזרים לזה אני אומנם בן 15 אבל במועדון אוהדים של האבקות בארץ יש אנשים בני 20 + אז אתה אף פעם לא מבוגר מידי בשביל זה פרפקט מתאבק בליגות קטנות בארה"ב לוגר לא עושה כלום ברט הארט פרש לא רשמית ואנדרטייקר מתאבק עד היום בדבליו אף

בקשר להודעה שלך

איכזבת אותי אחי.... הפסקתי להתעניין בגלל שגדלתי (18)??? אני מכיר אנשים בני 25+ שחולים עלזה בדם ובנפש והחלטת ש18 זה כבר יותר מדי? אני לא מבין, אתה עדיין לא מתעניין? היית רוצה לראות את זה עכשיו? אה וד"א- מיסטר פרפקט כבר הפסיק להתאבק והיה שדר/פרשן/מראיין עוד כשערוץ הספורט שידר(הופעה ראשונה בתפקיד החדש- סידרת הישרדות 95)

dbzb

New member
בן יש האבקות מעבר ל WWF

Mr Perfect המשיך להתאבק בWCW בשנים האחרונות וכרגע הוא אלוף MECW

dbzb

New member
לא מה פתאום

הוא עבר לWCW מתישהו ב98 אני חושב

deathcaster

New member
לבן

אם אתה לא בטוח במשהו אל תרשום קורט הניג בנו של ה"גרזן" לארי הניג היה חלק מארבעת הפרשים של פלייר בWCW ולאחר מכן הספיק להיות שם גם אלוף טלוויזיה אלוף זוגות ואלוף ארה"ב ואיך נשכח שהיה חלק בלתי נפרד מNWO 4 LIFE כל זאת לאחר שהיה שדרן בWWF

deathcaster

New member
בן מס´ 2

זה זוהר יה טפשון זה שהמציא לך קלאבי בפורום השני האמיתי אתה המצאת שפרפקט פרש בגלל שכך חשבת לזה התכוונתי

rshamir

New member
קלאבי

אם אתה לא מחשיב שום דבר מחוץ ל-WWF, אז אתה לא יודע מה זה האבקות. מעבר ל-WCW האמיתי, יש גם את ECW האמיתי, יפן, מקסיקו ועוד מאות ארגונים קטנים בארה"ב. אז תעשה טובה ואל תקרא לעצמך אוהד היאבקות, כי אתה לא.

כוס עמק עיצבנת אותי

אמרתי שאני חובב האבקות? אני חובב wwf ..... לא סובל בושידו, קראטה וג´ודו אם זה מה שאתם עושים בזמנכם

HBK RULZ 4 EVER

New member
אחי אין לך מושג בהיאבקות

בן אני נאלץ להודיע לך אתה א מבין כלום בהאבקות מה הקשר בין מה שרפי אמר לבושידו ביפן יש 4 אירגוניים מרכזיים של האבקות ולא חסר בהם כוכבים ותאמין לי שהאבקות זה לא רק דבליו אף תראה קצת אי סי דבליו משנת 99 98 ותבין על מה אני מדבר אה כן עוד משהו אם אתה מעוניין תשאל את גרי על הליגות היפניות הוא מומחה בזה

תראה אף אחד לא אמר שאני מומחה

ואני לא ישב ויקרא כתבות של זה וכל דבר קטן ואקרא חדשות על זה, אני אראה את זה וזהו.. למה אני אמור לדעת איך קוראים למתאבק באמת ומאיזה ליגה הוא בא? למה זה חשוב?

למעלה