נוסטלגיה

נוסטלגיה

היו ימים בהם לא היו פורומים, וכדי לכתוב ולשלוח הודעות היה צריך להתקשר ממחשב למחשב. ככה ממש ממחשב למחשב בלי אינטרנט, או כפי שקראו לזה בימים ההם: ביביעז (ביביאס, BBS). באותם מחשבים היו אזורים. אזורים ולא פורומים, ובעצם זה היה אותו הדבר. אחד האיזורים המרכזיים היה איזור Idle_Chat, שהפורום הזה הוא הדומה לו ביותר. כאן אנסה למצוא איזושהי הודעת איידל (האמת היא שזו לא ממש הודעת איידל אלא הודעת צ´אט, כי לא הייתי מחובר לאיזור האיידל). ההבדל בין צ´אט לאיידל הוא כמו ההבדל בין אגם לאוקיינוס. Area: Chats ִ Msg#: 7930 Date: 06 Oct 99 09:37 From: To: Subj: Food Guide ִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִִ ‏ כוס אמאק << אתה והנוסטלגיה הזו. אני חקלאי עכשיו!
)))) << אלק, יש לך חמש מטר דשא ומחשיב את עצמך חקלאי. < וגם הוא כבר צהוב וניראה מת. לא השקתי את הדשא כבר חודש וחצי, והוא כמעט טוטאל לוסט. מזכיר לי שלא סיפרתי לך שנורית עשתה תאונה עם הילדים באוטו, והוא הפך טוטאל לוסט. אתמול חברת הביטוח גררה אותו לת"א. ישפצו וימכרו. ההכנסות ל-AIG. כולם כמעט בריאים, קצת כאבים בצוואר ובגב לנורית וארז. מכיר מישהו שמוכר טויוטה קורולה 95-6?

ודוגמא לאיידל

אני מסתכל עכשיו במסך המחשב. על מסך המחשב מונחת זכוכית בידודית. לא מסך כל כך חדש. מזכוכית הבידוד יוצא חוט פלסטיק דק, עם קליפס בקצהו. יעני צריך לחבר את הקליפס הזה לאיזה מקום. לא ידעתי איפה לחבר. בסוף חיברתי את הקליפס לעגלת המתכת עם שבע המגירות שנמצאת ליד השולחן. התחבר יפה. ככה מאחור, כמעט לא רואים. על העגלה מונחים שלושה מכחולים: עבה, בינוני ודק. וגם גליל עץ עגול. שימושי מאוד לבחישת צבע בפחיות שאין לי. ליד זה שני כדורים מפורקים של עכבר. רזרבה. ויש גם שתי משרוקיות. אחת גדולה, בצבע אדום לבן, ואחת קטנה יותר, בצבע צהוב. וגם דף הוראות להפעלת שעון שכבר זרקתי. גם את הדף צריך לזרוק. מתישהו. אלה היו שישים שניות של איידל.

swirrrly

New member
../images/Emo3.gif

אם אני לא טועה באמת יש לי היום מחשבים, תודה על השיעור!

swirrrly

New member
יאללה..

אני הופכת את זה לשרשור חידון מחשבים (לא שאני יודעת משהו, אולי ככה אני אלמד...
) אוקי.. אני שואלת שאלה אחת, ומי שעונה עליה נכונה, מוזמן להמציא שאלה נוספת, וככה הלאה.. שאלה ראשונה: מה המשקל של המחשב הנייד הכי קל בעולם, כרגע? מי שעונה - להביא הוכחות, אולי לינק לאיזה אתר או משהו..

swirrrly

New member
ובשביל מוטיבציה -

מי שעונה מקבל
על כל תשובה נכונה. בסוף השרשור מי שקיבל הכי הרבה
הוא המנצח ותוך יום, אני אארגן לו משהו מגניף. אולי קובץ וורד, מי יודע? [URL='http://'] אויש אני כל כך פוריה בבוקר![/URL] רגע.. ומתי זה סוף השרשור? בתום 16 שאלות. ומה אם שתיים עונים את התשובה הנכונה? אז הכוכב הולך למי שענה קודם. מה שיפה בשרשור הזה, הוא שמתחרה אחד נותן לשני שאלה, כך שהשרשור יכול לצאת מאוד קשה ומרתק. אבל אל תתנו שאלות בלתי-אפשריות, אחרת גם השרשור לעולם לא יסתיים ואז אף פעם לא יהיה לכם סיכוי לזכות!!

התשובה היא

שאין תשובה... אי אפשר כל כך לדעת, כי לא מצאתי מגזין שמאגד אותם (אין לי כוח) ובגלל זה יש נתונים רק של כל חברה בפני עצמה שאומרת שזה המחשב הכי קל, שלה.
Austin, Texas, May 6, 2002 For business people on the move, Dell today introduced its thinnest and lightest wireless-ready LatitudeTM notebook ever. The Latitude X200, which weighs 2.8-pounds1 and measures a thin four-fifths of an inch, is designed with productivity and ease of use in mind. It features a roomy, comfortable keyboard, a bright 12.1-inch XGA display, integrated communications and enough performance to easily handle daily mobile-computing tasks.​
זה מחשב של DELL ששוקל רק 2.8 פאונד , מעודכן ל-6 במאי.

swirrrly

New member
פששש סחטיין אחי!!

אולי תכין גם שאלה בעצמך? או שאני מניחה שזה לא מעניין אף אחד?

shahf

New member
כן

קבצים של לוגו מנג´ר תוכנה ליצירת אייקונים,הודעות תמונה,אנימציות,לוגו קבוצת מתקשר וסטארט אפ לוגו לנוקיות אני ביקשתי מההנהלה שיוסיפו את זה

קבצי nlm

יש תוכנה שניקראת לוגו מנג´ר שהיא תוכנה למכשירי נוקיה שבאמצעות כבל ניתן לטעון לפלאפון הודעות תמונה ואיקונים nlm זה שם של סוג הקובץ של האיקונים וההודעות תמונה וכל אלה

shahf

New member
ערן

דקה זה ההפרש שבו אתה יכול לראות שכבר עניתי

swirrrly

New member
אה וקיבלת ../images/Emo41.gif

ליאור שמש -
עברנו כבר 2 שאלות, נותרו עוד 14.

למעלה