נוסטלגיה :]

¥otamsh

New member
נוסטלגיה :]

ראיתי אתמול בערב את הפרק ששודר ביפנית בערוץ הילדים בערב. זה היה פרק 8, הפרק שבו סאסקה ונארוטו מבצעים את התוכנית שלהם נגד זאבוזה. אני חייב לציין שזה העלה לי חיוך עצום על הפנים. נזכרתי כמה הסאגה הזו הייתה מצויינת, ומה גרם לי להתאהב בסדרה. האנימציה הייתה כ"כ יפה, כ"כ אפלה, הסאונדטראק מצויין... והדיבוב... זה פשוט נשמע כמו מדובבים אחרים! זה היה לי ממש מוזר לשמוע את זה, בהתחלה לא הייתי בטוח שזה באמת זה. הקול של זאבוזה... ממש לא זכרתי ככה... .0.ם פתאוןם הבנתי כמה האנימה השתנתה, לטובה ולרעה, בכל הדברים האלה, ומעבר לזה - כמה השתנה הסגנון של קישימוטו... הסאגה הראשונה, עם האקו... - היה בה משהו מהפנט כזה.. אפל... מגניב. לא יודע לתאר. פשוט שונה. לא שיש לי תלונות לגבי העלילה עכשיו, אבל... כן. זהו D:

CibiHeart92

New member
הודעתך ריגשה אותי ;;

טוב, לא, באמת!! XD גם אני אהבתי את הסאגה הזו... הייתי תקועה בנארוטו בפרק 5 ככה איזה חצי שנה ולא אהבתי את הסדרה, ואז החלטתי לראות עוד וראיתי עד פרק עשרים...והייתי בהלם מכמה שאהבתי את הסאגה הזו ;;

dsol

New member
אני עדיין מחכה _../images/Emo189.gif

שנארוטו יחזור להיות ברמה של הסאגה הזו
הפרקים עם האקו וזאבוזה אלו הפרקים הכי טובים שהיו בסידרה הזו !!

¥otamsh

New member
זה באמת היה מצויין...

כל פעם שנארוטו הופך להיות שועלי כזה, אני מתחיל לתהות למה הם חייבים את כל האיפור הזה והליפסטיק השחור הנורא?!?! כאילו, שהוא הפך לשועל שהוא נלחם נגד האקו הם עשו את זה כ"כ מעולה!!!

ANGELUSPIKE

New member
אני דווקא מחכה לקרב....

של נארוטו נגד נג'י, אחד הקרבות הטובים, נארוטו היה שם כל כך אנדרדוג, שזה מגדיל את האימפקט של הנצחון שלו.

lgmtk

New member
אני מסכים עם דבר אחד...

הסאונדטראק הישן היה הרבה יותר טוב :) אני לא יכול לחכות שיגיע בערוץ הילדים הקרב של רוק לי נגד גארה, אולי הקרב הכי טוב במנגה, והמוזיקה מעולה! נוסטלגיה אמיתית~זה היה לפני כ"כ הרבה זמן גם! אולי 3 שנים? 4? מי זוכר.

¥otamsh

New member
אני בהחלטטט מסכים עם זה.

עם הסאונדטראק. הקר פחות. כאילו הוא טוב, אבל יש כאלה שאהבתי יותר... אני יכול להביא ל ך את הפרק אם אתה רוצה XD

למעלה