נוסטלגיה: WIZ

Sabre Runner

New member
אם אתם רוצים סימולטור חלל טוב.

תמצאו את Tachyon. אני עדיין לא מצאתי עותק שלו לקנייה והייתי צריך להשאיל בעקיפין מחבר של אח שלי בניסיון להריץ אותו (עוד לא הגעתי לזה). זה המדמה עם המנוע הכי טוב שאני ראיתי עד עכשיו שרק Freelancer (אולי) משתווה לו. וגם הסיפור (בכיכובו של ברוס קמפבל וכמה אחרים) הוא בין הטובים שיצא לי לשחק. וכמו שכבר אמרתי בעבר איפה שהוא (אולי אפילו כאן), זה משחק שהסיפור שלו מתפצל לגמרי לשני חלקים שונים בערך בשליש המשחק. המלצה: קודם לשחק עם ה-Alliance או איך שקראו לחברה ההיא. |(-:|

Super Monkey

New member
גם Tachyon כבר ישן יחסית

היום יכלו לעשות משחקי חלל מדהימים עם כל הטכנולוגיה שרצה בשוק ומשום מה ירדו מהז'אנר... משחקי חלליות נראה לי עדיין יכול לדבר לכולם. במיוחד עם עושים אותם עם מבחר גדול של חלליות, נשקים וכוכבים מוזרים לבקר בהם.

Sabre Runner

New member
תתחיל להתקשר.

החל מ... חרא. כרגע חיפשתי את היוצרים של Freelancer ו-Starlancer, שזה Digital Anvil (החברה של היוצר של Wing Commander ועוד כמה חברים מ-Origin), אבל גיליתי שאחרי שמיקרוסופט, אחרי עוד צעד מגעיל של קניית חברה טובה, פירקה אותם. אז תתקשר לחברה השנייה שהתכוונתי להציע: למיקרוסופט. תגיד להם שתיתן לכריס רוברטס ולצוות שלו לעבוד על הבסיס של ה-Flight Simulator שלהם, רק שישלבו אותו עם המנוע של Freelancer ויקחו אותו למקומות שאהבנו בסדרת Wing Commander על כל גלגוליה. אחר-כך תתקשר ל-NovaLogic ותגיד להם שיעזבו את Delta Force ו-Commanche ויוציאו כבר המשך ל-Tachyon. אחרי זה תתקשר ל-Origin Systems ותגיד להם שהם מפגרים. בסוף תתקשר ל-Volition ותגיד להם שכשהם מסיימים לריב עם Parallax על השם Descent, שיוציאו עוד משחק כמו Freespace, רק יותר טוב. ואחרי זה, לך לאתר של ה-Freespace Source Code Project ותגיד להם במילים האלו: "?Hurry it up, will ya"

DDN

New member
אם כבר שלחת אותו להתקשר,

להוסיף גם את AGDINTERACTIVE לרשימה, כדי שיזדרזו עם החידוש לQUEST FOR GLORY 2

JuffoWup

New member
ואם הוא פותח במסע טלפונים

שיתקשר ל-3DO ויגיד להם שאנחנו יודעים איפה הם גרים (אם אפשר להוסיף גם גניחות ונשימות ארוכות, בשביל להעביר להם את הרעיון). נ.ב יצא גרסה חדשה ל-UQM.

Super Monkey

New member
מסתבר שכמה כבר התקשרו במקומי

היו כמה אמריקאים משועממים שניסו לארגן עצומה כדי יצרו WING COMMANDER חדש ופנו לכל מיני גורמים בתעשיה. בינתיים אין חלליות ואין נעליים...

Super Monkey

New member
הגרפיקה שלו די מיושנת

זה איזה גרסת קוד פתוח שאין לי שמץ של מושג מי פיתח אותה בכלל

Sabre Runner

New member
הם לקחו את המשחק...

ושיפצו קצת את הקוד שלו כדי שירוץ על מערכות חדשות יותר. אם אתה רוצה שהם גם ירימו את ספירת הפוליגונים, יוסיפו bit-mapping, ספירת חלקיקים גבוהה וכל מיני דברים אחרים... לך תגיד להם.

Super Monkey

New member
ועוד קצת נוסטלגיה:

אני לא יודע למה אבל המוסיקה של משחקי חלל באיכות של ה"סאונד בלאסטר 16" הישן הרבה יותר מגניבה מהמוסיקה שיש היום בהרבה משחקים. למוסיקה של PRIVATEER 1 ו-2 היה הרבה קסם שקשה להסביר אותו. האווירה בשני המשחקים האלו היתה משהו שאי אפשר לשחזר. אוף! למה אין יותר משחקי חלל?!?!?

Super Monkey

New member
הבהרה

לא התכוונתי שהשחקנים שמופיעים בסדרת WING COMMANDER הם סוג ב' אלא שהייתי מסתפק במשחק שיכיל סרטונים וקטעי מעבר עם שחקנים חיים - אפילו אם הם שחקנים סוג ב'.

Fenris

New member
ניסיתי עם תוכנה אחרת

אני אבדוק את עניין ה-DosBox - בפעם הבאה שיהיה לי ממש משעמם...

רמשטיין

New member
מה שאני יודע

יש לי עדיין כתבות שמורות יפה בניילון של מורגן לה-פיי היו לי עד לא מזמן גם המון גליונות מ-20-90 בערך, אבל זרקתי אותם כי סתם תפסו לי מקום בארון (דבר מזעזע לעשות, אני יודע) אבי סבג וערן "בן סער" מולוט היו כותבים את המדור הנ"ל ולאחר מכן המשיכו באתר "שדים מתחת לכיור", שעדיין קיים, אם כי לא נושם כבר שנתיים. ערן בן סער נעלם מהשטח, עד כמה שידוע לי לפני שנה-שנתיים, עקב עיסוקי משפחה וצאצאים. יכול להיות שהוא עדיין כותב איפשהו, אני מאמין שהוא עדיין קורא פורומים של העמותה.

Ihavenonick

New member
היה לי וויז מהראשון

עד שהחלטתי לגזור את התמונות ולהדביק אותן על הארון שלי. אולם אח שלי הצליח להביא לי בחזרה את החוברות מוויז 3 ומשנת 1997 לקחתי את החוברות מחנות באג, שחילקו את החוברות הישנות חינם. החוברת הראשונה שקניתי הייתה מס' ימים לאחר מחמת המפרץ, חוברת מס' 2.

Super Monkey

New member
היה לי מWIZ הראשון ועד מס' 96

אבל איפשהו בגליון 50-60 הם הפסיקו לכתוב על משחקי תפקידים ועם הזמן הם הפכו לעיתון מחורבן עם יותר פרסומות מאשר כתבות ובשלב הזה נטשתי אותם. בכל מקרה נראה לי שהעיתון סבל בעיקר מאיזשהי תרדמת של 4-5 שנים שהיתה בתחום משחקי התפקידים איפשהו בסוף שנות ה90 והתחילו להתעורר שוב רק ב2000...

DDN

New member
גם אני

נטשתי אותם כשהם הפסיקו לכתוב על משחקי תפקידים. . . . זה פשוט הפסיק להיות שווה בתקופה ההיא. . . .

ננסק

New member
יש לי את כולם, אבל בבית

אם זה דחוף, אני יכול להתקשר ולבקש שיבררו לי מה מספר הגיליון האחרון ומה התאריכים הרלוונטיים.

למעלה