נוסטלגיה פתחו לזה פורום,עוד מהימים שהיו מקליטים לי כי עברנו ליס בדיוק באמצע,אין על הסדרה הזו
נ נסיכת pop New member 3/11/05 #1 נוסטלגיה../images/Emo19.gif פתחו לזה פורום,עוד מהימים שהיו מקליטים לי כי עברנו ליס בדיוק באמצע,אין על הסדרה הזו
נוסטלגיה../images/Emo19.gif פתחו לזה פורום,עוד מהימים שהיו מקליטים לי כי עברנו ליס בדיוק באמצע,אין על הסדרה הזו
H hila halevi girl New member 3/11/05 #2 ../images/Emo45.gif גם אנחנו אחרי זה עברנו ליס.. ולמה פותחים פורומים לסדרות ישנות?:|
נ נאאאטלי New member 3/11/05 #5 אמירה../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif איזה מוזר לראותותך לא כחולה
נ נאאאטלי New member 3/11/05 #7 דנדושששששששש&%^&%^&%^../images/Emo29.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא^%$^%^%$^$%^$%^%$&%^
N NAJ New member 3/11/05 #8 אני רואה משחק החיים בVOD זה טלנובלה שווה אני רואה הכל! אני אוהב את המשחק הלא מוגזם שם (חוץ משל ליה ) והלא מקצועי (סליחה שאני אומר אבל תתמודדו עם האמת...). ועוד משהו אני חדש ואני מפורום אנג'לינה ג'ולי... מקווה שיהיה פה כיף!
אני רואה משחק החיים בVOD זה טלנובלה שווה אני רואה הכל! אני אוהב את המשחק הלא מוגזם שם (חוץ משל ליה ) והלא מקצועי (סליחה שאני אומר אבל תתמודדו עם האמת...). ועוד משהו אני חדש ואני מפורום אנג'לינה ג'ולי... מקווה שיהיה פה כיף!