נוסטלגיה...

נוסטלגיה... ../images/Emo10.gif

אי שם בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה ונומי, פרח נומי. נומי ילדה קטנה את החיים לקחו לך מלחמות קדושות ומלאכים בכו לך בעיניים יבשות ואת חיוכך תינוקת קברו באדמה ואיך צומח שקט מתוך המהומה מי שלחץ על הדק דם בליבו מחתים במלחמות וצדק, גם ילדים מתים.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוף, אני שומעת עכשיו את גרסת הכיסוי של עברי לשירו של פוליקר, "פרח" בטקס הזיכרון לחללי צה"ל מלפני כמעט שלוש שנים, בא לי לבכות מהביצוע הזה... כמו שבכיתי לפחות חצי שעה כששמעתי אותה בפעם הראשונה
איך, איך הבנאדם הזה יודע לרגש?!?!

ולי זה מזכיר את אוקטובר(השנה)בפולין

כל טקס שעשו הכניסו את השיר הזה. בהתחלה, כשנתנו לנו לבחור את השירים אז אחת רצתה את "בוא" ואת "גשם אחרון" ומביצפר, אנשים שבכלל לא נסעו איתנו, אמרו שאם נשיר את זה יעלו קונוטציות הומואיות- או משהו בסגנון- הניסוח שלהם. קיצר, אני התערבתי למרות שלא הייתי קשורה לחלק של השירה, צעקתי קצת, לא עזר, קיצר, אחת המורות בחרה את פרח, ואני עד היום האחרון של המסע לא אמרתי לה שגם את זה עברי חידש!!! פחחחחחחח

אגב פולין...

מה הבעיה שלהם לשיר שיר עם קונוטציה הומואית? הרי בשואה נהרגו לא רק יהודים, גם הומואים מתו לא פחות, גם צוענים, שחורים נכים וכו´, אז מה הבעיה שלהם לשיר על עוד מיעוט שסבל בשואה??? חוצפה!

באמת שיר עצוב..

אני בוכה כשאני שומעת את השירים האלה. אבל בעצם אני בוכה כמעט מכל דבר אז אני לא פונקציה.. חחח...

די כוסאמק!

את זקוקה לטיפול נפשי! לא אחותך! את שרוטה בשכל! כל פעם שאת עוזבת את המחשב תעשי יציאה מהמערכת ואז שאחותך תעשה מה שהיא רוצה! רק תפסיקי לעצבן אותי! אני רגיש

חן j

New member
כן גם אני לא מבינה מה הולך פה?

כאילו כמה אחיות אתן? ולמה אתן לא מחליפות כל פעם שם משתמש?

למעלה