נוסטלגיה עונתית

miss pufi

New member
נוסטלגיה עונתית

טוב, אז אני בחרתי לי דרך לבלות שעה בכניסה להוט וי-או-די ולראיית פרק 3 או 4 לא זוכרת... ההוא עם המנת השף שהם היו צריכים להכין את הדג הזה...חחח בקיצור... לאנשים שם אין חוש בגרוש... קלטו: דובי וענבל ערכו לעצמם שיחה קטנה מול מי אין להם/יש להם סיכוי.. הם הסבירו שם שיהודית ומיקי הם "חמודים" אבל אין להם עתיד ארוך.. וכנל לגבי שרון ומאיה.. לגבי רואי ואפרת הם טענו שהם חלשים ובכלל אין להם סיכוי...
פחחח שמענו עליכם... טסו לפני כל אלה הביתה... אבל יהודית ומיקי שהם באמת זוג שאני מאד מאד מאד מאד אוהבת!!!! עשו לדעתי משהו קצת לא יפה הפרק השני (שגם אותו ראיתי) לאורן וקרן... בסוף הפרק שהם ידעו שזו נקודת הסיום הם לא חיכו להם כמו שהבטיחו וכך גרמו להדחתם... בסדר... גם אני היתי ושה את זה...כי זה בסופו של דבר או אני או הם... אבל אורן היה איתם כל כך בסדר שזה עצוב..
אבל תאמינו הזוגות הטובים הם אלה שנשארו!

שוב פעם קרן ואורן?? ../images/Emo46.gif

יאללה תתבגרו!!!!! למה לא אבי וג'ולי???? זה קודם כל קרה לפני חודשיים בערך,דבר שני בכלל לא נכון!!!!!

תגידו אתם בסדר או מה?!?!

מה נסגר איתכם?! למישהו בא לדבר על מה שאבי וג'ולי עשו לקרן ועדלי? זה ממש נחמד ועדכני!! ת-ק-ל-ט-ו!! הם לא דפקו שום זוגגגגג!!!! אם תראו בסיפור המלא של הזוגות מיקי אמר לאורן שאם זה קו הסיום כל אחד לעצמו!! תעברו הלאה!! מה אתם נתקעים על כל דבר ודבר?!

miss pufi

New member
כנסו בבקשה..

בואנה תרגעו קצת... מיקי ויהודית ואירה וגיא מתחילת העונה הם ה-זוגות שלי... ואין לי שום דבר במיל' כלפי כל אחד מהם... אז מה? בעונה הקודמת אהבתי את ג'ולי ואבי SO לא היו להם קטעים? היו! מותר לי להגיד... בתכלאס זה רק עובדה... וזהו... כמו שאמרתח "גם אני היתי עושה ככה" אז תרגעו בבקשה....

זה לא עובדה!!

זה לא נכון!!!!! הם לא דפקו אף אחד!! לפני חודשיים הייתי עוד מסבירה אלף פעם אבל עכשיו אם יש כאן כאלה אנשים ילדותיים אני אפילו לא טורחת להסביר.....

הלו../images/Emo70.gif קחו נשימה עמוקה.. מה יש לכם?

מה זאת ההתנפלות עליה..
כמו שלכן יש דעה.. גם לה יש.. ומותר לה להביע אותה מתי שהיא רוצה.. לא? זה פורום דמוקרטי לכולם ולא סגידה למיקי ויהודית
טוב שלא אכלתם אותה בלי מלח חחח

אין לי בעיה

עם הדעה אבל זה קצת ילדותעי לבוא עם זה אחרי חודשיים וכבר הסברנו 100 פעם אז קצת נמאס לי מזה!!! מותר להם שתהיה להם דעה,אבל שיקבלו שזה לא נכון!! ויש הוכחות....(חח הוגחות משטרה עשינו פה
)

למעלה