נוסטלגיה עונתית
טוב, אז אני בחרתי לי דרך לבלות שעה בכניסה להוט וי-או-די ולראיית פרק 3 או 4 לא זוכרת... ההוא עם המנת השף שהם היו צריכים להכין את הדג הזה...חחח בקיצור... לאנשים שם אין חוש בגרוש... קלטו: דובי וענבל ערכו לעצמם שיחה קטנה מול מי אין להם/יש להם סיכוי.. הם הסבירו שם שיהודית ומיקי הם "חמודים" אבל אין להם עתיד ארוך.. וכנל לגבי שרון ומאיה.. לגבי רואי ואפרת הם טענו שהם חלשים ובכלל אין להם סיכוי...
פחחח שמענו עליכם... טסו לפני כל אלה הביתה... אבל יהודית ומיקי שהם באמת זוג שאני מאד מאד מאד מאד אוהבת!!!! עשו לדעתי משהו קצת לא יפה הפרק השני (שגם אותו ראיתי) לאורן וקרן... בסוף הפרק שהם ידעו שזו נקודת הסיום הם לא חיכו להם כמו שהבטיחו וכך גרמו להדחתם... בסדר... גם אני היתי ושה את זה...כי זה בסופו של דבר או אני או הם... אבל אורן היה איתם כל כך בסדר שזה עצוב..
אבל תאמינו הזוגות הטובים הם אלה שנשארו!
טוב, אז אני בחרתי לי דרך לבלות שעה בכניסה להוט וי-או-די ולראיית פרק 3 או 4 לא זוכרת... ההוא עם המנת השף שהם היו צריכים להכין את הדג הזה...חחח בקיצור... לאנשים שם אין חוש בגרוש... קלטו: דובי וענבל ערכו לעצמם שיחה קטנה מול מי אין להם/יש להם סיכוי.. הם הסבירו שם שיהודית ומיקי הם "חמודים" אבל אין להם עתיד ארוך.. וכנל לגבי שרון ומאיה.. לגבי רואי ואפרת הם טענו שהם חלשים ובכלל אין להם סיכוי...