נוסטלגיה.... או שלא!

ץץץץץ

New member
נוסטלגיה.... או שלא!

אתמול עברו עליי ה מ ו ן חוויות שקשורות בתיאטרון, סיירתי לי ב"תיאטרון היהלום" החדש ברמת גן, סרקתי את כל מאחורי הקלעים וטיילתי לי בחדרי ההלבשה. היה נורא מעניין, וגם ראיתי את אדם מביים איזו להקה צעירה מנהריה, שנתנה הופעה פגזית..... בקיצור היה מה זה מוצלח. אבל מה, הייתי ברמת גן ולא ראיתי שיער (!!!). חצוף שכמותי, לא יכולתי לדחות את הנסיעה בעשרה ימים?! לא הבנתם כלום הא? טוב, אני נורא ממהר לסרט, בכל אופן אם תרצו לדעת משהו, אני אפרט מחר. אחלה ליילה שיהייה לכם, have fun

איך היה?../images/Emo141.gif

הי ירון , איך היה בתיאטרון יהלום? אתה יודע ממתי שיער רץ? ואתה תבוא לראות בשני ביוני? כבר ראית את שיער פעם? (וואו...הגזמתי עם השאלות.....) טוב....אז שאלה אחת אחרונה. איזה מזל אתה? ולכוווווווולם! אולי זה לא מחזמר - אבל ההצגה בתיאטרון יהלום שקוראים לה : "מכתב לנועה" מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ממולץ ביותר!

ץץץץץ

New member
נועוש....

נועה נועה...... פשוט לא יאומן איך שאת לוקחת לי את המילים מהפה. היה מדהים בתיאטרון, כל החלק של מאחורי הקלעים פשוט השאיר אותי בהלם. איזה לוקסוס!!! פשוט לא ראיתי כזה דבר ורק דרך אגב, ביקרתי בכמה תיאטראות מאחורי הקלעים. בקיצור, תוך כדי הסיור העצמאי שלי, ראתי גם את התיפאורה של "מכתב לנועה" של בית לסין. אני אישית לא ראיתי את ההצגה אבל סיפרו לי שהיא בינונית. מעניין, אולי ייצא לי לראות, בכל אופן, זה לא בסדר העדיפויות עכשיו. על הפרק עומדים (לא שזה מעניין מישהו אבל אני אכתוב):
"גבירתי הנאווה"
קטנטנות
שיער|
מרי לו
ו... אירמה לה דוס אני גם לא אתנגד לאיזה סיבוב שלישי של "רמבטיקו" אבל זה נראה לי בגדר מוגזם. ודרך אגב,,, אני מזל סרטן (כבר כתבתי בהודעה קודמת, כנראה שלא שמת לב). בת כמה את? ולמה המזל שלי מעניין אותך? ביייייי.....

שאלה...

איך נכנסת לסיור בתיאטראות? אני פעם הייתי בסיור במשכן ואז בדיוק העלו את עלובי החיים אז ראיתי כל מיני הוראות במה ואת התפאורות ואת המחסן תלבושות, ואביזרים מכל השנים ואת המחסן נעליים שהיה מצחין במיוחד אבל אני רוצה להיות בעוד תיאטראות אז איך עשית את זה? קבעת שם עם מישהו שידריך אותך?

ץץץץץ

New member
תשובות....../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

פשוט מאוד ליוויתי ידידה טובה שלי בהופעה באיזה כנס של רשת "עמל" ויכולתי להסתובב שם חפשי. מבחינת חדרי הלבשה ותפאורה ומחסנים, לא היה אף אחד שאמר לי לעשות או לא לעשות משהו כזה או אחר. הייתי עצמאי (הרגשתי בבית, טוב נו, תיאטרון) ואף אחד לא הדריך אותי. דרך אגב, בשיא המקריות גם אני ביקרתי בחלק האחורי של המשכן בזמן שהעלו את "עלובי החיים" בפעם האחרונה. זה כבר באמת מדהים. לא רציתי לעזוב. לשם הגעתי כדי לפגוש את גיל סגל ששיחק את גברוש בהצגה. הוא מה זה נחמד.... עשה לי אחלה סיור.

ירון......

אני תמיד שואלת מזלות של אנשים - אתה לא הראשון... אתה חושב שתראה מתישהו את מכתב לנועה? אני בת 14 וחצי. ביייייי.........

D R A V E N

New member
הלהקה שראית...

הם לא אחרים מאשר קולות עמל מנהריה... חרא של זמרים וזמרות. (טוב אני באה מלהקה מתחרה...חחח..) אני לא יודעת אם שמת לב אבל הייתה שם איזו תמניה כזאת רזה עם תלתלים ארוכים..היא היחידה שבסדר שם.. אבל גם אותה אני לא כל כך סובלת.. ווואי..אני נשמעת נורא לא.? אאא.. נו מילא..

ץץץץץ

New member
אחלה ניחוש

אכן אכן, שמעתי את קולות עמל נהריה. החבורה הצעירה צריכה להשתפר בהרבה אבל הבוגרים עשו העמדה מדהימה שלא הייתה מביישת את אורי פסטר או אפילו ירון כפכפי אף על פי שהקולות.... כן, הקולות היו קצת בעייתיים אבל הם בהחלט נתנו show אמיתי. את מנהריה?

הבמה של עלובי החיים היתה בשבילי

כמו "עליסה בארץ הפלאות",הייתי על הבמה גם של ברודוואי,שם בכלל נזקקתי לישיבה קצרה אחרי חמש דקות תנועה. אגב הבמה הכי גדולה שהייתי עליה בארץ היא של "מקבת",בזמן ההצגה היו דרושים 400 איש כדי לתפעל את הבמה!!!היו עליה חוץ מתפאורות גם סוסים,חמורים,עיזים,תרנגולות,כלבים,חזירים,5 מכוניות,3 קופים,5 מרכבות,ועוודד

אהה,אני לא מדבר על ההפקה הישראלית

במשכן,אני מדבר על ההפקה הבריטית שהופיעה לפני שנתיים באמפי קיסריה

למעלה