נוסח המלצה ממרצה

• פותח הנושא Acct
  • פורסם בתאריך

Acct

New member
נוסח המלצה ממרצה

(ייתכן שזה לא ממש קשור לנושא הפורום, אתכם הסליחה..) זה נשמע קצת מוזר, אבל פניתי לאחד המרצים שלי כדי לקבל המלצה. המרצה כמובן, מכיר אותי, אמר שאין לו בעייה, אבל אין לו זמן. ביקש ממני שאני אכתוב משהו, והוא יחתום. זה מרצה ראשון שפניתי אליו כדי לבקש ההמלצה, אין לי מושג מה לכתוב. אין לי מושג איך נראית ההמלצה. למישהו יש נוסח לדוגמה? אני אודה מאוד

נגיד בנאדם הולך לעשות תואר שני/

שלישי, לעתים[או שמא תמיד?..] מבקשים המלצה כזו ממרצה אצלו למדת/היית חלק מצוות מחקר שלו..

המלצה

לא ציינת לאיזו מטרה ההמלצה. קבלה לתואר שני? קבלה לעבודה? נהוג להתייחס למסגרת ומשך ההכרות (אני מכיר את ACCT במסגרת השתתופתו בקורסים א,ב, ג שלמד בהנחיתי במהלך התקופה שבין... לבין...). התרשמתי מהכרותי איתו ש...- התיחסות ליכולות כסטודנט- הישגים בקורסים שלמדת אצלו. להערכתי מדובר בסטודנט- מאפייני אישיות (חרוץ, נבון, יסודי וכו'). התיחסות להתאמה לענין שלשמו ההמלצה....

Acct

New member
תודה..

ההמלצה מיועדת להמשך לימודים לתואר שני, אבל שאוכל להציג אותה גם בראיונות עבודה, הרי לא סביר לבקש ממרצים מספר המלצות למטרות שונות... (אני לומד משפטים+חשבונאות)

../images/Emo50.gif

הענין הוא שאםמדובר בתואר שני , הרי שיש להדגיש יותר את ההיבטים של יכולותיך כתלמיד מחקר לתואר שני, ואם מדובר בעבודה חשוב יותר להדיגש היבטים הרלבנטיים לעובד.

למעלה