נונו...

נונו...

תודה על התגובה - הצפויה, אני חייבת להודות הרי בכך אני נלחמת - במופלא ממך אל תחקור - תמיד מגיעים לזה בסוף - השאלה אם אין משהו בדרך בכל זאת מתו מרעבבבב הילד של צדיק הצדיקים- יש ייסורים ויש ייסורים... ושמרתם לנפשותכם מאד- רבינו אור האורות, עליו השלום, שסבל מחולי הריאה, עישן מקטרת... ובכלל, לגור בלוע הארי, בהתנחלויות... הרי כתוב - מאד! התבודדות בלילה יחידי...ובכלל סיגופי צדיקים... יש הסברים? אפשר לברסלבר לשמוע תורה מפי רב שאינו טס לאומן בראש השנה או שאסור? מדוע הבבא סאלי, זצי"ל, שחי בזמן סבא ישראל, לא טס לאומן בראש השנה או שכן?! מדוע לא פירסם את רבינו? ידוע לי שלמד מתוך ליקוטי מוהר"ן... מתנצלת מראש על הבילבולים כי הכל בוודאי מעקמומיות ליבי אך איני יודעת היכן עוד אוכל לזכות לבירורי אמונה, אם לא כאן ובשדה... תודה מראש לכולם על הסבלנות והסובלנות השם ישמור אתכם חברים.

asaf2000

New member
אממ...

בעישון מקטרת יש סודות בקבלה וידוע על הרבה צדיקים שעישנו ומעשנים מקטרת או סיגריות ויש בזה ענינים שנשגבים מבינתנו. ברור שהתבודדות בלילה יחידי זה לא אומר שאת צריכה ללכת להרי יהודה ליד כפרים ערבים ואני לא חושב שבשדות באיזור המרכז או בהרים יש איזושהי בעיה מיוחדת של סכנה... התנחלויות יש בזה מחלוקות בהשקפת התורה לגבי מצות ישוב הארץ, אלה שמתירים לאנשים ללכת לגור שם זה בגלל שהם סוברים שזה פיקוח נפש אם לא יגורו שם... האם מותר ללמוד גמרא? הרי התנאים לא היו באומן, גם משה רבינו לא ביקר שם, גם הבעש"ט לא היה שם, גם החזון אי"ש והרב עובדיה יוסף לא היו באומן... צדיק ורע לו רשע וטוב לו.

למעלה