יסמין, 17 (מאשדוד, אגב). |עיר-פלישתית| מסנג'ר ואימייל:[email protected]אייסי: 165939873 (בזמן האחרון אני ממעיטה להתחבר אליו). אם מדובר במשהו בהול, אני ממליצה לפנות אלי דרך המסרים או האימייל, כיוון שבהם אני מבקרת באופן שוטף יותר. דמויות אהובות מיוגי-הו: מאליק, מאריק.
שם: דידית (בפעם המי יודע כמה._.; גיל: אוי לא>> עוד כמה זמן נשאר...שבוע...לאאאאאא;;.....אני בת 15,תשכחו ממה שאמרתי._. מסנ':SLIPY.WALLA.CO.IL אייסי [איכס.]אינלי כוח._.; דמות אהובה:אמממ._. זה לא כללי,נכון?....מיוגי הו אני די אוהבת את יאמי וריו שהוא די חמוד,וגם וארון קצת^^ כללי...ממ....>>
שם:שי לאסטר (סתם זה קמפלר אבל עוד מעט אני ישנה ללאסטר) גיל:15 וחצי מסנ':[email protected] אייסי [איכס.]:קארית אי סי זה איכס גדול >.> דמותאהובה:דארק מגישין גירל מי לאב,ויקטוריה מהלסינג עכשיו ספארקי עושה שם:ספארקי גיל:16 וחצי מסנ':[email protected] (זה המסן של שי פשוט תבקשו אותי ואני יבוא) אייסי [איכס.]:אין לשי אין לי לצערי >.> דמותאהובה:סטו קיבה והממ איטצ'י וגאררה
שם: לאדע ~_~ גיל: 13.. מסן: אין ~_~ אייסי: תם שונאים אייסי כי לי יש אייסי נכון?!? >< טוב זה לא יהיה מועיל במיוחד >> אבל... 222600450 דמות אהובה: וארווווווווווווון וזהו.. זהו 00