נונו,אזמה אם יש פה חצי בנאדם?D:

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif אוקע

שם:ויאולטה גיל:14 מסנ':[email protected] אייסי [איכס.]:201011674 אבל משעמם רצח לדבר איתי דמותאהובה:באקורה ומאריק

../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

יסמין, 17 (מאשדוד, אגב). |עיר-פלישתית| מסנג'ר ואימייל: [email protected] אייסי: 165939873 (בזמן האחרון אני ממעיטה להתחבר אליו). אם מדובר במשהו בהול, אני ממליצה לפנות אלי דרך המסרים או האימייל, כיוון שבהם אני מבקרת באופן שוטף יותר. דמויות אהובות מיוגי-הו: מאליק, מאריק.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| טרלילילהההה~!

שם: דידעעעעעעעעעעעעעעע קאיבע רטפורד. XD גיל: 15~ ^_^ מסנ': [email protected] הו, הימים הפאקצים. X: אייסי [איכס.]: בלעעע~ אין אייסי~! ^_^ השמדתי אותו.
דמותאהובה: סססססססטווווווווווווווווו~!
*_* וזהו D:.. יאההההה! D: אני אוהבת יוגיאו *-*

KiaritChan

New member
הייתי בטוחה שכתבת."אין אייס" O_O;

אבל זה בלתי אפשרי.נכון?^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| O______ם;

אייס יש בכלמקום~! *____________________*

ונעבור לקרצייה^^

שם: דידית (בפעם המי יודע כמה._.;;) גיל: אוי לא>> עוד כמה זמן נשאר...שבוע...לאאאאאא;;.....אני בת 15,תשכחו ממה שאמרתי._. מסנ':SLIPY.WALLA.CO.IL אייסי [איכס.]אינלי כוח._.; דמות אהובה:אמממ._. זה לא כללי,נכון?....מיוגי הו אני די אוהבת את יאמי וריו שהוא די חמוד,וגם וארון קצת^^ כללי...ממ....>>

סבתא.קישטה~ את מטרידה

סנסיי,גם את.__. בעצם את לא,את צריכה לעשות לי צ'יבי אל......יום אחד

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אבלאבל,

זה המקצוע שלי. ;; להיות מטרידה~~! ^____________^ וצ'יבי אל.
אמ, לא מוצא חן בעינייך מתים עלייך? את חיים עלייך ובריאים עלייך. XD התפקצצתי. ;; אנבי, תבעט בי, ואז לך לאנוס אד.

Fanta boy

New member
תורי עם אכפת לכן ^^"

שם:שי לאסטר (סתם זה קמפלר אבל עוד מעט אני ישנה ללאסטר) גיל:15 וחצי מסנ':[email protected] אייסי [איכס.]:קארית אי סי זה איכס גדול >.> דמותאהובה:דארק מגישין גירל מי לאב,ויקטוריה מהלסינג עכשיו ספארקי עושה שם:ספארקי גיל:16 וחצי מסנ':[email protected] (זה המסן של שי פשוט תבקשו אותי ואני יבוא) אייסי [איכס.]:אין לשי אין לי לצערי >.> דמותאהובה:סטו קיבה והממ איטצ'י וגאררה

ggaall1

New member
חיחי אני רגיל לראות אותי כחול XD

שם: לאדע ~_~ גיל: 13.. מסן: אין ~_~ אייסי: תם שונאים אייסי כי לי יש אייסי נכון?!? >< טוב זה לא יהיה מועיל במיוחד >> אבל... 222600450 דמות אהובה: וארווווווווווווון וזהו.. זהו 00

למעלה