../images/Emo42.gifשלוש
מס' 3 מתקשר תמיד לביטוי עצמי - אם מס' 3 שליט אתה אדם החייב לחפש ביטוי עצמי אישי בדרכים יצירתיות מכיוון שניחנת בכישרון רב בתחומי הכתיבה והדיבור. מס' 3 מעניק לילדים שבין נושאיו אופי מאושר בעיקרו וחסר דאגות. מסכימה מאוד הם לא יאלצו לבחור בדרכים מעשיות מדי שכן מספר זה אומר שהם נולדו לעודד אחרים ולשעשעם. כדי להשיג הצלחה עליהם לבחור בדרך ביטוי יצירתית כגון משחק, שירה,ריקוד. מסכימה חלקית כי יש עוד דברים שאני עושה שלא קשורים ביצירתיות מספר זה קשור במהותו ליופיטר כוכב העושר, השפע, השמחה, המזל הטוב ולכן חש נושאו בצורך למגעים נרחבים, חיים חברתיים, חברים ומקצוע שאינו מעשי מדי. נכון אם בן מס ' 3 אתה - אתה עלול להיכשל אם לא תפתח את הפוטנציאל שלך- אם תהיה פסימיסט אחוז מרה שחורה ותעציב אחרים - אם תהיה עצבני מדי ולא תתמיד בשום דבר - אתה עלול להיכשל. אם תדאג שלא לצורך אתה עלול לגרום לעצמך ולאחרים התמוטטות עצבים. פיתוח יתר של תכונותיך הבסיסיות עלול להוביל אף הוא לכישלון. לא ממש הבנתי נטייה לפרסום עצמי, התרברבות ומרמה - גם הם מתכונותיו השליליות של בן מספר זה. ממש לא כשתפתח את כישורך ותנצלם כיאות תבוא עליך הצלחה. במקרה זה חייך שלך יביאו אושר לאחרים ואתה תגשים את עצמך. אוקי לעתיד - נותן מספר זה אור ירוק המרמז כי אלת המזל נמצאת תמיד בסביבה. מספרי קירבה: 6,9 - צבעים: כל גווני הסגול אני באמת אוהבת סגול- יום מזל: חמישי האתר השני: היסודות העיקריים על פי הנורמולוגיה לשם זה הם: פתיחות, דמיון מפותח, כושר ביטוי, סמטיה, אופטימיות, עצמאות נכון נכון!! אנשים שמספרם "שלוש" הם אנשים פיקחיים, יצירתים נהנתים, אוהבי חברה, קושרים קשרים בקלות ומעדיפים קשרים בילתי מחייבים, שוחים עם הזרם, ומקווים שהעינינים הבתדרו איכשהו זה ממש נכון חוץ מזה שאני לא ממש יושבת ומחכה שהכל יסתדר איכשהו, אני גם עושה דברים הם מסוגלים להתרכז בכמה דברים בעת ובעונה אחת, ולקלוט את הרעיונות המרכזיים. מסכימה מאוד יש להם חוש חזק ולסדר ולצדק, מוכנים לקבל על עצמם משמעת והגבלות עד תחום מסויים, אולם עשויים להיות גם עקשניים ושתלטנים זה כל כך נכון!! דבריהם לעיתים ישירים מידי, ובשל כך הם עשויים להיות מובנים שלא כהלכה הרבה אומרים לי את זה. באהבה הם מעניקים חום ואימפולסיבים, אינם קנאים במיוחד ואינם רכושנים. מסכימה מאוד!. הם אנשים קלי הליכות ומתידדים בקלות. ניחנים בראיה מרחבית, אך אינם בדרך כלל קובעים עמדה חד משמעית. זה פשוט נכון רוב הדברים פה כל כך נכונים!!!