נומרולוגיה

תגיד בארסי

יש קשר בין נומרולוגיה לאניגראם? הבנתי לא מזמן שהאחרון מתקשר לגורדז'ייף(?)

בארס

New member
האניאגרם

...מתקשר לכל דבר. זו בעצם מעין נוסחת יסוד תהליכית שמשלבת מספר חוקי יסוד קוסמיים ביחד ובעזרתו אפשר לנתח ולהבין כל דבר. כמובן שלהבין את האניאגרם באמת זו לא משימה כל כך פשוטה...והמסורת הגורדג'ייפיסטית ה"אורטודוקסית" לא מלמדת את זה אף אחד לפני שהוא הגיע לרמת הבנה (והתפתחות) מסויימת את עצמו. הנומרולוגיה הבסיסית היא אבני היסוד...טבע האנרגיות הבסיסיות שמרכיבות את היקום...האניאגרם הוא ה"פורמולה", אחת מהיסודיות לכל הפחות.

הנה למשל

מבנה המספר 12 .. שהוא הבסיס לשלם מופיע גם אצלנו 12 שבטים.. 12 מציין טווח של אוקטבה שלמה וה 13 נותן את התו הראשוןשל האוקטבה הבאה כמו 7 דו - סי ועוד 5 במולים/דיאזים הפירוד מתחיל ב13

Polyguy

New member
כמי שלמדה גם נומרולוגיה וגם אניגרם

אני מספרת את המסקנות שלי. מבחינת האניגרם הדיוק הוא מדהים. הוא עוזר המון לתובנות פנימיות ולתובנה של האחרים. כאשר אתה מבין את המניעים של עצמך ושל הזולת לעומק, קל יותר להסתדר עם עצמך ועם האחרים ומה שיותר חשוב, להשתחרר מקיבעונות שלא ידעת על קיומם ולהתעלות מעל עצמך ולהגיע לרמה רוחנית גבוהה יותר. מה שעוזר הוא לא המספרים אלא הבנה פסיכולוגית ופילוסופית של עצמך. מבחינת הנומרולוגיה אני אישית לא מצאתי בזה שום דבר. זה מסוג הדברים שיש בכל המדעים מסוג זה כמו אסטרולוגיה, כף יד וכו'. מכיוון שיש בכולנו הכל, תמיד קל לקלוע. בכולנו יש קצת יצירתיות, קצת רצון ליציבות, קצת רצון להתבלט, קצת הרגשה של קרמתיות וכך הלאה. עם זאת לפעמים נדמה שבכל זאת יש משהו בהגדרות. הסיבה שהאניגרם מדויק יותר הוא שאין כאן תחושה של שרירותיות, כמו מספר השם, תאריך הלידה, אלא שאלות שמובילות אותך למסקנה בעצמך.

למעלה