נומי נומי ילדתי

מורפילה

New member
נומי נומי ילדתי

כשאת שוכבת עתה בזרועותיו בבית זר, קוראת לי כאן בתנו הקטנה ומבקשת: "אבא, בוא להשכיב אותי לישון. בוא לאחל לי חלום פז". ובאתי. וחיבקתי. ואיחלתי. ובקולי הרועד שרתי. כמו מאז ועד היום. ואת בבית זר, בזרועותיו של גבר מנוכר, ואני כאן, לא רחוק, מדווח לך ביובש לא מוסבר (מתי זה היה שהיינו פעם משפחה?). נדם בכיי. עולם אכזר. לילה טוב. מבעלך לשעבר.

מי ינגב לי דמעה?

שברחה... הצלחת לרגש אותי. זה תמיד יותר מרגש מפיו של גבר. אנחנו הבנות מייצרות דרמות. מפיו של גבר.... זה עצוב כבר על אמת

vered 37

New member
כואב .

מאחלת לך איש שתמצא את הדרך אל האושר. מגיע לך...

אתה מעציב אותי מאד ../images/Emo10.gif

אם אתם גרושים, אתה חייב כבר להפנים אין דרך לעקוף את תקופת ההתאבלות הזו כל מי שמתגרש חווה אותה אך הזמן יעשה את שלו, והוא שירפא את הפצעים עוד ימים יפים יגיעו! ליל מנוחה איש, מקווה שהשכבת את הילדונת ואיחלת לה חלומות פז כמו שרק אבא רגיש כמוך ידע לעשות זאת...

מורפילה

New member
הזמן עושה את שלו

כמה שנפלא לשמוע שוב ושוב את הפתגם המצוי הזה. הזמן אכן עשה את שלו: אני רואה עכשיו הכל בצורה חדה ובהירה יותר. הבגידה, השקרים, התביעות הנוראיות, הניסיון להעליל עלילות שווא ולהרחיק ממני את ילדי, הפורקן המיני המיידי בין רגליו של מי שהיה שותף לחתונתי. הזמן אכן עשה את שלו. תודה

אכן, זו קלישאה ידועה ונושנה....

אך לדאבוננו...גם נכונה! אין מה לעשות נגד זה, ואין תרופת פלא שתשכיח לך את הכאב, את החנק ואת הלב שניקרע לגזרים.... זמן זמן זמן.... ועוד זמן... כמה שיידרש.. ובינתיים נסה להנות מהילדה המתוקה שלך שמבקשת חיבוק, נשיקה ושירה... מבטיחה לך שעוד יגיע יום ותודה על המהלך של היום...

ע פ ר ל ה

New member
בכייך לא נדם כלל !

יבשו הדמעות אולי... אבל הלב מדמם ובוכה חזק. אי אפשר שלא לשמוע את הבכי החנוק. תבכה איש,תזיל דמעות מלוחות ושורפות... תבכה,עד שתירגע. ומחר תזרח השמש!

למעלה