נולד לי נין

טילי66

New member
נולד לי נין

אני מאושרת ושמחה לבשר שהיום בשעה 4 נכדתי ילדה אחרי לילה קשה נולד לי נין אין לי עדיין את כל הפרטים נרגשת ונסערת מאוד.מחבקת את כולכם תמי

רגינה9

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo95.gif../images/Emo24.gifתמי יקירה - מזל טוב

תמי יקירה שמחה לשמוע על הולדת הנין. מקווה שהכל עבר בשלום. טוב לשמוע גם על ארועים משמחים. ברכות לסבתא רבא החדשה מהסבתא החדשה. אוהבת טובה.

יקירתנו, המון המון מזל טוב

הרבה בריאות וכוח ליולדת, ולקטן שיגדל בקלות , ושתזכו לגדלו למצוות לחופה ולמעשים טובים, ולך סבתא רבא (או יותר נכון סבא רבא כי נולד נין) שכן ירבו השמחות במעונכם!!! חיבוק ענק, אוהבת ניצה.

ענתי44

New member
זר ברכות ענקי לסבתא רבא על הולדת הנין

וברכות לשאר המשפחה. כן ירבו השמחות והחגיגות יקירה.

תמי יקרה , מזל טוב ענק../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

תמי יקרה , הנה גם יש לך נין חדש מהיום , אח לנינה המקסימה תגדלו אותו בכיף בבריאות טובה ובהמון שמחה שמרי על עצמך, יש בשביל מי!!! שירבו בשורות טובות נשיקות, אוהבת, טובה

nili41

New member
../images/Emo65.gifהמון ../images/Emo49.gif תמי להולדת הנין

תמי יקרה,
מזל טוב להולדת הנין, מי יתן וירבו שמחות במשפחתך. שתזכי לגדלו למצוות ולמעשים טובים. הרבה נחת
נילי

טילי66

New member
תודה

לכל חברותי תודה על הברכות.חזרתי מבעלי ועכשיו אני הולכת לבקר את נכדתי ולראות את הנין חיבוק חם לכולם תמי

../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gifמלא הטנא ברכות

שיהיה לך נחת מכל יוצאי חלצייך ובשורות טובות וזאת מתנה הכי יפה לראש השנה

מזל טובבבבבבב

נהדר! מזל ממוזל ואושר צרוף לך למשפחתך ולינוקא. נחת ושמחות. חיבוק חם ומפרגן!

zs1957

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gifלסבתא רבא תמי

הרבה מזל טוב שמחה ואושר מהנין החדש שנולד היום שתזכי לעוד הרבה נינים ולחיים מאושרים ונחת מהילדים והנכדים. זהבה

למעלה