נולד לי בן

אלמקס

New member
נולד לי בן../images/Emo57.gif

זהו מהיום (או יותר נכון משילשום) אני אבא. איזה מתוק הוא...כמו סוכריה קטנה, רק שבלילה הוא לא נותן לנו לישון... אני עייף.....

Balancedflow

New member
מזל טוב!../images/Emo95.gif../images/Emo89.gif../images/Emo77.gif

תהנו ממנו... מי צריך לישון כשמגיע אוצר הביתה?

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo95.gif

איזה יופי, הוא עוד לא הגיע ואתה כבר מתלונן? נו, נו, נו, מה זה ? יאללה בלי קיטורים לחייך ולהנות מכל רגע ורגע, ויש המון רגעי הנאה איתם כל חיוך שלהם כל תנועה שלהם וואיי איזה כיף.

BABE111

New member
אלמקסססססס

מזל טוב אבא חדש
שתזכו לגדל אותו בכיף,בהנאה ובעיקר בבריאות טובה אמן!!!
ובקשר ללילות ללא שינה.....אין ברירה חומד ככה זה כשמקבלים את ההחלטה להביא אור הביתה,אז מן הסתם האור דולק גם בלילה
זה מזכיר לי כשאני ילדתי את ילדיי,אוחחחחחחח כמה שהיה קשה לקום בלילה
במיוחד לאחת כמוני שאוהבת את המיטה בטירוף
אחרי הכל זה שווה את המאמץ במיוחד אחרי שהבן שלי בן ה- 15 שולח לי הודעות SMS כל הזמן ומודיע לי עד כמה שהוא מת עליי,ואני האמא הכי שווה שיש
והבת שלי בת ה-11 ששולחת לי אייקונים מצחיקים לפאלפון עם הודעות של חיבוקים ונישוקים ממנה... אז שיהייה במזל טוב ובכיף!!!!!!!!!!!

well being

New member
איזה יופי, מזל טוב

כיף גדול באריזה קטנה תהנו מכל רגע מכל דבר מאחלת בריאה חדשה ישנה

לירוני23

New member
../images/Emo151.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo42.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo85.gif מזל טוב....

מזל טוב אבא טרי וחדש... אני מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך,לדעתי זה הדבר הכי מרגש בחיים.. חיים חדשים התחלה חדשה. ונכון אולי זה מעייף קצת כי זה חדש ותמיד ההורים רוצים לתת יותר מ100% וזה קצת קשה אבל מתרגלים להכל... אושר בריאות והצלחה,ובעתיד עוד כמה אחים לתינוק החדש....

אלמקס

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

תודה רבה לכולם, אתם מקסימים... אוהב אתכם, רונן (אלמקס)

קטיהפלד

New member
מזל טוב אלמקס../images/Emo95.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

רותי 11

New member
../images/Emo20.gifאלמקס יקירי נו הייתה כבר

ברית המילה ? ומה שמו בישראל נו יאללה שחרר פרטים.

אלמקס

New member
שחרור פרטים....

בבקשה, שמו איתי, הוא היצור הכי מתוק בעולם :) ברית המילה הייתה אתמול- עשינו אותה אצל מוהל שהוא רופא באיכילוב.

רותי 11

New member
וואוו איזה שם מקסים

יופי שהוא אחרי הסיוט הזה ובעצם שגם אתם אחרי זה ולא חלילה שזה משהו לא טוב אבל זה כואב - אאוץ'.

אלמקס

New member
נפלאות הרפואה

תודה, אני גם מאד אוהב את השם הזה. לגבי כאב, הברית נעשתה ע"י רופא עם הרדמה מקומית- הגיבור הקטן אפילו לא בכה.... מומלץ ביותר!

למעלה