נולדה אמא!!!

נולדה אמא!!!

חלומית 14 יקרה שלי,
את אמא! את כבר קולטת?!?
מסע ארוך ומפרך הגיע אתמול בלילה לסיומו המרגש. ומעתה מסע חדש מתחיל...
התנהלת באופן מעורר הערצה לכל אורך הדרך- ברגישות, בהקשבה, בהכלה, בקבלה.
מאחלת לך ולבעלך המקסים אושר גדול והנאה מבנכם הקטן המתוק והג'ינג'י (איך לא
)
ולפונדקאית המתוקה שלך, שסחבה וסחבה וסחבה עד שלכולנו כבר לא הייתה סבלנות, אני רוצה לומר - את גיבורה אמיתית!
התמודדת עם כל המכשולים שצצו במהלך הדרך. נהגת באחריות ובמסירות רבה והובלת את ההורים המיועדים בביטחה לסוף הטוב.
מאחלת לך להתאושש מהר, לחזור לעצמך ו..לאכול פיצה עם מלא גבינה וחריף.
חיבוק ענק לכולכם. גאה בכם מאד!

VNRN

New member
מזל טוב

לחלומית 14 - אני זוכרת איך היית לפני שנה וחצי ומדמיינת אותך היום - מאושרת איתכם.
לפונדקאית - כל הכבוד!!! בהצלחה בהמשך הדרך.
אושר ובריאות לכולכם.

שמחה2008

New member
חלומית יקרה

חשבתי עליך הבוקר כששמעתי על הלידה. נזכרתי בדברים שלך, בקושי ובעצב הנורא שהיה בהם, ובשמחה שהתחלפה והיתה במפגש האחרון.
את לא חולמת! זו המציאות ותורך הגיע!!!
מאחלת לכם אושר ושמחה והרבה הרבה צחוק שימלא את הבית.

מזל טוב!

סופסוף

בדיוק לפני שנה נצבט לי הלב כשבכית כל כך על הטיפול שנכשל...מדהים שאחרי שנה את אמא!

מאחלת לכם הרבה בריאות, והמון אושר ונחת בגידול בנכם!

אני הפונדקאית

שסחבה וסחבה והנה הגיע הסוף של הדרך שלי ותחילת הדרך בשביל ההורים המאושרים והדרך שלך עינב אשכול מדהימה ממשיכה.
אז עינב תמשיכי לעשות עבודת קודש שאת כל כך טובה בה ותודה על הכל , תודה להורים המדהימים שבאמת לא לחצו ולא הציקו והיו חלומה של כל פונדקאית, ובאותה ההזדמנות תודה לאמא שלי ולבעלי שהיו מוכנים לספוג כל רגע של עצבים שלי ועודדו ותמכו וחיבקו, ותודה הכי גדולה לשם אלוהינו, מה רבו מעשייך אלוהים, תודה שהיית איתי ושמרת עלי כל רגע במהלך המסע הקשה והמפרה הזה!!!
ועכשיו תסלחו לי ... יש לי פיצה שמחכה לי (;

שמחה2008

New member
מקווה שהפיצה ערבה לחיכך...

לא זכיתי להכיר אותך, אלא רק את חלומית...
כל הכבוד על התהליך ועל הסיומת.
מאחלת לך נחיתה רכה אחרי העומס הרגשי ובכלל שחווית מן הסתם בתהליך.
יש לך סיבה טובה להסתובב עם חיוך גאה על המעשה המדהים שעשית!

חלומית14

New member
תגובה לנולדה אמא!

טוב הכל כל כך חדש ומרגש . הסתיימו להן שש שנים ארוכות של ציפיה, בכי, תסכול, אכזבה , תחושת חוסר נשיות ותחושה של חוסר הגשמה . ביום חמישי האחרון דינה הפונדקאית המדהימה עשתה עבורנו עבודת קודש והביאה עבורנו לעולם עולל קטן ויפה . דינה את יצרת חיים- את קולטת??? אני באמת רוצה להודות מכל הלב לדינה הפונדקאית המהממת שלנו שהייתה כמו גזע איתן לאורך כל הדרך- שידרה לנו בטחון ורוגע , אחריות ומסירות- אני באמת מאחלת פונדקאית כזו לכל זוג !!! לבסוף אני רוצה להודות למלאך שלנו- עינב אשכול המהממת. אין לי מילים לתאר איזה כח בטחון ותמיכה הענקת לנו לאורך כל התהליך הארוך והמייגע הזה- מדרך החתחתים המזעזעת בועדה, ההקשבה והעצות , התיווך המסור והרגיש שלך ומעל הכל האישיות שלך!! תודה רבה על הכל לכל המברכות בפורום ולכל המברכות שפגשו אותי בשני הכנסים האחרונים של עינב - אנחנו בידיים בטוחות אוהבות ומקצועיות. חלומית14

גם אני זוכרת אותך במשבר קטן בדרך עם דמעות

אבל רק בגלל שהזכרת את זה במפגש השני....

בזכות כל מה שעברת הפכת להיות אמא
בזכות העקשנות שהוכיחה לא פעם שהיא משתלמת והאושר שבנצחון עולה על קשיים ומכין אותך
להיות אמא שתשמח לקום בלילה לתינוק גם אם המחיר הוא חוסר שעות שינה,
שתשמח להחזיק בתינוק בידיים גם כשהשרירים רפים וכואבים,
שתשמח לוותר על בילוי עם חברות כי "עוד רגע הוא מתהפך" ואת הכי רוצה להיות ברגע הזה, ואז לצד השני ומשם לצעד הראשון, והמילה הראשונה....
את תהיי אמא כזאת- שמחה!!!
תגדלי את בנך מתוך שימחה

מרגש לא פחות לראות את זה מהצד

מחכה למפגש הבא לשמוע יותר

guti30

New member
אין לך זכות לכתוב כאן עד שלא תפרסמי

את ההמשך של הסיפור לידה שלך!!! זו ממש חוצפה להשאיר אנשים ככה עם חצי סיפור

אז את מתבקשת לאייש את המקלדת ולסיים את הסיפור

וחוץ מזה אני ממש שמיחה לראות שחזרת לכתוב כאן

למעלה