נוכל מחשבים

Carbide

New member
נוכל מחשבים

בדיוק כמו שהמוסכניק היה "מחליף" לך חלקים ברכב שלא ממש היית צריך, אבל הוא היה צריך כדי לסגור את החודש, כן ניסה לעשות לי נוכל, הפעם בחנות לממכר ותיקון מחשבים. אולם מכיוון שיש לי קרע די טוב בנושא, הוא נתפש על חם. את שם החנות אני אשמיט כרגע, אבל הוא ינתן בהמשך. יום בהיר אחד הלך לי המחשב לאחר שנים טובות של פעילות. החלטתי לפנות לחנות ממנה קניתי, על מנת שיתקנו לי את התקלה. אני לתומי הערכתי שנשרף ספק כח, אבל המוכר (שלא העריך אותי נכון) אמר שלפי מה שתיארתי אכן הלך ספק כח, אבל בד"כ הוא לוקח איתו גם את הדיסק הקשיח ולוח האם. טלפן לטנאי שלו שיקח את החמחשב לבדיקה וכבמטה קסם לאחר עשר דקות טלפן אליו הטכנאי (שנמצא במעבדדה מתחת לחנות) ומיד לאחר מכן הודיע לי המוכר שהערכתו היתה נכונה. בקיצור, עלי לשלם 1300 ש"ח. ואז כבר הוא הציע לי מחשב חדש, "קרוב מאוד למחיר התיקון", מכיוון שיש לי חלק מהציוד אני אצטרך רק לשלם 1800 ש"ח. בקיצור, אני לא השתכנעתי, עצרתי בדרך בחנות אלקטרוניקה, רכשתי ספק כוח, ב-120 ש"ח, התקנתי מחדש מערכת הפעלה והמחשב חזר לפעילות הכל כרגיל. אני לא ממש יצאתי בנזק, אבל אני יודע שהחנות משרתת המוני ילדים צעירים ושרוב האוכלוסיה, מה לעשות לא ממש מבינה במחשבים ויכולה לבדוק את האיש. חד משמעית, האיש הוא נוכל. הייתי מציע לבדוק את הנושא למען יתר הציבור. תודה

Carbide

New member
פרסום שם החנות ידחה לעת עתה

הייתי רוצה שהוא יכנס לאחת התוכניות של כלבוטק לפני שאני אפרסם את השם. בינתיים אני ממתין לתשובה מהמערכת. אם לא אקבל תשובה, אפרסם כאן. אם כן, היא תפורסם בתוכנית.

למעלה