נוכלים

אומגה 3

New member
נוכלים

שלום בכל ענף ותחום ישנם נוכלים ושרלטנים שמוציאים שם רע לאנשים ישרים. צר לי על מה שקורה לאנשים שנופלים קרבן לנוכלים. אני מחזיק מעצמי אדם ישר שעובד קשה כדי להצליח וכדי להעלות את רמת חיי שכשכיר במשכורת מבישה אינה גבוהה. לא מתעשרים משיווק רשתי בן-לילה וצריך לעבוד קשה, לפעמים זוהי עבודה מתסכלת מאד. אותי מנצלים כשכיר, ובעבודה הזו, בשיווק רשתי, כולם רוצים שאצליח ואתעשר, אין תחרות,כולם מרוויחים. אתם צריכים לשאול את עצמכם אם כשכירים רוצים שתתעשרו או שתעבדו קשה ? אני יודע שלאנשים שאני מצרף אני מתחייב שהם יצליחו וכישלון שלהם הוא כישלון שלי. בכל מקרה אני מאחל לכם הצלחה בכל. אורי

אומגה 3

New member
נוכלים

שלום זו דוגמא לבורות ולדעה קדומה רוב הם אנשים שרוצים להצליח ביושר אם הם יהיו נוכלים הם לא יצליחו הם יעבדו על אחד שניים שלא יעבדו ויפרשו והם גרמו נזק לעצמם בתחום הזה חשוב ללמד אנשים לעשות פעולות נכונות ולרצות שהם יצליחו אחרת אין טעם אם את יודעת את לא יודעת מספיק בהצלחה

illidan

New member
זה לא עניין של דעה קדומה

אני אף פעם לא התפתיתי לעבודה כזו כי לא הכרתי מישהו שהצליח להתעשר מזה או להשיג משהו בכלל. ולא אמרתי שכולם נוכלים אמרתי 90% ואת האמת רוב שמציעים את זה הם לא נוכלים (הרבה חברים שלי הציעו את זה) אבל החברות שבשבילם הם עובדים הם הנוכלים. ז"א נותנים להם לחלום ובעצם החברה היא שמגלגלת את כל הכסף לכיס שלה ועל כל שקל שאיש המוכר מוציא החברה מקבלת 10. והבעיה שהם לא מודעים לזה כי החברות יודעות לשכנע ומזכירה הרבה סכומים של כסף ומביאה דוגמאות (אפילו אנשים שהצליחו) וכל זה רק משחק אחד גדול שהעובדים בו הם המפסידים הגדולים.

למעלה