נוכלות מתוחכמת

נוכלות מתוחכמת

בטח אתם שואלים את עצמכם שנכנסתם היום לפורום למה ההודעות מתאריך ה 13/3 נמצאות למעלה ולמשל קבוצת ההודעות על חברת אלבריה מתאריך יותר חדש 14 ו 15 למרץ נמצאות למטה ככה שלא רואים אותן ממבט ראשון והתשובה היא שחברת אלבריה התקשרה לתפוז שילמה כסף וכך אתם לא רואים את ההודעות על חברה זו נמצאים למעלה אלה אתם רואים את ההודעות למטה למרות שהן יותר חדשות מבחינת תאריך ככה עובדים נוכלים מקצועיים תלמדו

shuval

New member
וגם שמעון פרס עומד מאחורי רצח רבין

Doniel1

New member
אז למה ההודעה הזאת שלך ראשונה?

ואל תשכח הכדור הצהוב בבוקר והלבן בערב, שלא תבלבל שוב

אני אוהב את התמימות שלכם

מה שאני אומר לכם אמר לי אחד ממנהלי הפורומים בתפוז וזה אגב דבר נפוץ שחברות בעלות עניין מנסות להשפיע בכל מיני דרכים רק אתם תמימים אבל זה בסדר נדבר כשתפסידו את כל הכסף שלכם דבר שני רואים לבד באתר של אלבריה שמדובר בלוח מודעות פרסום וככה הוא עושה את הכסף שלו אל תתבלבלו ותחשבו שהוא מתפרנס מהמסחר עצמו

arkadiyb

New member
אמיר, אולי יש לך מה להגיד לגבי מנהל

פורום זה. מתי שמענו ממנו לאחרונה? האם לדעתך ניתן לסמוך על מנהלי פורומים? (יש מאות כאלה)

dove2

New member
מיון אשכולות

האשכולות ממוינים לפי תאריך ההודעה האחרונה שלהם ולא הראשונה. אשכול מוקפץ למעלה כאשר יש הודעה חדשה באשכול, אלא אם האשכול בן יותר משבוע (או משהו כזה) ואז איננו מוקפץ גם אם יש הודעה חדשה. יש הרבה קונספירציות בעולם המט"ח. לא נראה לי שהפורום הזה הוא אחד מהם.

caprio

New member
תודה על הדאגה!

תפסיק לדאוג לתמימים, תדאג קודם כל להפסיק להפסיד. ה'תמימים' ידאגו לעצמם. ככל שאתה מוסיף לדבר אתה עושה יותר צחוק מעצמך, וגורם לאנשים אחרים לבזבז זמן בלהגיב לשטויות שלך.

raanans

New member
לא משתלם לשלם

כל הפורום הזה כולל בתוכו 9 עמודים, שנכתבו בחודשיים ע"י כ-30 משתתפים. אם חברת אלבריה היתה שלכם - כמה אתם היתם מוכנים לשלם עבור הפירסום הדליל פה?

elbaria

New member
אתה די צריך להתבייש לך

אין לי מושג מי אתה,,ועל איזה בסיס ההשמצות שלך אני רק רוצה לשער שחהוי כאן אינטרס אישי. אתה בטח חסיד של סרטי מדע בדיוני. בוא תכיר קודם את אלבריה ואז אולי תחכים קצת. בגישה כמו שלך אני בטוח שאתה הפסדת הרבה כסף ואתה לא יודע היכן לפרוק את התסכולים שלך אנא ממך,,חפש מקום אחר

raanans

New member
אני חסיד של מדע בדיוני

אני לא אמיר, ולא השמצתי, ולא הוצאתי דיבה על אף סוחר או מדריך בפורום. יש לך בעיה עם חסידים של מדע בדיוני?

elbaria

New member
מדע בדיוני

סליחה באם טעיתי אני עצמי חסיד נלהב מילדות של זאנר זה שבוע טוב

elbaria

New member
מדע בדיוני

סליחה באם טעיתי אני עצמי חסיד נלהב מילדות של זאנר זה שבוע טוב

elbaria

New member
מא אמיר

באמת כדאי שתלך להבדק. מהודעה להודעה נראה שהמצב שלך מחמיר