נוכח

yosef770

New member
נוכח

אז ככה לפני שבוע וחצי, אין לי מושג למה, הצבא דחה את הגיוס שלי ליולי ולא מוכן להקדים... הפסקתי עם אני הטיפול ואני לא מתכנן להמשיך למרות שזה נראה ממש הגיוני שאפשר לשנות או לפחות להחליש את המשיכה ואני יכול להבין איך זה עובד, ואני יכול גם להבין למה אומרים שזה משאיר צלקות כי מי שמחליט להפסיק את הטיפול, או כי סתם נמאס לו או כי הוא לא מצליח להשתנות, שטוף בכל כך הרבה משפטי " אתה חולה " " אין אנשים כאלה בעולם הם רק הטרוסקסואלים מודחקים" ושאר הבלים שהוא די שונא את עצמו... אני לעומת זאת לא שונא את עצמי, אני פשוט לא מבין איך אני משתלב בעולם הדתי, סיפרתי לאמא שלי ולעוד קרוב משפחה ואני בדרך לספר לחבר ולעוד קרובת משפחה, כרגע אני עובד בבית קפה ובסופש אני אבדוק ישיבה. הייתי במפגש של איגי הצעירה לדתיים והיה ממש מגניב, לפני זה הייתי במטבחון וזה היה פשוט מדהים. אני מכור לסרוגים בגלל המות של ההומו הדתי שם וזה פשוט מסקרן בטירוף! ושאלה לא קשורה, יכול להיות שיש לי חבר "סטרייט" שבגלל שהייתי עושה לו "נעים" נהיה הומו? אני מת מפחד שהרסתי לו את החיים.... אני מתחזק מבחינה דתית ואני מקווה שאמצא ישיבה שתוכל להכיל אותי. מצפה לגאולה 1, מרוצה? מספיק לך?
ומה שלומך בנאדם?

יוסף הצדיק!!!

אני מחפש לך רק טוב בחיים. אתה עדיין צעיר ובהחלט בידיך לבנות את עצמך. אני שמח לשמוע שאת הב"ה מתחזק ואגב, הסרוגים אכן מגניבים, אני אישית סרוג וכמו שאמרתי לך ולאחרים כל הזמן, זו לא מחלה להיות מחלה, ממש לא!!! ואפשר לשלב בין ההומואיזם לבין הדת עם סייגם עפ"י גדרי ההלכה, כך שאפשר לחיות עם זה בכייף, חיים טובים ומאושרים. אני ב"ה מרגיש טוב, כמובן שחסרה לי האהבה עדיין לא מזה ולא מזה... במיוחד בימי החורף האלה, להיכנס למיטה הגדולה (הזוגית) והקרה לבד... ברררר... אגב מה זה המטבחון, יש לי חור כנראה בהשכלה... אולי מועדון לגייז או משהו דומה? ויפה לך שהצטרפת לקבוצת האיגי הדתיים, נו תהנה גבר צעיר ובעז"ה יהיה רק טוב. לגבי הגיוס שנדחה ליולי - כל עכבה לטובה!!! תבנה את עצמך, תהיה שלם ומושלם עם עצמך ואז גם תהיה מוכן כראוי להגיע לצבא, אלא אם תמצא יישיבה שתקלוט אותך ויהיה לך בה טוב ותחילט שזו הדרך... הכל תלוי בך אחר - לא פחות ולא יותר.

*תיקון: זו לא מחלה להיות הומו ממש ממש לא...

וסליחה על טעויות המקלדת. חבל שאי אפשר לתקן לאחר שמעלים לאויר את ההודעה... היי אתם בהנהלת תפוז תחשבו על זה!!!

reakh

New member
שמח שנהנת ../images/Emo13.gif

היה כיף להכיר
הפעם הבאה של איגי צעירה היא עוד קצת פחות מחודש (ברביעי במרץ) - פתאום זה נראה כ"כ הרבה זמן...

konito

New member
בדיוק כמו שטיפול לא הצליח לשנות את הנטיה שלך

כך לעשות נעים למישהו לא גורמת לו להיות הומו. הוא היה כנראה הומו מודחק עד עכשיו ואתה בודאי לא הרסת לו את החיים. שמח עבורך שהתחלת לצאת מהארון ושסיפרת לאמא שלך ולאחרים על הנטיה שלך. זה יביא אותך עם הזמן למקום הרבה יותר מאושר.

yosef770

New member
זה לא היה משהו חד פעמי...

זה היה מאז שאנחנו בני 13...ולאיתי- אכן היה כיף! ואני בקשר ממש טוב עם החברה

konito

New member
עדיין, לך אין כל קשר

1. כשמגלים על הנטיה בגילאי 13-4 הרבה פעמים מאוננים יחד, משווים את גודל איבר המין, מעמידים אותו יחד וכו'. הרבה יכולים לספר על חוויות כאלה. זה לא אומר שאדם הוא הומו גם אם מצצו לו. 2. מי שהומו הוא הומו בנפשו. הנטיה ההומוסקסואלית שלנו היא מכלול שלם של תחושות פיסיות ונפשיות. שום דבר שאתה עשית גרם לאיתי להיות הומו אם הוא אכן הומו. מה שכן, לאור העובדה שיש לו חברה, יתכן והוא הומו בהכחשה. גם זה לא קשור אליך אלא לחינוך הכללי שקיבל ביחס לנטייתו המינית.

יוסף, אם לאיתי...

/tapuzforum/images/Emo13.gif/tapuzforum/images/Emo13.gifהיה כייף וזה עשה לו טוה, כנראה שגם לו יש תחושות של משיכה ונטיה לבני מיננו, כי אחרת הוא היה הודף אותך מעליו, השאלה היא מה עשיתם בגיל כזה צעיר שזה הסב לו עונג. הוא כנראה הסתיר זאת כמו רבים וטובים אחרים, שחוששים מה יגידו החברים, מה יגידו ההורים וכו` וזה טבעי ולגיטימי. תסיר מעליך את כל רגשי האשמה, אתה בטח לא הרסת לו את החיים, זה הכל עניין של הרגשה שלו ורצונותיו. תהיה רגוע יוסף, אתה עוד שאיתי דיי קרוב אליך בנטיה ובא לציון גואל ונאמר אמן

reakh

New member
אה? ../images/Emo2.gif

לא ממש הבנתי מה כתבת, אז קראתי את זה פעמיים... נדמה לי שקצת ערבבת בין העניינים השונים: - עניין אחד זה החבר ה"סטרייט" (שלא קוראים לו איתי) - עניין שני זה הקבוצה המהממת של איגי-צעירה שאותה אני (איתי) מדריך יחד עם קובי. אז כשכתבתי שהיה לי כיף להכיר את יוסף (ואכן כך היה!
), הכוונה היתה בפעילות של איגי, וממש לא מה שכתבת
נ.ב. בדבר אחד כן צדקת - יוסף אכן יכול להיות רגוע שאני אכן קרוב אליו בנטיה. אמן.

נפלתי בלשוני...

איתי נשמה מבקש את סליחתך, למרות שאני מאמין שבטח היית רוצה להיות בן זוגו של יוסף... חחח
אתה צודק עם הסטרייט הוא מגיל 13 היה מנעים לו (ולדעתי הוא כן היה בקטע רק הדחיק זאת כנראה...) ובהמשך הוא כאילו פונה אליך איתי - שהיה לו כייף עם החבר'ה בקבוצה. קבלו את התנצלותי ותיקון הטעות. ומודה ועוזב ירוחם.

למעלה