נוכחות

syrus

New member
נוכחות

היי חברים, כבר נמאס לי לבקש, ואני מקווה שזאת הפעם האחרונה. בתקופה האחרונה הגולשים מרגישים, ובצדק, שאין נוכחות של פוליסים בבלוג. מבדיקה שאני עשיתי, אני רואה שהרבה פוליסים מעדיפים להיות בכינויים הפרטיים שלהם במקום להיות בכינוי של הפוליס מצד אחד זה בסדר ואין בעיה כי אתם יכולים גם לגלוש בכינויים שלכם, מצד שני, אתם צריכים לזכור שיש פה סוג של אחריות לגבי השיטור שלכם והגולשים צריכים שיהיה מענה במהלך היום תקפידו בבקשה, כאשר אתם כבר בבלוגTV, לתרום את חלקכם כפוליסים כאשר אין אף פוליס זמין אני מודה לכולם מראש על שיתוף הפעולה איל

BlogTV Police11

New member
אולי ננסה שוב לוח תורנויות? איל?

ננסה לתאם בינינו שעות וימים כך שלפחות בשעות שבהן יש יותר חדרים תהיה נוכחות פוליסים ידועה מראש. כך מי שהתחיב על ימים ושעות ירגיש אחריות שהוא צריך להיות כפוליס. איל- אתה יכול בשלב ראשון להגיד אילו שעות קריטיות לדעתך? תכין טבלה וננסה למלא? לדעתי יותר משעתיים רצוף בכל תורנות לא כדאי לחייב, אבל מי שיכול לתת יותר - מה טוב. לדעתי לא צריך להיות יותר מפוליס אחד באותו זמן בבלוגים. אחד במבוגרים ואחד ברגילים. אני נוהג לעבור לעבור מחדר לחדר כל הזמן, לא שוהה בחדר אחד יותר מכמה דקות (אם אין בעיה) וחוזר יותר לחדרים שנראים לי מועדים יותר לפורענות. הרבה פעמים אני נתקל בפוליסים נוספים באותו זמן, ובשעות אחרות אין אף פוליס. אני משתדל להכנס בעיקר כאשר אני רואה באדמין שאין אף פוליס בבלוגים. וזה כי אם יש הרבה פוליסים בו זמנית וכולם עוברים בין החדרים, ופוליס אחד נמצא בחדר ושני נכנס -המשדרים והגולשים מרגישים אי נוחות - כאילו שמים עין על החדר יותר מדי. מאד רצוי שפוליסים יהיו זמינים במסנג'ר גם כאשר הם גולשים בניקים פרטיים - במקרה שצריך עזרה. הרבה פעמים אני גם רואה פוליס שגולש כפוליס אבל המסנג'ר שלו סגור. כמובן שחשוב שמורשי חסימה יהיו זמינים במסנג'ר גם אם הם לא בבלוגים אבל פנויים לעזרה למקרה הצורך. והכי חשוב- חוזרים לבעיה הכאובה שלפוליסים אין מענה למקרים בעייתיים כמו גולשי הפיירפוקס, המציפים ומפילי החדרים. מאד לא נעים לקבל המון קריאות לעזרה ממשדרים וגולשים - ואי אפשר לעשות כלום. לא נעים לשמוע שוב ושוב "בשביל מה אתם כאן? אתם לא שוים כלום". זה מוריד את המוטיבציה.

syrus

New member
בכל מקרה חייבים נוכחות

כחלק מהתפקיד של הפוליסים, יש צורך לתת מענה. אתה לבד או כל פוליס אחר לא יכול להשתלט על בלוג שלם. לגבי טבלת משמרות? אני לא חושב שאני צריך לעשות דבר כזה, אתם לא ילדים וצריכים להבין את האחריות המוטלת עליכם בבלוגים. מה שאני כן יכול לעשות (ואעשה) זה לראות מי פעיל ובאיזה שעות, ולנתב בהתאם את הגיוס החדש של הפוליסים על חשבון אלה הפועלים או לא פועלים בשעות מסויימות. לגבי הפיירפוקס - אני עכשיו מכניס כמה שיפורים שיסייעו לנו, כגון חסימת כינויים לחלוטין דרך הפיירפוקס (גם כשחוסמים וגם כשלא). חייבים הרבה פוליסים בו זמנית בעיקר בגלל שיש את הפיירפוקס, ואנחנו יודעים שחייבים להיות זמינים למקרה שהם ימשיכו לחזור - בכל מקרה זה בטיפול מאוד אינטנסיבי שלי. ולגבי השאלה של "בשביל מה אתם כאן?" על זה אתה ושאר הפוליסים יכולים לענות - להיפך, דווקא הקריאות האלה צריכות לחזק אתכם מאחר ואתם כן עושים הרבה עבור הבלוגים... פשוט אם תיכנסו יותר ויהיו יותר פוליסים, אתם גם תראו ותבינו את זה. אלדד, אתה לא הבעיה. הבעיה היא הפוליסים שנכנסים בכינויים הפרטיים שלהם על חשבון זה שחברים שלהם פה נכנסים הרבה לבלוגים מאחר ואין פוליסים אחרים און ליין. אני בכל אופן, כן הייתי מעוניין לראות הרבה פוליסים מחוברים כל פעם, ובנוסף להרתעה, יש גם למי לפנות.

BlogTV Police43

New member
:)

|אהלן לכולם ... תפסתי אומץ לכתוב קצת (חדשה אתם יודעיםם) .. ראשית רציתי להשתתף בצערך שי שלא תדעו צער אמן ! אני חייבת לציין שלא יצא לי להכנס הרבה לאחרונה .. מכמה סיבות, ואחת הסיבות שבאמת היה קצת מתסכל עם הבעיות שציינתם כמו לדוגמא לעבור מחדר לחדר ..למרות שעדיין קיימת הבעיה הזאת אבל פחות.. בכל מקרה רציתי להגיד שאני כאן .:) שבוע טוב לכולם :)

BlogTV Police24

New member
../images/Emo18.gif<<<מרוקאית

אני מקבלת מאוד את התלונה שלך ( אולי פחות את הדרך שהיא נאמרה בדגש על הכבר נמאס לי) אבל אחרי כניסת הפיירפוקס וכל התקלות ה"חדשות" שיש בתפוז יש גם צורך אצלך להבין אותנו קצת להיכנס לחדרים ושעה עד שעובר חדר ולעיתים שכיחות יותר לסגור את החלונות כי כל המחשב נתקע זה עוד פרמטר שגורם לנו לא להיכנס הכניסה החופשית שיש לגולשים מהפייר פוקס עושה מאיתנו צחוק ולפעמים הרגשה של חסרי אונים למה אני כאן אם אני לא יכול לעשות לעשות כלום?????
הגולשים לא מרגישים שאין מענה לאו דווקא כי פוליס לא נמצא אלא כי גם לפוליס אין שום דבר להגיד חוץ מ- בעיות טכניות זה בטיפול אנחנו מודעים
שזה הכל נחמד ויפה עד שכבר מבינים עם הזמן שזה.....
אני יודעת שאני מנסה להיכנס כמה שאני יכולה בזמן הפנוי שלי
אבל החוסר יחס על כל מה שקורה שכמובן לא מדובר ביום יומיים יכול לגרום גם לנו להגיד כבר נמאס לי
נכתב לידיעה ולתשומת
כל הנוכחים

BlogTV Police48

New member
אהממ../images/Emo124.gif

משתדלת להיות כמה שיותר ולתרום. ואכן שמתי לב שאין הרבה נוכחות לאחרונה. לדעתי הסיבות הן.... מעבר מבלוג לבלוג בלתי אפשרי !!! הבלוג תקוע רוב הזמן ושזה לא תקוע אני בשוק ואני נמצאת שם כמה שאני יכולה חחח כי חבל להפסיד גלישה רגועה . ובאמת גולשים עושים צחוק מפוליסים, במיוחד שהם בלתי ניתנים לתעופה וחוזרים מייד אחרי שהעפת אותם על קללות ושפה לא מכובדת. זה מתסכל...לא רק זה שהם חוזרים הם גם נכנסים לי לפרטי עם חיוכים. נו!!!! בכל מקרה זה בטוח זמני ..ואם כבר מדברים אז מעולה שאין ניהול זה רק מרגיע יותר לאור המצב ההזוי שהיה שם לאחרונה וכל אחד עשה מה שבא לו.. בקיצור.. הסמכות קצת הלכה לאיבוד אולי זה הוריד מעט מהמוטיבציה. יהיה טוב נו...

BlogTV Police46

New member
טוב איל אני מקווה שהחודש הזה לא נחשב לי../images/Emo6.gif

אני האמת נכנס עכשיו רק דרך האדמיין כי יש לי בעיה עם המודם סלולארי כי הוא נתקע כל הזמן וקשה לי לגלוש רגיל בחדרים אבל אני מקווה לחזור בשלום עוד כמה ימים נסיים את המילואים ונחזור לשיגרה או שיש לי שעות ספר כבר ברשימה שלך אני יכול להגיד לך שלי זה חסר כבר התרגלתי להיות כל יום בבלוגים אבל יש גם את התיסכול המעצבן של הגולשים דרך הפיירפוקס שבאמת קשה להתמודד נגדם אבל לא בגלל זה אני חסר מקווה להשלים שעות מיום ראשון הקרוב

BlogTV Police30

New member
../images/Emo24.gif

איל תודה על השיפורים האחרונים,זה מסייע לנו מאוד. כל שיפור נוסף יבורך.

BlogTV Police9

New member
בואו נתחיל כמו שצריך .. אז ככה ...

צעד ראשון לחסום את יוסי מהפורום
צעד שני להפסיק לתת לבתאל חופש התבטאות
ולארגן מפגש דחוף !

BlogTV Police9

New member
בקשר ^ ^ לתגובה ^ ^ שלי ...

מישהו כנראה הבין לא נכון .. אז ככה .. קורה שלפעמים ההבנה עקומה .. אבל בקטנה .. אני מצטרף לבתאל בכל מילה .. הגולשים מרגישים בחסרוננו , אבל מצד שני זה מצחיק , כי אנחנו לא כל כך יכולים לעזור . יום טוב !

BlogTV Police16

New member
9 רק אתה תכנס אבל רק אתה :)

איך אתה רוצה מפגש, קודם כל שיכנסו בכלל לפורום :) חומר למחשבה:)...

למעלה