נוכחות שוטרים

Queenati

New member
נוכחות שוטרים

לאחר בדיקת נוכחות הפוליסים, אני חייבת לציין שרובכם עושים עבודה נפלאה! יש נוכחות מדהימה בבלוגTV של מלא פוליסים שנותנים המון שעות. רובכם משקיעים המון שעות, אבל מחמאה החודש מגיעה לשוטר חדש יחסית שהפתיע את כולנו לטובה - יוסי. יישר כוח!!!
לעומת זאת, ישנו מספר ממש מצומצם של פוליסים שלא אנקוב את שמם, אשר נעלמו מהשטח. לאחר שיחה עימם, הובהר להם שהיעדרות ארוכה (ועוד מבלי לעדכן אותי על כך) תוביל להסרת ההרשאות לאלתר. אני מוצאת לנכון להתקשר לפוליסים הנ"ל ולברר מה המצב עימם. באם לא יראה שיפור, אני נאלצת להסיר את ההרשאות! יש שוטרים שנעדרים לתקופה ארוכה - אין עם זה בעיה וזה לגיטימי אבל תשתדלו לעדכן אותי. אלו שלא יעדכנו - אצטרך להסיר להם את ההרשאות. כפי שעידכנתי, שיניתי למספר פוליסים מספרים. לדעתי זה טוב לרענן את המערכת מידי פעם. מי שרוצה - מוזמן לפנות אליי לבקשת מספר פנוי. 40 הוא כיום 10 29 הוא כיום 16 32 הוא כיום 40 לאלו שעדיין לא קיבלו חשבון אינטרנט ומייל מתפוז - אני מזכירה לכם - תוכלו לפנות אלי בכל עת ולקבל - זה מגיע לכם! אז שיהיה לנו סופ"ש נפלא ושקט (אמן). ענת שיהיה בהצלחה!

BlogTV Police26

New member
הופה הופה

הטירון המושתן קיבל צל"ש... כמו שלימדתי אותך בני, עלה והצלח. כל מה שהוא יודע הוא למד ממני.

BlogTV Police26

New member
את האמת

כל הכבוד לו, צחקנו אבל אני חולה על הבן אדם הזה... המשמרות שלנו בלילה, ההומור... והזיוני שכל, (כמה אפשר לחפור אלוקים ישמור)

BlogTV Police40

New member
כנסו לפה רגע כולםםםםם

אוקי אז ככה מי שעוד לא שם לב החלפתי מספר פוליס אני לא דותן אני יוסי מספר 32 לשעבר אז ככה אני לא ההיתי מגיע למחמאה הזאת בלעדי החופפים שלי בהתחלה שזה = דותן =נאור =אור שהם באמת לא עזבו אותי וכל שניה ההיתי צריך לצלם להם כל צעד שלי זה היה שווה כי אחרי הכל העיצוב האופי בתור פוליס זה קצת מזה קצת מזה ומזה :) ברצוני גם להודות לשאר הפוליסים אבל באמת לכולם כולם שעזרו לי בהתחלה ואני לא שוכח שטליהההה היא המלכה ! ו וכמובן רונה.. שהיא בכלל אישיות :) כמובן פוליס 18 :) הגורו שלי :) ומי שיקרא לי חנפן עכשיו אני קורעעעעעעע אותו :) וכמובן שאתם רבים.. ומי שכחתי תודה!!! זה לא נאום סיום! זה נאום של התחלהההההה והמשך גלישההההההה נעימה לכולנווווווווו

BlogTV Police16

New member
תחזור ל - 32 אחי

32 נשמר אצלי בזכרון של טיפש חופר וקצת חמוד . 40 נשמר אצלי בזכרון של תותח על , שזה לא אתה לא מתאים לך יוסי עם כל הכבוד. ואחי תבוא אלי קצת אני צריך ניגוב בבית והלשון שלך ברצפה תעביר ויש קטן

BlogTV Police26

New member
מזה הדרשה של הבר מצווה

בואנה חתיכת נאום דפקת לנו פה, אפשר לחשוב מה קרה. כולה קיבלת מחמאה ועובד מצטיין החופש. על כן נאמר שאתה חסר חיים, כל היום בצאט. חחחחחחחחחח סתם צוחק כפרה אני אוהב אותך, בוא לקק גם לי את התחת :p

BlogTV Police40

New member
נכון גם צופית !!!!!!!

צחי אתה יודע מה מוזר? אףףף פוליס אין לו מושג מי זאת צופית! ומה הקטע? פרצו לך לדירה והיה רשום באחת ההודעות "דירת רווקים" ואנייייייייייייייי לא הגבתי על זה אני סולח לך אבל תודה לצופית:)

BlogTV Police35

New member
תשובה ליוסי

לצערי אני וצופית נפרדנו. היא נשארה בדירה שלנו, ואני עזבתי לכוך הזה.

BlogTV Police13

New member
הודעה לענת

ראיתי שפוליס 1 ו 2 ו 4 לא התחברו הרבה זמן... אז אם את מחליטה "להסיר להם את ההרשאות" אז אין לי בעיה לקחת את אחד המספרים האלה...
סתם, גם אם תציעי לי את 1 אני לא לוקח... רק 13!

BlogTV Police16

New member
מה עוד שניה..? אתה לא רואה ...

אתה לא רואה את החיוך של מוטי הוא נהנה לא להפריע ליוסי לעשות את מה שהוא עושה

BlogTV Police18

New member
שלומי / ערן >>>>

מה אתם יוצאים כאן אחד על השני ? אתם מעוניינים שאני יעביר שיחות מהמסנגר להראות להם כמה פעמים גמרתי השבוע בזכותכם? הצעה שלי תתאחדו כולם יחד ותבואו אלי ליום כיף, היעד: בחוף הים תל-ברוך (כן כן איפה שאתם חושבים...) המועד: החודש ביום חמישי (כן המפגש נועד לשרת את הצרכים שלי
) בתאריך 10.08.06 מקווה לראות את כולכם

למעלה