נוכחות שוטרים
לאחר בדיקת נוכחות הפוליסים, אני חייבת לציין שרובכם עושים עבודה נפלאה! יש נוכחות מדהימה בבלוגTV של מלא פוליסים שנותנים המון שעות. רובכם משקיעים המון שעות, אבל מחמאה החודש מגיעה לשוטר חדש יחסית שהפתיע את כולנו לטובה - יוסי. יישר כוח!!!
לעומת זאת, ישנו מספר ממש מצומצם של פוליסים שלא אנקוב את שמם, אשר נעלמו מהשטח. לאחר שיחה עימם, הובהר להם שהיעדרות ארוכה (ועוד מבלי לעדכן אותי על כך) תוביל להסרת ההרשאות לאלתר. אני מוצאת לנכון להתקשר לפוליסים הנ"ל ולברר מה המצב עימם. באם לא יראה שיפור, אני נאלצת להסיר את ההרשאות! יש שוטרים שנעדרים לתקופה ארוכה - אין עם זה בעיה וזה לגיטימי אבל תשתדלו לעדכן אותי. אלו שלא יעדכנו - אצטרך להסיר להם את ההרשאות. כפי שעידכנתי, שיניתי למספר פוליסים מספרים. לדעתי זה טוב לרענן את המערכת מידי פעם. מי שרוצה - מוזמן לפנות אליי לבקשת מספר פנוי. 40 הוא כיום 10 29 הוא כיום 16 32 הוא כיום 40 לאלו שעדיין לא קיבלו חשבון אינטרנט ומייל מתפוז - אני מזכירה לכם - תוכלו לפנות אלי בכל עת ולקבל - זה מגיע לכם! אז שיהיה לנו סופ"ש נפלא ושקט (אמן). ענת שיהיה בהצלחה!
לאחר בדיקת נוכחות הפוליסים, אני חייבת לציין שרובכם עושים עבודה נפלאה! יש נוכחות מדהימה בבלוגTV של מלא פוליסים שנותנים המון שעות. רובכם משקיעים המון שעות, אבל מחמאה החודש מגיעה לשוטר חדש יחסית שהפתיע את כולנו לטובה - יוסי. יישר כוח!!!