נוכחות פוליסים
שלום לכולם, כפי שידוע לכם, כל פוליס מחוייב ל2 משמרות בשבוע, כאשר כל משמרת 4 שעות (בממוצע לשבוע). יחד עם זאת, עם עליית המערכת של צחי, ירדה משמעותית כמות הכניסות מאחר וניתן לצפות בשידורים גם בלי להיות בהם. חשוב להבהיר כי עדיין יש חובת כניסה לבלוגTV בכינוי של פוליס, על מנת לשמור על אינטרקציה עם הגולשים ולשמוע את הבעיות שיש להם לגבי הבלוגים, וכמובן שגם לאכוף את הנעשה בתוך הצ'אט (ולא רק בשידורים). מצורפים פה השעות של הפעילות של כולכם, על מנת שתשימו לב לכמות הכניסות ביחס לאחרים - ומעתה אני מבקש להקפיד להראות יותר נוכחות. יחד עם זאת, במידה ואתם מכירים גולשים פוטנציאלים לשיטור בבלוגTV אני אשמח אם תעבירו לי כינויים על מנת שאוכל לבחון את האפשרות, וכך לתגבר את השמירה בבלוגים (מה שיקל עליכם גם מבחינת הנוכחות) להלן הנתונים עם ההערות:
05 - עומד ביעד
09 - עומד ביעד - מידי פעם חיבורים קצרים מידי
10 - חיבורים קצרים של דקות ספורות (מתחבר כל יום)
11 - עומד ביעד
12 - עומד ביעד
14 - חיבורים מועטים
16 - עומד ביעד
17 - עומד ביעד
18 - חיבורים מועטים
19 - חיבורים של 10-30 דקות בכל פעם - פעמיים בשבוע
20 - עומד ביעד
22 - עומד ביעד
23 - עומד ביעד
24 - חיבור פעם אחת החודש ל 12 דקות בלבד !
25 - חיבורים קצרים - כל יום
26 - עומד ביעד
27 - עומד ביעד
29 - עומד ביעד
30 - עומד ביעד
32 - חיבורים קצרים - כל יום
34 - חיבורים קצרים - כל יום
35 - חיבורים קצרים
36 - עומד ביעד
38 - חיבור אחד בלבד ל 17.5 דקות בכל החודש
40 - חיבורים לדקה וחצי כל פעם
41 - חיבורים קצרים ומועטים
44 - עומד ביעד
45 - עומד ביעד
49 - 2 חיבורים בכל החודש בבקשה, לכל אלה שלא עומדים ביעדים, נא לשים לב להערות. אני רוצה לציין שאני יודע שכל אחד מתנדב בזמן שלו, אבל אני גם חושב שצריכה להיות סוג של אחריות מסויימת עבור המקום בו הנכם מתנדבים, ובמידה ואין לכם כרגע את הזמן / יכולת, אני מצפה שתיקחו אחריות גם על זה. שיהיה לכולם המשך שבוע מהנה והמשך עשייה פורייה עבור הבלוגTV איל
שלום לכולם, כפי שידוע לכם, כל פוליס מחוייב ל2 משמרות בשבוע, כאשר כל משמרת 4 שעות (בממוצע לשבוע). יחד עם זאת, עם עליית המערכת של צחי, ירדה משמעותית כמות הכניסות מאחר וניתן לצפות בשידורים גם בלי להיות בהם. חשוב להבהיר כי עדיין יש חובת כניסה לבלוגTV בכינוי של פוליס, על מנת לשמור על אינטרקציה עם הגולשים ולשמוע את הבעיות שיש להם לגבי הבלוגים, וכמובן שגם לאכוף את הנעשה בתוך הצ'אט (ולא רק בשידורים). מצורפים פה השעות של הפעילות של כולכם, על מנת שתשימו לב לכמות הכניסות ביחס לאחרים - ומעתה אני מבקש להקפיד להראות יותר נוכחות. יחד עם זאת, במידה ואתם מכירים גולשים פוטנציאלים לשיטור בבלוגTV אני אשמח אם תעבירו לי כינויים על מנת שאוכל לבחון את האפשרות, וכך לתגבר את השמירה בבלוגים (מה שיקל עליכם גם מבחינת הנוכחות) להלן הנתונים עם ההערות: