נוכחות יומחמישי (: יום טוב לכולם ..
L Looking4CoolName New member 9/8/07 #2 ../images/Emo42.gif נהפוך את השרשור הזה ל... "הטוב הטוב של יום חמישי"? מה הדברים הטובים שקרו לכם היום?
../images/Emo42.gif נהפוך את השרשור הזה ל... "הטוב הטוב של יום חמישי"? מה הדברים הטובים שקרו לכם היום?
S ShimiChan New member 9/8/07 #4 בוא נראה... גמרתי עבודת פרך D: ואין יותר עבודה *.* בעצם זה לא *.* אבל אני הולך לחפש עבודה שוב יום ראשון. נ.ב אבי, מזלטובעלהפורוםהשלישישאתהמנהלפריקפורומיםקטן!3> בהצלחה!:]
בוא נראה... גמרתי עבודת פרך D: ואין יותר עבודה *.* בעצם זה לא *.* אבל אני הולך לחפש עבודה שוב יום ראשון. נ.ב אבי, מזלטובעלהפורוםהשלישישאתהמנהלפריקפורומיםקטן!3> בהצלחה!:]
S ShimiChan New member 10/8/07 #12 יש לך רחם ספר במקרה? בשמחה אחזיק אבי קטן בבטן ואוציא אותו בכאב רב אחרי 9 חודשים
S ShimiChan New member 10/8/07 #13 ../images/Emo58.gif או במקרה של קייל אחרי 90 חודשים, יהיה לנו ילד גאון *.*
L Looking4CoolName New member 10/8/07 #14 |מזיל ריר|בא לי, בא לי! ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo3.gif
א איש השניצל New member 9/8/07 #6 היה יום חיובי בסך הכל הכנתי משחק ל"האטריק" ביום שבת (זה משחק כדורגל וירטואלי למי שמכיר).
י יובלוש26 New member 10/8/07 #10 היה אחלה יוםD: הייתי במימדיון עם חברות, מלא ערסים, אבל גם מלא אנשים יפים P: וגם ראיתי תפרק השני של קיילXY וזה D:
היה אחלה יוםD: הייתי במימדיון עם חברות, מלא ערסים, אבל גם מלא אנשים יפים P: וגם ראיתי תפרק השני של קיילXY וזה D:
M Mind Body and Soul New member 10/8/07 #7 יואו קרה לי משהו היוםםםם אין לכם מושג... כלום. יש לי קשרים
D darklighter New member 10/8/07 #11 אני פה../images/Emo190.gif אממ קשה לי לחשוב על דברים חיוביים. אבל יצאתי מהמינוס...גם זה משהו