נוי

דותן.

New member
נוי

אני מבין שההבנה היא מונופול בלעדי שלך ואין לנו שום זכות להביע דעה. אם לעובדה שאי הגשת תלונה במשטרה עלולה לגרום לכך שהאנס/ית יבצעו את זממם שוב,איננה בגדר אחריות אז,כן,אני יפה נפש,וטוב לי עם זה. שערי בנפשך מה היה קורה לולא כל הנאנסים לא היו מתלוננים. אנסה להיות בוטה וציני(אולי תביני!)האם זה לא מתן לגיטמציה לאנוס אותך בשנית?הרי לא תגישי תלונה והרי כל הגברים חזקים והמכוניות כה קטנות וצפופות. יפה נפש שכמותי!

noy301

New member
דותן

התכוונתי במה שאמרתי לכך שאי אפשר לדרוש ממישהו שעבר דבר כזה לקחת על עצמו אחריות על כל העולם. בשום פנים לא התכוונתי לכך שאין לך או למישהו זכות להביע דיעה. אבל השבר במקרה כזה הוא מאוד גדול, וכל אחד מגיב אחרת. המקרה שלו הוא יותר מסובך כי יש פה את אלמנט הבושה. משטרת ישראל איננה הגוף המבין ביותר בעולם, תאמין לי אני יודעת מנסיון כואב ומאוד אישי. וברוב המקרים היא לא נותנת מענה אמיתי, הסיכון שהקורבן לוקח על עצמו הוא מאוד גדול, והסיכוי שהאנס ייענש כמו שמגיע לו הוא נמוך מאוד. אני לא חושבת שכל הגברים הם אנסים בפוטנציאל, עובדה שאני חיה עם כזהובאושר רב. בכל מקרה שיהיה לך יום יפה ואני מקווה שלא נצטרך להתמודד עם נושאי שיחה כאלה עוד הרבה זמן. נוי

למעלה