נוירולוג לילד בן 16

אמא של א

New member
נוירולוג לילד בן 16

שלום לחברי הפורום

בני בני 16 קיבל התקף ראשון לפני כשבועיים (ואחריו עוד 3 התקפים) אושפז בתל השומר...
מאד התאכזבנו מהיחס שם ומבקשים לבחון מקום חלופי (לא אפרט כאן יותר מידי... אך התחושות קשות מאד...)
השאלה שאני מתלבטת היא לאיזה נוירולוג לפנות - ילדים או מבוגרים? מה יותר מתאים?
מאד חשוב לנו גם לקבל מעט יחס אישי ואמפתיה למצב (זה הלם גדול לכולנו - שכן מדובר בילד בריא לחלוטין שההתקפים נפלו עליו ועלינו כרעם ביום בהיר)

ראיתי שמוזכרת כאן ד"ר גולדברג (מנהלת מחלת אפילפסיה בשניידר) - האם היא מומלצת לא רק כרופאה אלא גם כאדם?

מה לגבי ד"ר בלט אילן?

אשמח להכוונה מבעלי ניסיון ותודה רבה

חני ח

New member
את מחזירה אותי אחורה

אחורה להתקף הראשון של בני בגיל 15

אצלנו היה ברקע פיגור שכלי ופתאום את מקבלת עוד בומבה !

היה מפחיד מדאיג והיו לי מלא שאלות פתאום כל סיטואציה הפחידה אותי אם אני איתו באוטו מה יקרה אם ? אם היינו באמבטיה מה יקרה אם?

תקופה לא קלה עברנו עם ההתקף הראשון מאחלת לכם בריאות ואל לחץ - לימדו אותי שלחץ ודאגה לא עוזר!

בטח תקבלו תרופה מקווה שהראשונה כבר תתאים לו (אנחנו ניסינו כ-6 תרופות)

לא יודעת להמליץ לך נירולוג טוב ...........
אנחנו מטופלים אצל פרופסור שגיא בוולפסון.

שבת שלום והרבה בריאות לכולנו

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה

כשנופלת אפילפסיה על הילד זה באמת קשה והתמודדות לא קלה גם לך כאמא וגם לו כמתבגר.
חבל שזכיתם ליחס כל כך לא טוב בתל השומר.
ד"ר בלאט הוא אחד המומחים הגדולים בארץ לאפילפסיה כמו גם ד"ר גולדברג. בכלל יש בארץ ריכוז של מומחים לאפילפסיה ורשימה שלהם יש במאמר עם הלינק האדום בראש הדף.

museMe

New member
אהלן וברוכה הבאה

אני טופלתי ע"י מגוון רחב של נוירלוגים, ואני אציין לטובה את ד"ר אילן בלאט, שגילה אנושיות, שאל את השאלות שאף נוירולוג לא שאל כדי לרדת לשורש העניין, היה ענייני ובעיני הוא אחלה איש מקצוע ובן אדם.

בהצלחה!,

אוראלנו

New member
לגבי גולדברג

הרגע כתבתי הודעה פה שאנחנו רוצים לעבור כי היא מאוד לא זמינה.
היא מאוד מאוד עמוסה, והעומס הזה גורם לה להיות לא כ"כ אדיבה , היא שוכחת הרבה דברים בתהליך הטיפולי שגובלים ממש ברשלנות .
רוצה דוגמא? הבת שלי קיבלה במשך שבוע סטרואידים לוריד, הד"ר שכחה לומר לנו שהילדה צריכה טיפול המשך,
כשאנחנו שאלנו במייל איך ממשיכים,
המזכירה התקשרה אלינו ואמרה שנגיע ביום א' לבי"ח - בלי הילדה. אין מה לבדוק, אלא רק לתת הוראות טיפול.
ולא, הם לא מוכנים לשלוח מכתב סיכום לרופא המשפחה, שממילא נותן את המרשמים,
אנחנו חייבים להגיע,
ולא, זה ממש לא משנה להם שהשבוע היינו 3 פעמים בבי"ח במחלקות שונות.
היא אפילו לא דיברה איתנו, ה-כ-ל עובד דרך המזכירה.
מה כ"כ מסובך לשלוח מייל בחזרה עם הוראות לרופא המטפל?
אתם לא מבינים שיש לנוע חיים? שאנחנו גם עובדים ? למה לא להתגמש קצת ולעזור לנו לשרוד את הדבר הזה כשההתמודדות היא כ"כ כ"כ מורכבת גם כך?

אמא של א

New member
ממילא גולדברג לא רלוונטית

שימו לב - התור הקרוב אצלה הוא למאי 2013 !!

באמת ???!!!

מה עושה מי שלא יכול לממן רופא פרטי ?

אוראלנו

New member
איפה?

בפרטי?בשניידר?
אם זה בשניידר, וחשוב לך אז נראה לי שכדאי ללחוץ, אולי אפילו לפנות דרך האתר של שנידר לפניות הציבור.
מטופלים שלה היא מקבלת תוך ימים ספורים.

גלית 1172

New member
המלצת על רופא מקסים

כיום אנחנו מטופלים אצל פרופ' שופר, שהוא מנהל מחלקת ילדים בבי"ח שניידר. בן אדם פשוט מקסים. נתן לי את מספר הנייד שלו למקרה חירום + נתן גם את האימייל שלו לצורך התכתבות. הלוואי וכל הרופאים היו כמוהו. בנוסף הוא מקבל גם באופן פרטי במרפאה שלו בבני-ברק. אחלה רופא !!!

למעלה