נוירולוג המבין בליקוי למידה וקשב

shiri96

New member
נוירולוג המבין בליקוי למידה וקשב

לכל חברי הפורום היקרים. אני מקווה שזה בסדר (אפרת?) להעביר אליכם פניתי זו בפורום, בין השאר בהיותכם הורים לילדים לקוי קשב ולמידה. בעבר היינו בקשר עם שני נוירולוגים - האחד במסגרת קופת חולים והאחר במסגרת פרטית - אך לא נוצר ה"קליק" המתאים (ולא נרבה כאן במילים במיוחד לא לגבי קופת החולים) ואנו מחפשים לבנינו בן החמש נוירולוג (או לוגית כמובן- אין העדפה לגבר או אישה) מקצועיים, המבינים בליקויי למידה וליקוי קשב, בעלי נסיון, אשר מסוגלים להבין ללב ההורים, להסביר את הדרוש הסבר, לענות לשאלות וכו´. נודה מאד אם תוכלו לתרום לנו מנסיונכם האישי או מנסיונם של אחרים לגבי אנשי מקצוע כאלה (אנו מאמינים כי הם קימים!). אפשר לפנות ישירות לאי-מייל ותודה מראש.

יוניא

New member
היי אפרת אנמקווה שאת זוכרת אותי מIO

אני מאחל לך כל טוב ומקווה להצטרף גם לפה מקווה שתקבלי אותי לפה הרבה הרבה
יוני

היי יוני!!! בטח זוכרת! ברוך הבא! ../images/Emo39.gif

מה שלומך??? איזה יופי שבאת, לכבוד הוא לי! אתה מתקבל פה תמיד בברכה!

יוניא

New member
היי אפרת שמח להגיע

גיליתי את הפרום הזה רק היום ואני שמח עליו (בלי לפגוע בשריתוש) הוא יותר נחמד מהפרום של וואלה אצלנו הילד בנתיים פרח ופורח ממש עולם חדש בשבילנו שמח ל"היפגש" שוב
יוני

נוירולוג ילדים

האם את מאיזור הדרום? בבאר שבע יש נוירולוג ילדים מופלא ושמו עדי אדר, הוא מופלא כי החדר שלו מלא בחיות ואקווריום. הוא אנושי ומצחיק ויוצר קשר נפלא עם הילדים וההורים, והוא זמין בפלאפון כשצריך, הוא בקשר עם המורות והגננות והוא גם שר יפה... אם תרצי פרטים השאירי הודעה באימייל שלי : [email protected]

יוניא

New member
לשירי שלום אני יכול להמליץ

על נוירולגית נהדרת בחיפה אני מכיר אותה דרך קופ"ח מאוחדת שמה הוא דר´ מירי ליבנה צ´רינסקי רק להשכלה ההשקעה שלה תור אצלה הוא בערך שעתיים נדמה לי שהיא מקבלת גם באופן פרטי יוני

Iris-1

New member
שירי שלום.

אני ממליצה בחום על ד"ר ברנד מתל השומר. הוא פשוט מלאך עם ילדים. כל כך נעים אצלו בחדר שהם לא מנסים בכלל לעזוב. והאזור של הקליניקה בשטח שלו נראה כמו גן שעשועים אחד גדול. שלא לדבר שבגלל כל הבניין של הילדים נראה כמו גן ולא בית חולים. היחס נהדר כמעט בכל המחלקות. במחלקה שלו יש את האחות הנהדרת שנותנת לילדים המצפים אליו בתור מה שהם רוצים: משחקים, חטיפים, קרמבו. היינו שם פעמיים ויצאנו ממש מרוצים. אם לא תצליחו ליצור אליו קשר (הוא שייך לכללית) אני חושבת שבכל בית חולים בארץ אולי חייב להיות מלאך כזה. אני ממליצה לך גם על המחלקה של בית חולים דנה (שניידר) אם כי צריך לחכות כמעט כפול בתור. שיהיה המון בהצלחה. איריס.

aviav1

New member
בן 13 - מחשב זה רעיון אבל מה עושים

כדי לפתור את זה אני צריך אישור כדי שהמורים יאשרו לו ויש בעית גיאומטריה שם מחשב לא יעיל בכל אופן תודה

למעלה