נוייה

• פותח הנושא CALA
  • פורסם בתאריך

CALA

New member
נוייה

שלום לכולן, אני חדשה בפורום וקצת מבולבלת אשמח לקבל תגובות. ביום שני עברתי הזרעה לאחר שניצפה ביום ראשוןזקיק בגודל 22 מ"מ. אולטרסונד נעשה בבוקר ואת הכוריגון קיבלתי בערב בסיסבות השעה 18.00 נאמר לי להגיע למחרת להזרעה. ביום הזרעה הרופא אמר לי שהנתונים טובים מאד מאחר שהזרע טוב מאוד, והצילום רחם תקין. ביום ב' בוצע הזרעה ואתמול יום ה' התחיל לי דימום של מחזור. האם זה ייתכן שעברו רק 3 ימים מהביוץ וכבר אני במחזור? הכוריגון אמור לתת תמיכה? אני הציין שהזרקתי מונגון 10 ימים לפני הזרעה. האם יכול להיות שהזקיק הפך לציסטה עוד לפני קבלת הכוריגון? האם משהיא עברה משהו דומה? מודה לכן מראש. ומאחלת הצלחה לכולן!!! אשמח לקבל תשובות.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להתשמש בה
. דימום כמה ימים אחרי הזרעה נובע בדרך כלל משריטה של הנרתיק או צוור הרחם בזמן ההזרעה. לפעמים הדימום הוא מידי, ולפעמים הוא מתרחש אחרי כמה ימים (בעיקר עם הדימום הוא חום). לא סביר שתקבלי וסת כמה ימים אחרי כוריגון. מחזיקה לך אצבעות לבטא יפה
. שבת שלום נועם

שינובו

New member
ברוכה הבאה!

לא סביר שזה מחזור. אם זה דימום ממש רציני - כמו של מחזור ולר סמם הכתמה, כדאי ללכת לרופא. הכוריגון אמור באמת לתת גם תמיכה. חוץ מזה, הכל נראה מבטיח. מחזיקה אצבעות (לא עולים לי האייקונים) לבטא יפה בעוש שבועיים!

למעלה