נויה איך המשפחה...

geni1

New member
נויה איך המשפחה...

התארגנה אצלך לקראת הלידה? אני ממש מפחדת מהמשפחה של בעלי כשיהיה לנו ילד.
הם מאוד חמים ואוהבים (ולבעלי יש 5 אחים אז יש להם נסיון עם ילדים) אבל לגיסי יש תאומים והייתי עדה לכמה מקרים מזעזעים: כשחמותי רצתה לחתל את התינוק היא זרקה אותו על המיטה(ממש זרקה). יום אחד גיסי (בן 20) שם על אחד התינוקות בן חצי שנה קסדה על הראש וכמעט שבר לו את הצוואר. הם מקללים ליד התינוקות. חמותי עשתה לילדים "נדנדה" והוציאה להם את היד מהמקום. מה שבטוח שכשלי יהיו ילדים אני אשגיח עליהם בשבע עיניים וכשנבקר אצל חמי וחמותי אני לא אתן להם לצאת מטווח הראייה שלי.

ה' ישמור דיתוש ,מה זה?

משפחת אדאמס? אימאל'ה !!!!!!!!!!! אני מאוד מקווה שבאמת ב"ה תשמרי על התינוק ב 700000000000000 עיניים מחשש של חמותך ובני ביתה. מה זה לתלוש ידיים? היא נורמלית? וממש לא שפוי הגיס. את מדברת על "לצאת מטווח ראייה?" אסור לך אפילו להניח אותו בסביבה (שלא לדבר על לבוא איתו אליהם) שמרי נפשך מהם.

mariana

New member
הם כנראה לא מבדילים בין

בני אדם לבובות. מה הם חושבים שזה בובת פלסטיק שלילד לא קורה כלום??? כמו שאמרה סיגל את באמת צריכה לשמור עליהם ב80 אלף עיניים ולהיות תמיד צמודה לילדים ה' ישמור אותם.

geni1

New member
חבל שלא צריך רשיון כדי להביא ילדים

ניסיתי לרמוז לבעלי שהמשפחה שלו לא בסדר בקטע הזה אבל הוא אמר לי שהם גידלו 6 ילדים( אז הם יודעים יותר טוב ממני). עניתי לו שכל אחד יכול להביא ילדים לעולם ולגדל אותם . השאלה איך ! כל פעם שאנחנו באים אליהם חמי אומר לי : אבי (בעלי) נולד 9 חודשים ושבועיים(חשוב להדגיש את השבועיים - שחס וחלילה לא יחשבו שהיה כאן משהו...
) אחרי שהתחתנו.(רמז דק).

רלי123

New member
מה זה אלוהים ישמור

לא הייתי נותנת להם לגעת בילד מה זה להוציא ידיים, ולשים קסדה נשמע לא מציאותי, רלי

נוי3

New member
המשפחה התארגנה????

אף אחד לא התארגן, אף אחד לא עשה כלום, אף אחד לא חשב להביא עוגה, אם במקרה יבואו אורחים, אף אחד לא חשב להביא איזה סיר עם אוכל לילדים - ואני מדברת רק על המשפחה של בעלי, כמובן.

12אניהיא

New member
המישפחה של בעלך????????

אצלי אמא שלי בקושי באה לבקר אותי בבי"הח על מה את מדברת. והייתי מאושפזת שבוע

geni1

New member
../images/Emo178.gifאצלי בטח...

כולם מהצד של בעלי יבואו לבית החולים (אני לא רוצה). כשאני אגיע הביתה הם יקחו לי את התינוק(הי! עשיתי את העבודה , לא?) וישרצו לי בבית עד בלי סוף. אני מקבלת צמרמורת רק מהתחזית האפלה והכנראה נכונה שלי (זה מה שעשו לגיסתי - ואח"כ עוד התלוננו לפני שכשהם קבלו אותה בבית שלה כשבאה מבית החולים היא לא שאלה מה שלומם!!!).

נוי'צו' תגידי מליון פעם תודה

ושהקב"ה לעולם לא יראה לך את הדרך אל ידיהם הקמוצות של משפחת בעלך. אמן. אני למדתי על בשרי שהדברים הקטנים הללו עולים לאחר מיכן ביוקר רב. אז עדיף לחרוק שיניים ולעבור הלאה.

למעלה