נויגל היקרה

rachel v

New member
נויגל היקרה

כולם פונים אלייך, ואת ממשיכה להטריד, ברשות מקומית וכמו בכל מקום תעסוקתי עולות תמיד על הפרק בעיות תקציביות,ולכן טוב שיש מישהו שיגן על זכויות עובדים, יש לי חברים שעובדים ברשויות אחרות וגם הם לא קיבלו שכר והיו עיצומים ולפעמים היו ויתורים למען לא יהיו פיטורים אני מכירה ידיד משפחה שעובד ברשות מקומית ובכדי שלא יפטרו כ200 עובדים הגיעו לפשרה [כל הצדדים בעניין] שהעובדים לא יקבלו דמי הבראה וביגוד באותו זמן. אני מאמינה שהיה להם קשה, אבל מה לעשות????... תראי איזה קיצוצים יש במשרד האוצר איזה הפגנות [אמהות חד הוריות] שלא נדבר על האוכלוסיות החלשות והמבוגרות. אני בת לאם שמאוד נפגעה מקיצוצים אלו. נפגעו זכויותיה בביטוח הלאומי האם זה מוצדק? מה יקרה לנו בעוד כמה שנים? האם הזכות הדמוקרטית היא רק להצביע בתור בוחרים אחת ל- 4 שנים לראשות הממשלה [ולא משנה לי כרגע אם ימין או שמאל]. אני מרגישה מאוד מתוסכלת מהמחשבה שבעוד כמה שנים למי שיש כסף ישרוד ולמי שאין מה יקרה לו? אז תחשבי שלכל אדם יש תפקיד ולפעמים ההחלטות לא מונעים מאינטרסים כמו שאת מנסה להפגין. לא קל לראש עיר לא קל למזכיר מועצת פועלים לא קל לועד עובדים. שנה טובה לך.

למעלה