נוט 10+, פתאום לא מצליח להתחבר ב USB לשום מחשב.

Haim_Gds

Member
עד השבועיים האחרונים הנוט 10+ שלי התחבר ב USB למחשב (ישירות כדיסק און קי אן דרך MyPhoneExplorer) אבל משום מה הפסיק. אני מצליח לטעון אותו ממטען דרך שקע ה USB וחיבור למחשב גם טוען אותו (אבל ממש לאט). בכל מקרה השקע USB נראה נקי.

רעיונות?

SHERME

Well-known member
עד השבועיים האחרונים הנוט 10+ שלי התחבר ב USB למחשב (ישירות כדיסק און קי אן דרך MyPhoneExplorer) אבל משום מה הפסיק. אני מצליח לטעון אותו ממטען דרך שקע ה USB וחיבור למחשב גם טוען אותו (אבל ממש לאט). בכל מקרה השקע USB נראה נקי.

רעיונות?
אולי הכבל USB עצמו הלך פייפען

Haim_Gds

Member
ארבעה מחשבים שונים, ארבעה כבלים שונים, נבדק בווינדוס 7/10/11...
הפסקתי/הפעלתי את ה USB Debugging ועדיין הטלפון לא נראה ע"י המחשב.

SHERME

Well-known member
ארבעה מחשבים שונים, ארבעה כבלים שונים, נבדק בווינדוס 7/10/11...
הפסקתי/הפעלתי את ה USB Debugging ועדיין הטלפון לא נראה ע"י המחשב.
אתה מצליח להטעין את הטלפון במהירות של 15W

אולי הבעיה היא במנהל ההתקנים
דהיינו לעדכן דרייברים

ראה כאן

נערך לאחרונה ב:

SHERME

Well-known member
נצל"ש:
מתי קיבלת פעם אחרונה פאצ' אבטחה מסמסונג
והאם יש לך כרגע אנדרואיד 12
(סמסונג נוט 10 פלוס)

Haim_Gds

Member
עדכנתי דריורים.
ב WIN7 לא הצלחתי להשלים את עדכון, התוכנה נתקעת באמצע. ב WIN10 הצלחתי להשלים את עדכון אך עדיין המחשב לא רואה את הטלפון.
משהו מוזר, ב WIN10 מפעם לפעם כשאני מחבר את הטלפון מופיעה הודעה על חיבור התקן לא מזוהה.

יש משהו נוסף שכדאי לנסות?

הבנתי שאתה נתקל בבעיה בחיבור סמסונג נוט 10+ שלך למחשב, גם אחרי שניסית תוכנות שונות..

* האם הוא מחובר לחיבור USB הנכון במחשב? לפעמים חיבורים קדמיים עלולים להיות בעייתיים..

* האם הטלפון נעול? בטל את הנעילה כדי לאפשר חיבור..

* האם בחרת את האפשרות הנכונה בהודעת הUSB בטלפון? בדרך כלל יש אפשרות לבחור בין טעינה להעברת קבצים, בחר בהעברת קבצים..

בדוק במנהל ההתקנים אם הטלפון מופיע תחת מכשירים ניידים..

האם התקנת את התוכנה הנדרשת? אם יש תוכנה ספציפית לסמסונג (כמו Smart Switch) ודא שהיא מותקנת ומעודכנת..

* הפעל מחדש את הטלפון והמחשב, לפעמים פעולה פשוטה זו יכולה לפתור בעיות זמניות..

* הפעל את מצב איתור באגים במפתח: זה יכול לעזור לאבחן בעיות בחיבור..

* בדוק אם יש עדכונים למערכת ההפעלה של הטלפון או המחשב, עדכונים יכולים לתקן באגים הקשורים לחיבור..

* איפוס הגדרות הרשת בטלפון: זה יכול לעזור לפתור בעיות בחיבור..

* בדוק התקנות קיימות: פתח את מנהל ההתקנים של Windows (לחץ על מקש Windows + X ובחר "מנהל ההתקנים")..

* חפש מכשירים לא מזוהים: בדוק אם יש מכשירים לא מזוהים או עם סימן שאלה צהוב, אם יש לחץ לחיצה ימנית עליהם ובחר עדכן מנהל התקן..

* חפש דרייבר באופן אוטומטי: בחר באפשרות חפש באופן אוטומטי תוכנת מנהל התקן מעודכנת..

נערך לאחרונה ב:

Haim_Gds

Member
הבנתי שאתה נתקל בבעיה בחיבור סמסונג נוט 10+ שלך למחשב, גם אחרי שניסית תוכנות שונות..

* האם הוא מחובר לחיבור USB הנכון במחשב? לפעמים חיבורים קדמיים עלולים להיות בעייתיים..
חובר למספר שקעי USB במחשב
* האם הטלפון נעול? בטל את הנעילה כדי לאפשר חיבור..
לא
* האם בחרת את האפשרות הנכונה בהודעת הUSB בטלפון? בדרך כלל יש אפשרות לבחור בין טעינה להעברת קבצים, בחר בהעברת קבצים..
כן
בדוק במנהל ההתקנים אם הטלפון מופיע תחת מכשירים ניידים..
לא מופיע
האם התקנת את התוכנה הנדרשת? אם יש תוכנה ספציפית לסמסונג (כמו Smart Switch) ודא שהיא מותקנת ומעודכנת..
כן, אך זה לא משנה. אני בסך הכל רוצה לראות את הטלפון כהתקן איחסון
* הפעל מחדש את הטלפון והמחשב, לפעמים פעולה פשוטה זו יכולה לפתור בעיות זמניות..
לא עזר
* הפעל את מצב איתור באגים במפתח: זה יכול לעזור לאבחן בעיות בחיבור..
לא עזר
* בדוק אם יש עדכונים למערכת ההפעלה של הטלפון או המחשב, עדכונים יכולים לתקן באגים הקשורים לחיבור..
לא
* איפוס הגדרות הרשת בטלפון: זה יכול לעזור לפתור בעיות בחיבור..
מה הכוונה?

יש לי את ה smart-switch אבל הבעייה היא שהוא לא רוא את הטלפון
* בדוק התקנות קיימות: פתח את מנהל ההתקנים של Windows (לחץ על מקש Windows + X ובחר "מנהל ההתקנים")..
לא נראה במנהל התקנים
* חפש מכשירים לא מזוהים: בדוק אם יש מכשירים לא מזוהים או עם סימן שאלה צהוב, אם יש לחץ לחיצה ימנית עליהם ובחר עדכן מנהל התקן..
לא נראה במנהל התקנים
* חפש דרייבר באופן אוטומטי: בחר באפשרות חפש באופן אוטומטי תוכנת מנהל התקן מעודכנת..
לא נראה במנהל התקנים

חובר למספר שקעי USB במחשב

לא

כן

לא מופיע

כן, אך זה לא משנה. אני בסך הכל רוצה לראות את הטלפון כהתקן איחסון

לא עזר

לא עזר

לא

מה הכוונה?

יש לי את ה smart-switch אבל הבעייה היא שהוא לא רוא את הטלפון

לא נראה במנהל התקנים

לא נראה במנהל התקנים

לא נראה במנהל התקנים
אין ספק שאתה בברוך רציני..
הדבר האחרון שנותר לך לעשות הוא לאפס הגדרות רשת בטלפון עצמו..
כנס להגדרות בטלפון רשום למעלה "איפוס" מיד יופיע הגדרות איפוס של הרשת הסלולרית וצמוד לזה wifi..
תאפס את שניהם..

Haim_Gds

Member
תודה רבה, זה נראה שמכסה את כל הכיוונים האפשריים. אנסה בסופ"ש.
בחיבור כרגע למחשב (בעבודה) הטלפון לא נראה במנהל ההתקנים וגם הכנסה/הוצאה שלו לא מבצעת ריענון של מנהל ההתקנים.
ה SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe מותקן אך עדיין הטלפון לא מזוהה.
תוכנת DEX של סמסונג לא רואה את הטלפון.

נערך לאחרונה ב:
למעלה