אולי הכבל USB עצמו הלך פייפעןעד השבועיים האחרונים הנוט 10+ שלי התחבר ב USB למחשב (ישירות כדיסק און קי אן דרך MyPhoneExplorer) אבל משום מה הפסיק. אני מצליח לטעון אותו ממטען דרך שקע ה USB וחיבור למחשב גם טוען אותו (אבל ממש לאט). בכל מקרה השקע USB נראה נקי.
רעיונות?
אתה מצליח להטעין את הטלפון במהירות של 15Wארבעה מחשבים שונים, ארבעה כבלים שונים, נבדק בווינדוס 7/10/11...
הפסקתי/הפעלתי את ה USB Debugging ועדיין הטלפון לא נראה ע"י המחשב.
נפתרה הבעיה..?!תודה, אנסה בבית
חובר למספר שקעי USB במחשבהבנתי שאתה נתקל בבעיה בחיבור סמסונג נוט 10+ שלך למחשב, גם אחרי שניסית תוכנות שונות..
* האם הוא מחובר לחיבור USB הנכון במחשב? לפעמים חיבורים קדמיים עלולים להיות בעייתיים..
לא* האם הטלפון נעול? בטל את הנעילה כדי לאפשר חיבור..
כן* האם בחרת את האפשרות הנכונה בהודעת הUSB בטלפון? בדרך כלל יש אפשרות לבחור בין טעינה להעברת קבצים, בחר בהעברת קבצים..
לא מופיעבדוק במנהל ההתקנים אם הטלפון מופיע תחת מכשירים ניידים..
כן, אך זה לא משנה. אני בסך הכל רוצה לראות את הטלפון כהתקן איחסוןהאם התקנת את התוכנה הנדרשת? אם יש תוכנה ספציפית לסמסונג (כמו Smart Switch) ודא שהיא מותקנת ומעודכנת..
לא עזר* הפעל מחדש את הטלפון והמחשב, לפעמים פעולה פשוטה זו יכולה לפתור בעיות זמניות..
לא עזר* הפעל את מצב איתור באגים במפתח: זה יכול לעזור לאבחן בעיות בחיבור..
לא* בדוק אם יש עדכונים למערכת ההפעלה של הטלפון או המחשב, עדכונים יכולים לתקן באגים הקשורים לחיבור..
מה הכוונה?* איפוס הגדרות הרשת בטלפון: זה יכול לעזור לפתור בעיות בחיבור..
יש לי את ה smart-switch אבל הבעייה היא שהוא לא רוא את הטלפון![]()
Samsung Smart Switch Mobile - Apps on Google Play
If you can't download, you can open Smart Switch from device's Settings menuplay.google.com
![]()
Downloading Smart Switch on my PC
FAQ for Samsung Mobile Device. Find more about Downloading Smart Switch on my PC' with Samsung Support.www.samsung.com
לא נראה במנהל התקנים* בדוק התקנות קיימות: פתח את מנהל ההתקנים של Windows (לחץ על מקש Windows + X ובחר "מנהל ההתקנים")..
לא נראה במנהל התקנים* חפש מכשירים לא מזוהים: בדוק אם יש מכשירים לא מזוהים או עם סימן שאלה צהוב, אם יש לחץ לחיצה ימנית עליהם ובחר עדכן מנהל התקן..
לא נראה במנהל התקנים* חפש דרייבר באופן אוטומטי: בחר באפשרות חפש באופן אוטומטי תוכנת מנהל התקן מעודכנת..
אין ספק שאתה בברוך רציני..חובר למספר שקעי USB במחשב
לא
כן
לא מופיע
כן, אך זה לא משנה. אני בסך הכל רוצה לראות את הטלפון כהתקן איחסון
לא עזר
לא עזר
לא
מה הכוונה?
יש לי את ה smart-switch אבל הבעייה היא שהוא לא רוא את הטלפון
לא נראה במנהל התקנים
לא נראה במנהל התקנים
לא נראה במנהל התקנים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.