נוט יו אגיין!?

Oceans Child

New member
נוט יו אגיין!?../images/Emo8.gif

לילה טוב ויפה חברים!
יש לי שאלה, מישהו יודע (ויכול לרשום ולהמליץ לי) על דיסק של קית' ג'רט בסגנון הדיסק שלו "the kolen concert"? אגב- למי שלא יודע
כדי לכם ממש להוריד את הדיסק, דיסק מדהים
(לפי דעתי לפחות:)) שיהיה לנו לילה נהדר!

shykedmi2

New member
רוב הדיסקים של קית', עד כמה ש -

ידוע לי בכל אופן, הם דיסקים של פסנתר סולו בהופעה. אחד הדיסקים של פסנתר סולו הכי מוכרים של קית', אחרי THE KOLN CONCERT הוא הLA SCALA, ההופעה החיה שלו בלה סקאלה במילאנו, איטליה. מעבר לזה, היו לו עוד המון הופעות ודיסקים כאלו. יש כאן המלצה על הדיסק שלו מההופעות מברמן (גרמניה) ולוזאן (שוויץ), הנושא גם שם דומה. אחד הדיסקים האחרונים שלו היה הופעה באנגליה לא מזמן, והדיסק נקרא INSIDE OUT. הבנתי שהוא מדהים, וגם יש עליו ביקורות מצויינות. עוד דיסקים של פסנתר סולו שלו: THE MELODY AT NIGHT, WITH YOU - דיסק מאוד כבד, מסתבר VIENNA CONCERT - הקונצרט שג'ארט היה הכי מרוצה ממנו אישית THE BOOK OF WAYS - דיסק שלם של הופעת סולו, על לא אחר מאשר הקלאוויקורד. PARIS CONCERT WORKS BY LOU HARRISON DARK INTERVALS - הופעה חיה בטוקיו KEITH JARRETT CONCERTS INVOCATIONS/THE MOTH AND THE FLAME CONCERTS SACRED HYMNS HYMNS\SPHERES - קונצרט סולו על PIPE ORGAN, עוגב STAIRCASE SPHERES - עוד קונצרט על עוגב FACING YOU - קונצרט הסולו הראשון של ג'ארט ואגב! רשום פה על ביצוע שלו לTHE WELL TEMPERED CLAVIER של באך. זה משהו שחייבים לשמוע. :) רשום שהוא גם מנגן שם על סקסופון סופרן, אז אם כבר דיברנו על סופרניסטים לא מזמן, קחו גם את קית' ג'ארט בחשבון. :) בכלל יש עוד דיסקים שהוא מנגן שוסטקוביץ', וסונטות לפסנתר וכינור של באך, ובטח עוד מלא דברים. כדאי לבדוק. ועוד משהו מעניין - דיסק שנקרא SPIRITS. ג'ארט מנגן על 18 כלים ועושה הופעת סולו. :) לפרטיםפ נוספים על כל דיסק, בדוק את הלינק שצירפתי.

Oceans Child

New member
שי,

תודה רבה! ממש תודה רבה מכל עומק ליבי!
עזרת לי מאוד. וואי הבן אדם הזה פשוט מדהים ומוכשר בצורה בלתי רגילה! :) אה איזה יופי שעשיתי נקיון ומצאתי את הדיסק הזה של אבא!!!D-:

shykedmi2

New member
אני אוהב להתייחס אליו כאל -

הפסנתרן בעל 10 המוחות. רואים את זה גם בתנועת האצבעות שלו ובריכוז האטומי שלו. לכל אצבע יש מוח משלה, וזה לא ייאמן. יש לו אפילו יותר מ-10 מוחות אם אתה שואל אותי. אני מאמין שהוא הגאון הכי מטורף שהיה בעולם, אחרי באך. אבל אני לא מבין מספיק במוסיקה בשביל להגיד את זה. :) אבל אני בהחלט חושב כך.

razytzhaky

New member
קיט' ג'ארט

תיקון קל... קיט' ג'ארט ידוע אמנם כפסנתרן סוליסט וירטואוז יוצא מן הכלל בעל כושר ביטוי מדהים. אך לא פחות ידוע הוא בזכות השלישיה המפורסמת שלו. למעלה מעשור וחצי מנהיג ג'ארט את אחת השלישיות החשובות ביותר שידע הג'אז המודרני. השם כמובן הוא Keith Jarrett Trio, עם Garry Peacock על קונטרבס, ו - jack DeJonnette על תופים. כל העסק התחיל למעשה ועל פי מיטב זכרוני כפרוייקט של פיקוק. בתקליט שנקרא Tales of Another. לאחר מכן הקליטה השלישיה תקליטים חדשניים בתפיסתם כגון Changes, ו - Changeless. חברת ECM אימצה את האמנים האלו לחיקה, והפקה משותפת בלתי נשכחת של ביצועי טריו מבריקים בשני תקליטים Standards, Vol.1 / Vol.2. עוד תקליטים? Still Live, Standards in Norway, Bye Bye Blackbird, Whisper not, Standards live, סדרת הקלטות ב Blue note שהניבה חבילה של שישה דיסקים. ג'ארט הקליט גם תקליט מעניין עם פיקוק ופול מואש'ן על תופים. ההקלטה בפונדק קטן שם התחיל בעצם ג'ארט את הקרירה שלו Live at the Deer Head Inn. מעניין מאד. מספיק לעת עתה. ביי - רז

למעלה