נוטרן ג'וניור...

EFRATI728

New member
נוטרן ג'וניור...

אתמול היינו באשפוז יום שנידר(מיכל,אמרו לנו ששאלת עלינו
),והחליפו לגל את האוכל מהסימילאק(בשעה טובה)לנוטרן ג'וניור. היום בבוקר אני ניגשת לבית מרקחת של הכללית ואומרים לי "לא קיים במחוז",הרוקחת מכירה אותי שם טוב טוב ואמרה שהיא תשאל במחסן ותתקשר אלי,הלכתי לבית מרקחת פרטי,אמרו לי שיש באילת,מודיעין,קרית אונו,ועוד ערים שאין לי גישה אליהם..בקיצור סרט,והמנהלת של הקופ"ח גם לא נמצאת היום לדבר איתה על ההחזרים וכו' ... מה עושים?יש למישהו ניסיון עם האוכל הזה,איפה מוצאים ,אם אפשר להזמין... אני צריכה 90 פחיות בחודש,כל פחית עולה 10.60 ש"ח,ואני בלחץ,לא יודעת מה לעשות.. אשמח לכל עזרה אפשרית.. **דרך אגב שאלתי את הרופא למה לא פדיאשור,והוא אמר לי שזה בדיוק!!!אבל בדיוק!!אותו דבר ופדיאשור עולה יותר,אז חבל כי זו הוצאה כלכלית לא קטנה בחודש..

הי

נועם בעבר היה מקבל רק נוטרן גוניור ואז הרופא גסטרו בתיאום עם הדיאטנית ביקשו לעבור לפדיאשור (הבנתי שהנוטרן לקטנים והפדיאשור לגדולים יותר...ונועם שלי רק בן 5)...המחיר נראה לי ממש אותו דבר. באיזה קופה אתם? אני מקבלת את הפחיות במחיר סמלי מאד דרך מכבי..אני יודעת שזה מסובסד..תבדקי את זה. יום מקסים ובתאבון!!!!!

EFRATI728

New member
היי לוסי..אנחנו בכללית...

ואין בעיה עם זה?תמיד שאת רוצה לקנות יש?או שאת מזמינה כמות מהבית מרקחת ושזה מגיע את קונה?

אני קונה 4 ארגזים יחד בכל פעם..24 פחיות

יוצא פעם בחודש..מחשש של חוסר ...בנוטרן יצא כמה פעמים שהיה חסר להם במלאי ונתקעתי בלי (ואמא מקסימה מהפורום שלחה לי כמה פחיות עד שהגיע במלאי) ..לא לוקחת יותר את הסיכון!!! זה האוכל היחידי שהוא אוכל. אצלנו הוא צורך גם רק 90 פחיות בחודש. שהבנתי שזה מעט מאוד..בקושי 700 קלוריות (+100 מ"ל שתיה ) אבל הגענו למסקנה כי רק ככה הוא רגוע והכאבי בטן שמהם הוא סבל כל השנים פחתו ..כך גם הגזים המטורפים שהיו לו...מסכנוני. הדיאטנית אומרת שזה לא מספיק...צריך מינימום 1200 קלוריות!!! אבל אני מעדיפה שהוא יאכל פחות ויהיה רגוע באי שקט נוראי עם כאבים וגזים מטורפים. עד שהגענו למסקנה הזאת השתגענו מה מפריע לו?? האמת שאת הפתרון לבכי ולכאבי הבטן פתרה לנו ד"ר צנגן מבי"ח וולפסון. מדהימה. אם את זקוקה לפחיות עד שתקבלי אישור...אני כאן לעזור. כבר שלחתי למשפחה אחת שהיה להם מחסור. בשמחה גדולה!!

במכבי זה עולה 3 ש"ח אחרי הנחת מכבי זהב

אבל אני מבינה שאת בכללית אז לא רלוונטי אבל בהחלט יש סבסוד של הקופה כמו שענו לך כאן חברי "כללית".

EFRATI728

New member
היי לוסי...

גם אני חוששת שזה מעט מאוד 3 פחיות ביום,גל בת 4 ושוקלת 15 קילו,היא מלידה היתה על סימילאק ועד היום,היא תקועה על ה15 קילו האלה כבר כמעט שנה-לא עולה גרם!! מקסימום אם אני אראה שזה לא מספיק אני אבקש מהרופא שיעלה לה את הכמות. אני שמחה שהבעיה של נועם נפתרה סוף סוף,אני זוכרת כמה הייתם במצוקה ולא ידעתם מה מפריע לו,גם אנחנו היינו אצל ד"ר צנגן תקופה ארוכה,אבל מכיוון שלי ולה היו דעות שונות עברנו לשניידר.. תודה רבה על ההצעה שלך,נחמד לדעת שבמקרה חירום יש למי לפנות!!

היי אפרת גם אנחנו בכללית

ואני משלמת 2.5 לפחית- את צריכה לבקש הנחה דרך הרופא שלך. אני מזמינה בבית המרקחת ואנחנו עוד משתמשים בנוטרן עם סיבים וגם לי עשו פרצוף פעם אחת אבל אמרתי להם שלא מעניין אותי שאין במחוז, שיעשו את הבירורים שלהם ויזמינו מהחברה. מקווה שעזרתי

dinn1

New member
אפרת-זה לא נכון שהפדיאשור יקר יותר-

אני קונה לליאור 120 פחיות פדיאשור בחודש , משלמת 1720 ש"ח ומקבלת החזר של כל סכום מעל 590 ש"ח - מאחר וזהו אוכל רפואי את צריכה להגיש בקשה להנהלת המחוז דרך המרפאה,ואם לא יאשרו אז יש ועדת חריגים (ותמיד מאשרים) -את צריכה מכתב מדיאטנית על סוג האוכל והכמות שהיא אוכלת ביום וזה מספיק להם

EFRATI728

New member
היי דינה..

כן,הבנתי מלוסי שזה אותו מחיר,כנראה שבאשפוז יום שניידר לא מעודכנים בנושא,הרופא שם אמר לי בפירוש שהפדיאשור יקר יותר...טוב,בשביל זה יש לנו את הפורום הזה..
**דינה-את בכללית?את מקבלת את כל הסכום במלואו?1,720 ש"ח בחודש?ואחרי כמה זמן מחזירים? גל תקבל בינתיים 90 פחיות לחודש,ואם יראו שזה לא מספיק אז יעלו לה ל120 בחודש.. סליחה על כל השאלות,חדשה בנושא הפחיות..

נכון, חיפשתי אתכן...

בעניין האוכל, צר לי אבל לא מכירה את הנושא... אם תמצאי את הנוטרן, באיזור השרון (כפ"ס, רעננה, הוד השרון) אוכל לקחת עבורך

EFRATI728

New member
היי מיכל!!תודה רבה את מקסימה!!

אבל הצלחתי למצוא סופרפארם בת"א שהיו לו 3 פחיות אחרונות במלאי,ומוכנים להזמין לי מהיום למחר,הזמנתי 20 בינתיים.. עד שיזמינו אצלינו וכל הפרוצדורה עם ההחזרות-זה ייקח זמן. ושוב תודה רבה

אני יכול לקבל הכל במחירי רצפה,,

בס"ד מיכל, אני מקושר עם בעלי חברה המספקת את כל תוספי המזון, בתקופת עבודתי רכשתי מידי חודש מעל 10000 פחיות. אני בטוח שתהא היענות לבקשתי, העניין זה ריכוז שמות/ סוג/ כמויות.... מה שכן לפחות כהתחלה, כל הורה הצורך מזון רפואי יציין סוג וכמות פחיות בחודש, וכשבידי ריכוז אפנה למי שצריך ואזכה אותו "בתרומה מוכרת לצורך מס". כך אם בא לכם רכזו נתונים אצל אחת ממנהלות הפורום,,,,,ונתקדם. הולכים על זה?,,,,,

smorss

New member
אנחנו עם פדיאשור

כעיקרון הוא אוכל קצת יותר מ- 120 פחיות בחודש אבל בגלל שזה בחבילות של 24 אז אני קונה כבר 6 חבילות ויוצא 144. אני בכללית וכמו דינה משלמת מחיר מלא שזה בחודש משהו כמו 2200 ש"ח ובסוף החודש מקבלת החזרים של ההפרש מ-570 ש"ח ז"א שאני מקבלת בחזרה 1600 ש"ח בערך ומשלמת בפועל רק 560 ש"ח עבור 144 פחיות. כל מה שצריך זה אישור רופא ודיאטנית שזה אוכל תרופתי וזה מגיע לכם על פי חוק. הרוקח שלנו מזמין לנו מראש את כל הכמות לחודש, ואנחנו באים ולוקחים אותה בשתי נגלות, פשוט כי זה כבד... אם יש לך שאלות אני אשמח לעזור.

גיליעל

New member
היי אפרת

קודם כל, לנוטרן ג׳וניור ולפדיאשור בדיוק אותם ערכים תזונתיים. גילי בכללית, אחת לחודש אני מבקשת מהמרפאה שלנו להזמין פדיאשור לחודש, וזה מגיע ישר למרפאה. אני מעריכה שבעיר את יכולה להזמין ישר מבית המרקחת. בעיקרון, צריך אישור דיאטנית כדי לשלם מחיר מופחת. בעבר שילמנו מחיר מלא, ואחר כך קיבלנו החזר חלקי. אבל המזכירה הרפואית שלנו הפכה עולמות, כדי להפסיק את הטרטור הזה, ועכשיו אנחנו משלמים משהו כמו 6-7 ש״ח לפחית. תבדקי בסניף שלכן מה צריך לעשות, כי הרי אין ספק שגל זכאית להנחה. הרי זה המזון היחיד שהיא יכולה לקבל. בהצלחה, יעל

EFRATI728

New member
היי יעל..

העדפתם לשלם 6-7 ש"ח לפחית מאשר להתעסק כל חודש עם ההחזרים?הבנתי נכון ?זה משתלם לכם?

גיליעל

New member
בדקתי. כיום אנחנו משלמים 4.7 ש״ח לפחית.

בעבר שילמנו 14 ש״ח לפחית, אספנו קבלות, הגשנו לקופ״ח וחיכינו להחזר. אחרי ההחזר יצא שעלות כל פחית 4.7 ש״ח , כמו שאנחנו משלמים כיום. המזכירה הרפואית המדהימה שלנו התנגדה לפרוצדורה הזו, שבסופה ממילא העלות זהה. אמרה (ובצדק) שהיא לא מוכנה שנתעסק בניירת ובחשבונאות, ולא הרפתה עד שקיבלה אישור.

כמה שזה נכון" תלוי מי מאייש את התפקיד",,,,

בס"ד "המזכירה המדהימה שלנו", משפט מחמם את הלב בשיא הרצינות. מדוע? כי אם נבדוק נמצא במקום Y מזכירה באותו תפקיד שתשובתה תהא " אין מה לעשות מצטערת" "כל כך רוצה לעזור אך אלו הנהלים", אם בקופ"ח ואם בכל משרד,,,, כל אדם יכול לקבל תפקיד - אך התפקיד אינו מתאים לכולם הכל עניין של רצון לסייע, לחשוב מיחוץ לקופסא תוך שמירה על כללים. סיפור על חיים {שמו שמור במערכת} - נשלח לאשפוז בצפון ובידו מכתב הפנייה מרופא בכיר מתחום כלי דם. הגיע לביתה"ח, ולהפתעתו קופה שלו לא העבירה טופס 17 מאחר וביתה"ח ציבורי , למרות שהבטיחו לו מה גם שהוא מטופל שם שנים, מה שנקרא "רצף טיפולי הקופה חייבת לתת לו". חיים היקר מתקשר לירון הקטן , מספר ושואל לדעתי. לקחתי ממנו טלפון של המחלקה ששם מתעתד להתאשפז, שוחחתי עם רופא תורן, וביקשתי כי נוכח מצבו של חיים החייב להתאשפז אנא רד למיון, מלא טופס קבלה למיון, ובתחתית סמן את הרובליקה האומרת "אשפוז". אחר עשר דקות חיים בחדרו לבוש בפיג'מה, ללא טופס 17 וקיבל כל שנדרש על אפם וחמתם של הקופה. כך הם רוצים אז בבקשה,,,,,

למעלה