Anonimit84
New member
נוזל קירור שוב נעלם לאחר שיפוץ ראש מנוע
לום לכולם,
יש לי אופל קורסה שנת 2000 נפח מנוע 1400. מחירון 11,000 ש"ח.
לפני 3 חודשים ו-6 ימים ביצעו בראש מנוע של המכונית שלי שיפוץ, עקב העלמות נוזל קירור. (במוסך מורשה, לא מוסך של היבואן).
עלות השיפוץ עלתה 4200 ש"ח.
קיבלתי אחריות ל-3 חודשים.
עכשיו פתחתי את מכסה המנוע ונשאר לי סנטימטר נוזל קירור במיכל העיבוי. זאת בדיוק אותה הבעיה כמו לפני שיפוץ הראש.
ובסה"כ נסעתי עם האוטו 530 ק"מ מאז השיפוץ.
לא נסעתי כמעט באוטו מפני שרוב הנסיעות שלי מאוד ארוכות ופחדתי להיתקע איתו. ולכן נסעתי איתו רק מרחקים קצרצרים.
חשוב לציין, שהאוטו לא עבר שום אירוע התחממות מאז התיקון. אני כל הזמן עם העיניים על מד הטמפ'.
מה אעשה אם המוסך יגיד לי שהאחריות עברה בשבוע ואני שוב צריכה לשלם על שיפוץ או בכלל להחליף מנוע?
האם זכותו של בעל המוסך לחייב אותי שוב בתשלום עבור תיקון או עבור בדיקה?
תודה
לום לכולם,
יש לי אופל קורסה שנת 2000 נפח מנוע 1400. מחירון 11,000 ש"ח.
לפני 3 חודשים ו-6 ימים ביצעו בראש מנוע של המכונית שלי שיפוץ, עקב העלמות נוזל קירור. (במוסך מורשה, לא מוסך של היבואן).
עלות השיפוץ עלתה 4200 ש"ח.
קיבלתי אחריות ל-3 חודשים.
עכשיו פתחתי את מכסה המנוע ונשאר לי סנטימטר נוזל קירור במיכל העיבוי. זאת בדיוק אותה הבעיה כמו לפני שיפוץ הראש.
ובסה"כ נסעתי עם האוטו 530 ק"מ מאז השיפוץ.
לא נסעתי כמעט באוטו מפני שרוב הנסיעות שלי מאוד ארוכות ופחדתי להיתקע איתו. ולכן נסעתי איתו רק מרחקים קצרצרים.
חשוב לציין, שהאוטו לא עבר שום אירוע התחממות מאז התיקון. אני כל הזמן עם העיניים על מד הטמפ'.
מה אעשה אם המוסך יגיד לי שהאחריות עברה בשבוע ואני שוב צריכה לשלם על שיפוץ או בכלל להחליף מנוע?
האם זכותו של בעל המוסך לחייב אותי שוב בתשלום עבור תיקון או עבור בדיקה?
תודה