נוזל בדוגלס?????

liraziv

New member
נוזל בדוגלס?????

אני ביום התשיעי למחזור (אתמול הוא פסק), אחרי 5 ימים שהזרקתי גונל מהיום ה-3 למחזור הזקיקים עדיין קטנטנים (רק אחד בגודל 10) והרירית בעובי 3.5 ומצאו גם נוזל בגודלס... האם זה נורמלי? מה זה אומר? ולמה הרירית כל כך דקה?

אני לא בטוחה מה זה אומר

אבל למה לא שאלת את הרופא. אני מקפיצה לך שאולי מישהי תוכל לענות לך טוב ממני

פינקי33

New member
המומחיות תענינה לך אבל עד כמה

שאני יודעת נוזל בדגלס זה או לפני או תוך כדי הביוץ, משהו שהוא טבעי והכרחי לחלוטין, לא דבר רע או משהו אז אין לך מה לדאוג...

שווערצה

New member
נוזל בדוגלס

הדוגלס הוא חלל שנמצא מאחורי הרחם, ובעצם - האיזור בין הרחם לבין חלק התחתון של צינור העיכול, בו מחצטברים נוזלים הנמצאים באגן. יש כמה סיבות להצטברות נוזלים בדוגלס. זו שאנחנו מכירים בפורום הזה היא: ביוץ. מיד אחרי פקיעת הזקיק ניתן לראות באולטרסאונד מעט נוזל בדוגלס. אבל הצטברות נוזלים בדוגלס יכולה להיות סימן לפתלוגיות שונות, למשל דלקת, ציסטה שפקעה, וכו'. לכן בהתקיים ממצא של נוזל בדוגלס, אשר אינו מתיישב עם ביוץ, כדאי לחזור ולהתייעץ עם הרופא. יתכן שדרוש בירור נוסף.

liraziv

New member
תודה על הפירוט וההסבר...

לא יכולתי לשאול את הרופא שלי כי לא ראיתי אותו בבוקר. רק באתי לעשות US ובדיקת דם ועכשיו התקשרו מהמרפאה והגדילו לי את המינון של הגונל. לא נראה לי שהם בכלל התייחסו לזה שיש נוזל בדוגלס. כנראה שסתם נלחצתי... ביום שישי אני הולכת שוב ל-US נקווה שיהיה טוב...

3333A

New member
הי, גם אני שאלתי אותם לגבי זה

והם אמרו שזה יכול להיות כמה דברים: ביוץ (אבל יש זקיקים קטנטנים - אז זה כנראה לא זה) דלקת או ציסטה שפקעה או - כלום! הם אמרו לי להתעלם מן הממצא ושזה לא ממש משנה אז מה לעשות? נקווה שהם יודעים מה הם עושים לא? על מי עוד יש לנו לסמוך אם לא עליהם?

liraziv

New member
אני מאוד מקווה שהם יודעים מה הם

עושים. הרופא שלי, לדוגמא, אמר לי שהוא מתחיל לתת לי אמפולה וחצי של גונל ושאני "יוודא" שכל פעם שמעלים לי את המינון הוא יהיה רק בעליות של רבע אמפולה כל פעם, בגלל שיש לי שחלות פוליציסטיות ואני מאוד רגישה. ואתמול, אחרי הבדיקות הוא מתקשר ואומר לי לקחת 2 אמפולות של גונל????? מה הולך כאן?
זה לא אמור לעלות רק ברבע אמפולה כל פעם? הרי הוא בעצמו אמר לי. בקיצור... אני מאוד מקווה שהם יודעים מה שהם עושים - כי אני לא!!!!

נועם@בת

New member
שאלות כאלה את חייבת להפנות אליו

לא תמיד הרופא זוכר באותו רגע מה הוא אמר לך. לכן כשיש סתירה בין קביעת הפורוטוקול ובין מה שקורה בשטח את חייבת להזכיר לו מה סוכם. בין אם זה הרופא המטפל ובין אם זה רופא אחר שמבצע את הפרוטוקול. בהצלחה נועם

למעלה