נוזלים במטוס

s h l a v

New member
נוזלים במטוס

זה נכון שאני לא יכולה שיהיו לי נוזלים בתיק ה 'הולך' שלי?(כלומר,בתיק שעולה איתי על המטוס-לא המזוודה). ואם זה רק בטיסות לארצות מסויימות אז אני מדברת על שתי טיסות ברצף: מהארץ למדריד וישר ממדריד ללימה(פרו), יש בעיה עם זה? תודה רבה.

כשאני טסתי לא שמעתי על בעיות עם זה

אז אני חושבת שלא. אבל אם את בכ"ז דואגת פשוט תשאלי פקיד או דיילת לפני הטיסה. אבל אני ממש לא חושבת.

מאז היה ניסיון פיגוע בבריטניה

שהתרכז בחומרי-נפץ נוזליים שהיו אמורים להיות מועלים למטוסים בהיתרו.

wil

New member
לברר עם סוכן הנסיעות

בבריטניה התחילו להיות היסטרים עם כל עניין הנוזלים, ונדמה לי שגם בעוד כמה מקומות. בטיסה הראשונה (מנתב"ג) כנראה שלא צפויות בעיות. לגבי הטיסה השניה יש לברר היטב. הכי טוב לא לקחת נוזלים, וזהו. אם קונים נוזלים (או קרמים, אותו דבר!!) בדיוטי בארץ הכי טוב להשאיר אותם ב"פטור ושמור" ולהימנע מבעיות. במקומות בהם יש את האיסור הנ"ל יכריחו אותך לזרוק לפח את הבקבוקים או המיכלים עם הנוזלים, וחבל.

trigotrigo

New member
כל מה שעלייך לעשות

הוא להראות בעליה למטוס שאת שותה מהבקבוק, ככה יידעו שזה לא רעל או נייטרוגליצרין.

Levinzone

New member
לא לקחת שום דבר למטוס!

עושים עם זה המון בעיות בגלל הניסיון לפיגוע שהיה בלונדון. קרמים, שפתונים, נוזלים למיניהם, דיאודורנט, משחת שיניים - כלום!!! לשים במזוודה שהולכת למטען כי אחרת סביר מאוד להניח שפשוט תיאלצי להשאיר את זה בשדה (חוויתי על בשרי אחרי ששכחתי קרם ידיים ועוד כמה שטויות בתיק). עדיף להימנע מראש ולארוז את זה במזוודה, הם לא משחקים משחקים
טיסה נעימה יעל

לארהב אסור לקחת נוזלימ מכל

סוג שהוא! בדיוטי פרי אפילו לא מוכרימ לאמריקאימ בושמ מהידיעה שיחרימו להמ את זה עמ העליה. להחביא עמוק עמוק במזודה וזהו. אני אומרת תוכ 3-4 שנימ כל טיסה לאמריקה תהיה בעירומ מלא.

s h l a v

New member
הבעיה היא שאחותי רוצה לקנות

בדיוטי פרי כל מיני תכשירים קוסמטיקה של קליניק שבארץ מאוד יקרים והיא צריכה את זה איתה. נברר אצל סוכן הנסיעות,תודה רבה!

wil

New member
צריכה את זה איתה?

עד עכשיו לא היה לה, אז היא יכולה להתאפק שבוע ולהתחיל להשתמש בהם רק כשתחזור לארץ. שתשים אותם בפטור-ושמור וזהו. אפשרות II: לברר עם חברת התעופה לגבי ההלוך , ובטיסה חזרה לשים אותם כבר במזוודה שהולכת לבטן המטוס, שם אין שום בעיה עם נוזלים.

naps

New member
זה צריך להיות רשום בעלון של התרופה

גם עוד לא קנית אותה אפשר לגשת לבית מרקחת ולשאול את הרוקח או לבקש לעיין בעלון.

naps

New member
../images/Emo122.gif גם *אם*

כל היום יש לי טעויות היום. אני ממש דיסלקט בהתהוות.

למעלה