נוזלים באוזן

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
נוזלים באוזן

שלום לכולם, לא יודעת אם השאלה הזו כבר נשאלה בעבר אבל אני ממש צריכה עצה בקשר לנוזלים באוזן... כבר מעל שבוע יש לי נוזלים באוזן וטיפות אוזניים לא עוזרים בגרוש! למישהו יש שיטת סבתא איך לטפל באוזן המצפצפת והמגרדת נורא? תודה לעונים ושבת שלום

אני מנצלת את הודעה להעיר לחברי הפור

הפורום. נושא האוזניים הוא נושא מאד רגיש ועדין. אני אישית חוששת לייעץ לאנשים לגבי טיפול בבעיות אוזניים מבלי לאבחן,לראות,לדעת אם יש נקב בעור התוף(ואז סור בתכלית האיסור להכניס לאוזן כל שמן). אני מציעה לכל אדם שסובל מדלקת או בעיה באוזן לפנות ראשית כל לרופא ולאבחן מהי הבעיה. והיה וקיבלתם אוטומטית טיפול אנטיביוטי יחד עם אבחנה,יש בהחלט מקום לבוא ולשתף באבחנה ואולי לקבל טיפול חלופי. אבל כאשר סובלים מכאב מתמשך באוזן וציפצפוים-ראשית כל לפנות לרופא. כדאי שיהיה רופא יותר פתוח/מתקדם.

ה מוזה

New member
רופא נתן לך טיפות אוזניים?

בכל אופן, לכאבי אוזניים ו/או דלקות יש כאן במילון המונחים עצות וגם שרשור על אוזניים[ראי בטאגליינס]
אם זה מגרד אולי זו דלקת ,בכל אופן אם ראית רופא ועדיין זה ממשיך אפשר לנסות את העצה של עלי כרוב כך גם לא מטפטפים דבר לתוך האוזן ,לעלי הכרוב יש סגולה שכזו לספוח אליהם נוזלים וכו'.או את העצה הבאה שמופיעה גם היא במילון המונחים "שמים שתי כפות תה קמומיל ל15 דק` במים רותחים מפרידים את הנוזל מהפרחים,שמים את הפרחים בצמר גפן או בתוך בד מצמידים לאיפה שכואב " זה חיצוני כך שאין חשש להשתמש בעצה הזו ולקמומיל תכונות מרגיעות תרגישי טוב

למעלה