אני יודעת שכבר דיברנו על זה 10 פעמים בערך. אבל אני קוראת עוד פעם את הספר ה4 ומתברר לי עוד פעם כמה אני מחבבת את נוויל אני חושבת שלבחור הזה מגיעה את כל הטוב שאפשר להגיד עליו שזה דיי הרבה שחושבים על זה
חוץ מזה שהוא החנון האולטימטיבי, יש לו פוטנציאל טוב. גם נחמד שהוא מקבל קצת יותר נפח בספר האחרון - אנחנו לומדים על ההורים שלו, על היחסים שלו עם סבתא שלו וזה שמודי/ברטי מתייחס אליו בכלל מעלה את רמת הציפיות לגביו בספר הבא. go neville
במסורת מקובל שחנונים הם חכמים וטובים בלימודים ולקולים יש תעודה משעממת שמכילה רק אפסים והם הולכים מכות כל היום. הרמיוני היא החנונית האולטימטיבית ולא נוויל.
והיא כבר פחות בלתי נסבלת, אבל היא עדין צדקנית מאוד, ולא תמיד מבינה מתי לסתום את הפה שלה. תגידו - מה יהיה עם הגמדונים? נצפה במהפיכה חברתית סטייל השחורים באמריקה?
לא מאוד אהבתי אותה בהתחלה למרות שהיא מזכירה לי את עצמי קצת וגם הערכתי אותה מאוד. אבל מאז שהיא מסתובבת איתם ורון מאוהב עד מעל הראש ובמשך הזמן גילתי שהיא אחלה והרבה פעמים היא מצילה אותם ועוזרת להם גם במסגרת בית סיפרית של לימודים היא גורמת לזה שלא יכשלו הרבה פעמים. חוץ מזה שהיא יודעת מתי להפסיק ולהיות חברה טובה שעוזרת אפילו שזה יכול לסבך אותה מאוד. בקיצר הרמיוני השתנתה הרבה ורק לטובה.
שפרונגס מנסה כל הזמן להיתנקש במגונפן? יש לך משהו נגדה? טלי פוטר נ.ב. אני רק רוצה לדעת אז אל תיקחו את זה אישית כי ראיתי איזה סידרה של קללות הוא רביץ לה בגלל שהיא קראה לו קרניים אחרי שהוא ביקש שלא יקראו לו כך....
לא בזה ולא בזה. אבל אני לא בטוחה שעדיף להיות יתום. ככה לנוויל יש תקווה כלשהי. מצד שני אולי לחיות כל הזמן בתקווה נכזבת גם קשה. לא יודעת מה יותר טוב (או מה פחות רע)שניהם נשמעים זוועה
טוב, אולי אני קצת מגזימה כשאני אומרת שהוא שטן, אבל הוא בהחלט יהפוך להיות רשע. עכשיו הוא עדין תמים וטמבל ונגרר ממש כמו... וורמטייל. טדם. אני יודעת שכבר דיברנו על זה איזה מליון פעמים, אבל אני עדיין בטוחה שהוא יתגלה כרשע.