נוווו!!!

meandmeandme

New member
נוווו!!!

תמליצו לי שירים של אינגווי ודרך אגב הוא היה פעם באיזה להקה?

hells bells

New member
קטע הגיטרה הגדול ביותר!

לפחות על פי טעמי. FAR BEYOND THE SUN תשמע ותבין.

hells bells

New member
אם הנדריקס היה שומע אז את מלמשטיין?

נראה לי שהוא היה מעדיף ללכת להיות אחות בבית חולים גריאטרי. מלמשטיין=אלוהים פשוט אי אפשר לנגן יותר טוב ממנו. לדעתי כמובן.

Grimble Grumble

New member
../images/Emo45.gif

אם רק היית אוהב גם את זאפה

LadyG

New member
ואני דוקא חושבת שאם הנדריקס היה

שומע את השוודי הוא היה ממלמל לעצמו ברוך שלא עשני שוודי, מלטף חזק חזק באצבעותיו הארוכות את צוואר הגיטרה וממשיך להוציא ממנה קולות שאף אחד לא הצליח לפניו. אז תרגעו. עשיתי לכם משהו רע היום? אתמול? שלשום? מוסיקה זה עניין של רגש ולא מעליבים פה חברים לפורום.

Grimble Grumble

New member
לא נראה לי שהוא התכוון להעליב מישהו

אלא אם כן הנדריקס חבר בפורום הזה... הנדריקס ענק, מאלמסטין ענק... ומה לעשות שלמרות הקונצזוס בפורום הזה יש 2 אנשים (לפחות) שמעדיפים את אינגווי...

LadyG

New member
גרימבל...אתה מבין בדיוק למה אני

מתכוונת. זה הכל עניין של התנסחות

Katarzis

New member
ואני חושב שאת טועה...

הנדריקס יכול ללמוד המון מאינגווי... אבל אני בטוח שאינגווי למד המון מהנדריקס. בתור מישהו שמנגן כבר 13 שנים אני מרשה לעצמי לחשוב ככה.

Grimble Grumble

New member
לפי טעמי

Black Star... גם בלק סטאר וגם פאר ביונד דה סאן שניהם מאלבום הבכורה שלו Rising Force

Grimble Grumble

New member
ודרך אגב

הוא לא היה בלהקה כמה שאני יודע.. חוץ מהלהקה שלו... שנקראת: Yngwie J. Malmsteen´s Rising Force

hells bells

New member
עוד קטע משובח מתוך "רייזינג פורץ"

"evil eye " לא נופל ברמתו מהשניים שציינת. בקשר למה שאמרת לגבי זאפה! מה אני אעשה לא אוהב מונטי פייטון. אבל בהחלט מכבד ומעריך אותו.

רק שתדעו

שאינגווי מרמלסטיין חושב כמוני שאבי אבות הנגינה שלו הוא דווקא בלקמור ולא הנדריקס. אינגווי הוא מעריץ מספר 1 של בלקמור. בלקמור יחד עם זאת, שונא את כל מישאוהב אותו ודחה כל נסיון של אינגווי לעשות איצ=תו משהו ביחדץ אינווי מרמלסטיין אימץ גם את ההתנהגות של בלקמור על הבמה ובחוץ והוא באמת סוציומט. ההערצה שלו לדיפ פרפל ולבלקמור גורמת לו לבצע שירים של הלהקה ושל בלקמור כל הזמן. ההופעה האחרונה של אינווי בבריטניה היתה עם הזמר דוגי וייט (אקס ריינבו) והם ביצעו מעולה את מיסטריטד של פרפל את סטורמברינגר ועוד קטעים של ריינבו. הסגולים דחו את בקשתו של אינגווי להחליף את בלקמור כשהוא פוטר על ידם בגלל שחששו מההתנהגות שלו. הספיק להם אחד. לעומת זאת הם לא טעו כשלקחו את מורס והיום כולם יודעים שהם נהנים מאהדה עצומה ומביקוש הולך וגובר לחומר שלהם.

למעלה