נוווו תעזרו לי!

ShLuMp

New member
לא נורא

זה לא עושה נזק כזה גדול... זה כמו ליסוע ביום גשום! וחוצמזה גריפ עולה 40 שקל...

G_Roni

New member
איך מחליפים אותו?

נניח והוא נשחק לי איפה ששמים את הרגליים ונניח שלקרש נשברה השכבה העליונה בקצוות ונניח שהייתי בטוח שאני צריך להחליף את כל הקרש אני יכול להחליף רק את הגריפ?

נניח נניח נניח

בקיצור קנה סקייט חדש וזהו!!! מאיפה הגעת למצב של גליל בוץ בסקט???!?!?

חה חה חה חה איזה קטעים

jack ass for life קראת אותי חחחחחחחחחחחחחחח מה זה גליל שלם של בוץ חחחחחחחחחחחחחחח ניראה לי שחצי מהאנשים פה צריכים בחינת הבנת הניקרא!!!! הוא כתב שפשוט יש לו גליל שלם של גריפ ואז הוא מחליף כל פעם חה חה חה גליל בוץ הרגת אותי אבל אחי : k300 מאיפה קנית גליל שלם וכמה זה עלה לך????

אדיוט!

התכוונתי לכל אלו שאמרו שיש להם בוץ על הגריפ,כל הגריפ מלא בוץ. ההוא אמר נניח נניח נניח....אז צוחקים עליהים!

אני אידיוט?!?!?!?!

זה מה : k300 כתב "לי יש פשוט גליל שלם" (של גריפ לא בוץ) וזה מה שאתה כתבת!!!: "מאיפה הגעת למצב של גליל בוץ בסקט???!?!?" זה לא צרוף מיקרים אתה האידיוט וזה שאתה לא שם לב לזה מוכיח שאתה אידיוט כי אם הייתה שם לב לזה אז הייתה חכם אבל לא

חחחחחחחח אתה באמת אדיוט

התכוונתי לאלו שכתבו לפני!!! הם אמרו שיש להם מלא בוץ על הגריפ....קישרתי את זה להודעה שלו! גליל של בוץ..... קצת חשיבה!

101shahaf

New member
תודה אנשים!!!

עזרתם לי מאד.....!!! לא בציניות.... ותפסיקו לרדת על אנשים זה הכי קל בארץ......הקטע של הפורום הוא לעזור ולתקשר....מי שלא מעוניין שיעוף

sk8er

New member
מים ואפשר לשפשף עם מברשת רגילה או

אולי מברשת שיניים?

בקשר לאיך מחליפים את הגריפ!!!

פשוט אתה לוקח מייבש שיער ואז אתה מחמם את הגריפ ואז זה יורד בקלות ואז אתה קונה חדש

למעלה