נווווו אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נווווו אנשים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם לא הונים לי לפני כמה זמן כתבתי הודעה ורק אחד ענה אליה ורצה שאני יעשה את זה באתר שלו . עם לא ראיתם השאלה הייתה עם אתם רוצים שאני יעשה אתר של חברי הפורום שיקראו לו אחרי הצלצול ושם יהיה כתובות שקשורות לבתי הצפר ולנושאים המעניינים את התלמידים שאת הכתובת יכתבו חברי הפורום שרוצים ועוד דבר הכי חשוב יהיה , אני יודע שלהרבה מפה יש ציונים טובים כי כתבתם את התעודות אז שכול אחד יעלה את העבודות שלו ואז זה יעזור לכול חברי הפורום . והאתר יביא עוד אנשים . ועם יש לכם עוד רעיונות לדברים שאתם רוצים שהיו אז כתבו !!!!!!! כתבו עם אתם רוצים את זה הכלל !!!!!! ועם מישהו או מישהי תרצה לכתוב באתר ? בבקשה תגיבו כי כתבתי אותה הודעה פעמיים

shiri-d

New member
סבבה, תבנה אתר../images/Emo70.gif ואם אתה צריך עזרה

תגיד כי גם אני יודעת לבנות אתרים... אתה יכול לראות באתר שלי www.fontazia.20m.com הרעיון נשמע נחמד מאוד, ואני מוכנה לנדב עבודות... שירי

מגניב!!!!!!!

אם כל האתר יהיה מושקע כמו השער חבלז

עם תשיגו לי

תמונות של ספרים מחברות ילקוטים ועוד תמונות של דברים שקשורים לבית הספר האתר יהיה ממש יפה !!!! אז קדימה לעבודה חפשו תמונות......

אין כמעט כלום עדין.......

כי לא ידעתי עם אתם רוצים שזה יהיה בכלל יש לי תשער לכניסה ( שזה לא טוב בעיני כמה ממכם , אתם יכולים לראות את זה הוספתי את זה באחת ההודעות ). ועשיתי כותרות לכמה מהפינות בעזרה הרבה של עויפלאצת שצילם לי תמונות ! תנו לי רעיונות לעוד פינות !!!!! אז יאאלה ביי שלג נעים וחורף קר

נועוש 17

New member
הרעיון שלי הוא ../images/Emo70.gif

שכל אחד יספר איך היה בבית הצפר שלו ומה הוא עשה?

shiri-d

New member
זה אחלה../images/Emo70.gif

אבל יש מה לשפר... אני מקווה שאני לא מעליבה, אבל איפה שרשום ברוכים הבאים ל... צריך להיות רק בשחור, בלי הכחול..., ואיפה שרשום של חברי הפורום, אז ב"חברי" יש קצת סגול, אז כדי להוריד את זה... אני מקווה שלא נעלבת, ויש גם פורום של גרפיקה אז אתה יכול לשאול שם... אז בבי ובהצלחה שירי

shiri-d

New member
וחוץ מזה עם לא שמת ../images/Emo23.gif אני בת../images/Emo70.gif

אני יודע זה

זה הסגול באמצע זה בכוונה . את לא מעליבה מותר לתת ביקורת אבל אסור לעשות משהו עם שני צבעים ??? יש לי שאלה שקשורה לפונטים כי הבנתי שאת מבניה בזה מאוד יכול להיות בגלל שהתקנתי למחשב הרבה פונטים הפוטו שופ שלי כותב לפעמים שאי אפשר לעשות הרבה פעולות ומישהו אמר לי שזה בגלל הפונטים את יודעת אם הפונטים הם הבעיה ??????? אשמח לעזרה באתר כי יש לי כבר אתר ואז אני יצתרך עזרה באתר של הפורום . כנסי לאתר שלי קוראים לו זאפטה!!

shiri-d

New member
טוב, אז...

בקשר לצבעים, מותר לעשות משהו בני צבעים, אבל תלוי מה, ומה שעשית לדעתי, וגם ראיתי שלדעת עוד מישהו, זה לא יפה... בקשר לבעיה שלך, אין לי מושג. יש לך תוכנת דמו או תוכנה קנויה אם רשיון
וראיתי את האתר שלך, ולא הבנתי בדיוק במה הוא עוסק, ומה אפשר לעשות דרכו... מצפה לתשובה שירי (קר לי) דישון

טוב........

אין לי מה להגיד תראי תגובה שכתבתי לאמיתי טואיטי!!! תשובה שניה יש לי תוכנה קנויה תשובה שלישית האתר בבניה ואני עובד על זה והאתר צריך להיות אתר הורדות ובנתיים אין בו כלום ( רק דף ראשי ) . יאאלה ביי החיים יותר יפים צבעונים שירי !!

shiri-d

New member
ועוד שאלה בקשר לאתר שלך

אתה מפרסם באנרים בחינם או תמורת תשלום
אם בחינם אז צור איתי קשר... אבל אני משערת שזה בתשלום... נכון

חינם !!!!

פשוט אני יפרסם באנר שלך ואת תפרסמי את הבאנר שלי עם אין לך באנר אני יכול להכין לך בשמחה !!! נ.ב יש לך איסיקיו ?

shiri-d

New member
אין לי בעיה לשלוח לך את הבאנר שלי

אבל אני לא שמה באנרים של אחרים באתר שלי... בדיוק התחיל עכשיו ברד...

למעלה