נוהל מחלה

נוהל מחלה

מישהיא יכולה להגיד לי באיזה שלב הולכים לרופא? הקטן עם חום מראשון בערב מקבל בין פעמיים לשלוש אקמולי ליום. היום ואתמול כמובן בבית ולא בגן. לא לקחתי לרופא בנתיים. הוא גם משתעל (השיעול לא נשמע לי נורא) וגם מנוזל. אבל בהחלט מרגיש "בסדר יחסית" (הילד הזה יותר קל כשהוא חולה מאשר בריא
) נראה לי צינון והרופא לא יגיד כלום. אבל אני תוהה אם מחר ממשיך החום בכל זאת ללכת לרופא? מתי הולכים?

פישים

New member
מחר כבר הייתי הולכת - כדי לשלול שיש שם עוד

משהו. אין לי כלל - רק תחושת בטן והקשבה לילד. כבר קרה שקצת ירדו עלינו שהגענו מאוחר.

אצלי זה קל - הולכים כשאמא צריכה אישור מחלה

לעבודה... אבל שכשלא היה השיקול הזה, אם אין שום דבר שאני רוצה בדיקה שלו (נניח גרון, שצריך משטח), נראה לי שביום השלישי כבר הייתי הולכת. אה, וזה כמובן גם תלוי גיל - לא זוכרת בן כמה הוא, אבל יש הבדל בין תינוק שלא יודע להביע במילים מה הוא מרגיש (ולכן צריך שמישהו אחר יבדוק) לבין ילד שכבר אפשר לתחקר.

h 3

New member
בן כמה הוא?

יש הבדל בין בן שנה וחצי לבן חמש (בגלל שכתבת שהוא בגן מניחה שזה הטווח...) עם בן שנה וחצי - שלוש - ולא יהיה שינוי מחר, הייתי הולכת. אם בן 5 ואין תלונות ספציפיות מעבר לזה - אולי הייתי מחכה עוד יום... H

קחי אותו. הקטן שלי בדיוק באותו מצב.

לקחתי אותו הבוקר לרופא - דלקת בשתי האוזניים וברונכיט

כן, אקח היום - גם התקשרו מהגן להגיד

שהיו כמה מקרים של דלקת ראות... אוי ויי פליז תחזיקו לי אצבעות ששתי הקטנות שלי לא ידבקו (הוא בן 3)

למעלה